EEN FASCINERENDE REIS BEGINT

EEN FASCINERENDE REIS BEGINT

Jahn J. Kassl, 1 juli 2022

 

Boodschap van Meester Kuthumi


De grote reiniging op alle niveaus is begonnen – groter dan beschreven in de Geschriften, maar met minder dramatische omstandigheden dan voorspeld in de profetieën.


Uit het boek “AUFERSTEHUNG” p. 23 ev

Een fascinerende reis begint

Nieuwe fase in het ascensieproces

Een nieuwe fase in het ascensieproces is begonnen – een nieuw niveau is bereikt! Vanaf nu zullen de lichtvolle bedoelingen van de mensen een direct effect hebben – het wachten op zichtbare successen is voorbij.

Geliefde mensen,

de energiekwaliteit op aarde is nu anders. Oude levensconcepten kunnen en zullen tegen de instroom van energie vanuit het Zijn niet standhouden. Verwacht dat bepaalde instituties nu instorten en dat mensen die zich tot het laatst aan deze matrix vastklampen met deze matrix ten onder gaan.

De grote reiniging op alle niveaus is begonnen – groter dan beschreven in de Schriften, maar met minder dramatische omstandigheden dan voorspeld in de profetieën.

God strekt zijn beschermende armen uit over de mensen die er klaar voor zijn. God kent je en God zal vanaf nu voor je zorgen!

Laat je dus volledig in de handen van God vallen! Dat is de enige en meest essentiële opdracht voor jou.

Het wiel van de tijd blijft draaien, en het zal blijven draaien totdat de frequentie voor ascensie is bereikt. Opstijgen betekent ook altijd dalen, want niet alle mensen willen en zullen naar het lichtniveau overgaan.

De eenheid van alle mensen, de genezing van de aarde en de toewijding aan God zijn niet voor iedereen wenselijk. Zielen die zichzelf willen uitproberen en ervaren, zullen een andere weg kiezen. Ze hebben al gekozen! Het resultaat wordt dezer dagen overduidelijk zichtbaar.

De scheidslijnen lopen dwars door vriendschappen en families. Wat voor sommigen al gesneden koek is, is voor anderen een spannend avontuur. Verschillende levensmissies hebben jullie hier gebracht en hebben je voor een bepaalde tijd bij elkaar gebracht.

Maar in een tijd van verandering, in een tijd waarin het kaf van het koren wordt gescheiden, kan alleen dat wat bij elkaar hoort samenkomen – verder gaat alles zijn gang en gaat ieder mens zijn eigen weg.

Het licht krijgt de overhand

Nu krijgt het licht de overhand! Het wordt duidelijk dat het duister niet langer stand kan houden. Overal zijn de breuken in het systeem zichtbaar en overal lossen de oude structuren op.

De wereld zoals die was zal nooit meer bestaan ​​en de wereld zoals die zal zijn komt steeds dichterbij – vrijheid, eenheid en vrede. Het niveau van onrecht wordt verlaten en de tijd van gerechtigheid begint.

Mensen die hiervoor zijn geboren en wezens uit andere sterrenstelsels dragen nu de verantwoordelijkheid voor de transformatie van deze samenleving.

Tegelijkertijd gaan de reinigingen door, de reinigingen die Moeder Aarde zelf initieert, en de reinigingen die innerlijk noodzakelijk zijn voor de mens.

Nieuwe genezingsmethoden worden geaccepteerd en de mensen die zo ver zijn gekomen omdat ze de vibratie van liefde hebben vastgehouden, worden in een mum van tijd bevrijd van hun fysieke en mentale lijden.

Technologieën die de mensen dienen – en niet degenen waarbij de mensen moeten dienen – worden gepresenteerd. Een ongelooflijk fascinerende reis begint.

Geliefde mens,

blijf jezelf trouw! Leef je leven en voer je opdrachten uit! Alleen daar gaat het om. Al het andere wordt je gegeven, al het andere gebeurt door de wil van God.

Eer het leven en eer God! Bewijs jezelf waardig!

In oneindige liefde.
Meester Kuthumi

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org