DE WERELD NIET IN MEZELF TOELATEN!

DE WERELD NIET IN MEZELF TOELATEN!

Jahn J. Kassl, 2 juni 2022

 

Boodschap van Sai Baba


De reiniging van lage vibraties, die zich in de loop van de dag ophopen is van het allergrootste belang. Alleen daardoor kan je bij jezelf en goed georiënteerd blijven.


De wereld niet in mezelf toelaten!

Waar het nu om gaat!

Van de wereld te zijn, op de wereld te zijn, maar de wereld niet in jezelf toe te laten – dat is de oefening en de taak waar het nu om gaat.

Ik ben bij je. Ik ben SAI BABA.

Geliefd mens,

de gebeurtenissen van deze tijd dagen je uit om niet door de gebeurtenissen te worden opgeslokt.

De huidige dynamiek zorgt voor een aantrekkingskracht, zowel positief als negatief, en het is belangrijk door welke energie je je uiteindelijk laat absorberen.

De destructieve energie die deze wereld nu als een loden mantel heeft bedekt, moet worden overwonnen. Tegelijkertijd is het belangrijk om de lichtvolle energie te absorberen die zich over de aarde heeft verspreid.

Hoe doe je dat?

Lichtdouche

Alleen jouw bewustzijn en afstemming bepalen de weg en zorgen voor de gewenste resultaten.

Als je innerlijk op één lijn blijft met God en het Licht van God, dan maak je deel uit van het ascensieproces, want dat is wat je energiesignatuur aangeeft. Het gaat er daarbij om dat je je heel bewust bent van wat er om je heen gebeurt, maar dat je jezelf aan het eind van de dag ALTIJD terugbrengt in een liefdevolle basisfrequentie.

Ga nooit met een belaste of zware geest naar bed. Neem voor het slapen gaan een energetische lichtdouche en roep het goddelijke licht aan!

De reiniging van lage vibraties, die zich in de loop van de dag ophopen is van het allergrootste belang. Alleen daardoor kan je bij jezelf en goed georiënteerd blijven.

Net zoals je je lichaam met een douche of bad verzorgt, zo moet je ook je energielichamen verzorgen.

Reinig ze REGELMATIG met het goddelijke licht van liefde – en je geest blijft helder en onaangetast door schadelijke energievelden.

Het is geen kwestie van iets onderdrukken of een oogje dichtknijpen voor het kwaad van de wereld. Het draait er allemaal om, dat je ondanks deze uitdagende fenomenen die de duisternis en onwetendheid nu creëren in het licht staat en blijft staan.

Roep het licht van God aan in je eigen woorden en het zal je genezen waar genezing nodig is.

Leven in de wereld, maar de wereld niet in je ziel toelaten – dat is de oefening waar je nu voor staat en die je alleen kunt beheersen met het goddelijke licht en de liefde van God.

Je bent oneindig geliefd!
SAI BABA

Vertaling: Door Petra – voor wakkeremensen.org