DE TOUWTJES VAN HET LEVEN IN JE EIGEN HANDEN NEMEN – DECREET. – Boodschap van Babaji

DE TOUWTJES VAN HET LEVEN IN JE EIGEN HANDEN NEMEN – DECREET.

Jahn J. Kassl, 15 april 2024

Boodschap van Babaji


Zodra je de touwtjes van het leven in eigen handen neemt, besef je hoe krachtig, creatief en scheppend je bent. Het leven geeft je opdrachten. Los ze op! Het leven geeft je de gereedschappen om dat te doen. Claim ze!


De touwtjes van het leven in je eigen handen nemen – decreet.

Innerlijke krachten opwekken

Denk niet aan staan als je zit, denk niet aan lopen als je staat! Als je loopt, loop dan alleen; als je staat, sta dan alleen; als je zit, zit dan alleen – leef in het hier en nu.

Het doel beweegt naar je toe zodra je niet langer bezig bent met het doel.

Wees nooit ontevreden over wat je hebt bereikt. Feliciteer jezelf met wat je hebt gedaan! Verheug je op de vele etappeoverwinningen! Haal kracht uit wat er is en verzwak jezelf niet door meer realiteit toe te schrijven aan een onzekere toekomst dan aan de huidige zekerheid. Doe wat er nu gedaan moet worden en laat GOD zijn ding doen, jij met al je kracht en toewijding en GOD met ZIJN GENADE. Daar komt het nu op aan – om GOD te vragen altijd aan je zijde te staan!

Als je niet weet wat je moet doen of niet verder kunt, dan staat GOD aan je zijde. Nu is het tijd om samen met GOD je innerlijke kracht te laten ontwaken en je ware kracht aan te spreken.

Je blijft stabiel als je eenmaal hebt ervaren hoe krachtig je bent! Zodra je in je eigen leven hebt gezien hoe spirituele beslissingen een positief effect op je leven hebben, put je nieuwe kracht, genereer je echte kracht en oprecht zelfvertrouwen. Machteloosheid, hulpeloosheid of depressie hebben alleen macht over je zolang je je onttrekt aan persoonlijke verantwoordelijkheid.

Zodra je de touwtjes van het leven in eigen handen neemt, besef je hoe krachtig, creatief en scheppend je bent. Het leven geeft je opdrachten. Los ze op! Het leven geeft je de gereedschappen om dat te doen. Claim ze!

Decreet

Beschik zoals hier gegeven:

IK, (noem hier je naam), BESLIS VANUIT MIJN GODDELIJK BEWUSTZIJN, DAT ALLE KRACHTEN DIE MIJ VERZWAKKEN DE TOEGANG TOT MIJN WEZEN WORDT ONTZEGD.

VANAF NU PUT IK KRACHT UIT DE BEPROEVINGEN EN GROEI IK MET DE UITDAGINGEN. HET LEVEN DIENT MIJ EN IK DIEN HET LEVEN.

IK BEN BEREID OM DE TOUWTJES VAN MIJN LEVEN IN EIGEN HAND TE NEMEN!

MET GOD EN IN DE GENADE VAN GOD:

IK BEN DIE IK BEN. (einde van het decreet)

Pauzeren …

Je blijft stabiel omdat je met jezelf bezig bent en verbonden bent met GOD. Je blijft stabiel omdat je crises omarmt en verwelkomt als kansen voor groei. Je blijft stabiel met GOD als de brug die je draagt, met GOD als de bron die je voedt, met GOD als het kompas dat je leidt.

Dat is de liefde voor het leven.
BABAJI

Nederlandse vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org