DE LADDER NAAR DE HEMEL – BOODSCHAP VAN SANAT KUMARA

DE LADDER NAAR DE HEMEL

BOODSCHAP VAN SANAT KUMARA

Gechanneld door: Jahn J. Kassl – 6 december 2021

“Deze aardse incarnatie kan het leven van alle levens zijn. De dagen zijn overvol met taken en de oplossingen brengen je steeds dichter bij God. Terwijl aan de buitenkant een strijd woedt,
word je diep in je herboren.”

WARE MEDITATIE

Geliefde mensen,

Wend je tot God in al je zorgen! God is de eerste en enige autoriteit voor al uw zorgen, noden en angsten.

Kom tot God met je angsten totdat je klaar bent om je geluk ook met God te delen. Dat is de manier! Meditatie begint bij je zorgen en leidt naar liefde en geluk.

Dat is ware meditatie en dat is het ware leven. Want ieder mens heeft vele redenen om dankbaar, vervuld en bovenmate verheugd te zijn. 

Dit geldt des te meer voor de huidige tijd. Op dit moment worden jullie geconfronteerd met beproevingen en uitdagingen die jullie vooruit zullen helpen en jullie in staat zullen stellen meesterschap te bereiken.

“Jij bent niet alleen geboren om deel te nemen aan dit Spel,
maar ook om deze Tijd meester te worden.”

Je wordt het meester wanneer je in elke gebeurtenis een welkome uitdaging ziet en in elke situatie een oefening voor jou meesterschap.

Wat je vandaag kunt leren en verwerven, heeft het potentieel voor grote groei. Sommige mensen bereiken meesterschap en zij zullen de sluitsteen van hun aardse reis in dit leven zetten.

Zij die vandaag diepe innerlijke vrede kunnen verankeren, die nu in liefde verblijven, en die bereid zijn alles en iedereen te vergeven, zullen aan het eind van hun dagen voltooiing vinden.

Tot dan, wend je tot God met de kleine en grote zaken. God kent je en hij kent je noden en angsten. Maar God kent jouw vreugden en geluk. Vergroot het door jezelf meer en meer bloot te stellen aan het licht van God totdat er niets van je overblijft.

Uiteindelijk los je op in God en vind je jezelf terug.

Deze aardse incarnatie kan het leven van alle levens zijn. De dagen zijn overvol met taken en de oplossingen brengen je steeds dichter bij God. Terwijl aan de buitenkant een strijd woedt, wordt je diep van binnen je opnieuw geboren.

“Aanvaard de uitdagingen van het leven met vreugde aan, want het zijn de sporten op de ladder naar de hemel”.

Ik hou oneindig veel van je

SANAT KUMARA

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org