DE DAG VAN HET LICHT IS NABIJ! – BOODSCHAP VAN MOEDER MARIA

DE DAG VAN HET LICHT IS NABIJ!

BOODSCHAP VAN MOEDER MARIA

Gechanneld door: Jahn J. Kassl – 9 December 2021

“Handel uit liefde, geef je licht door en blijf
in vertrouwen! De waarheid zal zegevieren
en alles zal ten goede veranderen”

DE DAG VAN HET LICHT IS NABIJ!

IK DANK JULLIE!

Geliefde Mensen!

  • Ik dank jullie voor de liefde en toewijding die jullie elke dag leven.

  • Dank jullie voor het doorzettingsvermogen en de moed die jullie dagelijks tonen.

  • Ik dank jullie voor de meditaties en gebeden die jullie dagelijks doen.

Op deze manier wordt veel kwaad voor de mensheid afgewend. Hierdoor kan alleen datgene zich manifesteren wat zich moet manifesteren, zodat de mensen die er nu nog door getroffen worden, kunnen ontwaken.

De lichtfamilies uit het Zijn komen samen en ze komen naar jullie. Het tijdperk van waarachtigheid is aangebroken en alles komt aan de oppervlakte en aan het licht.

Jullie zelf worden doorstraald en verlicht en zoals het met jullie gebeurt, gebeurt het met de hele mensheid. Het leven op aarde is radicaal aan het veranderen en de grootste genezingen vinden plaats aan de wortel.

Veel is nog onopvallend, jullie wachten nog op de onmiskenbare resultaten van verandering en transformatie en jullie hebben nog twijfels.

Ik zeg jullie: Deze tijd zal spoedig voorbij zijn, want het licht van God begint zich op aarde te openbaren en de liefde van de hemel opent jullie harten, zodat jullie kunnen zien wat voor jullie ogen verborgen was.

Geliefd mens!

Handel uit liefde, geef je licht door en blijf in vertrouwen! De waarheid zal zegevieren en alles zal ten goede veranderen.

Kijk standvastig naar de wereld en leef in de wereld zonder er deel van uit te maken. Verbonden met de bron, doe jullie diensten en ga jullie weg in eenheid met jullie hemelse familie.

De Dag van het Licht is nabij!

***

Met oneindige Liefde

MOEDER MARIA

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org