BOODSCHAP VAN SAI BABA / Gechanneld door Jahn J Kassl / 2 april 2018

BOODSCHAP VAN SAI BABA
Gechanneld door Jahn J Kassl / 2 april 2018
IK WEET WIE IK BEN!
Reageer niet op lof of kritiek! Zeg gewoon: ik weet wie ik ben.
Ik ben SAI BABA
Op het pad naar verlichting realiseren potentiëlen zich op zichzelf. Jouw taak is om de nodige voorzieningen te treffen. Dit wordt het best beschreven als zijnde volledig open en waarheidsgetrouw, “eerlijk” zoals het gewoonlijk wordt genoemd, met jezelf. Daarvoor is het belangrijk dat je deze onderwerpen uit je onderbewustzijn haalt. Dit leidt je naar het begin om jouw tekort te ontdekken.
Wat gebeurt er binnenin je wanneer je lof of bewondering ontvangt, of wanneer je geconfronteerd wordt met welgemeende vriendelijke woorden? Hoe ontvang je vleierij en mooipraterij? Wat gebeurt er intern als je wordt bekritiseerd, uitgescholden, uitgelachen of beschimpt?

Welke soort “emotionele tsunami” wordt er dan in jou losgelaten? Heb je hier al eerder goed op gelet?
Menselijke wezens dienen elkaar als spiegels, en dus weerspiegelt je tegenpartij jezelf altijd terug naar jou. De boodschap van vandaag gaat over het ongevoelig worden en het ontoegankelijk zijn voor lof en kritiek!
“Ik weet wie ik ben!” Dit is het antwoord op deze verschijnselen en daardoor steel je ieders donder. Je moet weten hoe het volledig te internaliseren. Het is niet genoeg om gewoon te zeggen wat je bent, het is noodzakelijk om deze diepe innerlijke ervaring te hebben gehad. Alleen dan ben je ontoegankelijk voor enige inbreuk van deze aard. Je moet nu alles doen wat je kunt om dit te bereiken.

DE EMOTIONELE KNOPEN

Zolang je reageert op aanmoediging of afwijzing met een innerlijke emotionele uitbarsting, blijf je de slaaf van je medemensen.

Dit veranderen betekent dat we alle kwesties met betrekking tot eigenwaarde van dichtbij bekijken. Deze kwesties moeten aan het licht worden gebracht zodat ze kunnen worden losgelaten.
Wat is de oorzaak van je pijn, de bron van je gevoel van minderwaardigheid? Waarom bloedt je ziel als je door anderen wordt genegeerd, en waarom springt je hart van vreugde wanneer je met aandacht wordt ontvangen? Van het ene op het andere moment kan je humeur veranderen, alleen omdat je anderen de macht over je laat hebben.
Laat niemand vanaf nu je emotionele knoppen aanraken!
Het is tijd om hier naar te kijken, zodat je immuun wordt en niet langer ontvankelijk bent, noch voor hymnes van lof of verachting.
De kenner weet dat het vervulde is vervuld – en niemand iets kan toevoegen of wegnemen.
Ik ben elke dag bij je. Ik weet wie je bent.
Weet jij dat ook?
SAI BABA
vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien