BABAJI: WANNEER WIL JE WAKKER WORDEN?

BABAJI:
 
WANNEER WIL JE WAKKER WORDEN?

Gechanneld door Jahn J. Kassl – 22 april 2021

Blijft alles buiten jou hetzelfde dan ben jij ook nog dezelfde.

VERSTERK JE SPIRITUELE IMMUUNSYSTEEM

Versterk je spirituele immuunsysteem door te bidden, te mediteren en door je te verbinden met de natuur. Kom sterker uit elke situatie die je ontmoedigt, door troebele gedachten aan God over te geven in gebed, negatieve gevoelens in een meditatie in het Licht te transformeren en fysieke lasten te helen met de hulp van de natuur.

Vind, waar mogelijk, rust en je innerlijk centrum in de natuur. Beweeg naar binnen en naar buiten!

Innerlijk en uiterlijk nietsdoen, is een grote zonde voor iemand die nog niet verlicht is. Want het is deze passiviteit die je afsnijdt van de ervaring en je in je wereld van illusies houdt.

Vandaag worden jullie opgeroepen om te spreken door middel van actie. Ga zonder haast, handel zonder overhaasting, kijk niet om – dat is de weg!

Nog steeds is de instroom van Licht van de Centrale Zon op deze Aarde immens. Nog steeds word je elke dag afgestemd op een nieuwe frequentie.

Dit betekent grote veranderingen voor je geest en lichaam. Zich daarop in te stellen houdt in, dagelijks meegaan met de nieuwe energieën en dat betekent jezelf dagelijks opnieuw uitvinden!

Oude gedachtenpatronen, oude overtuigingen, oude meningen moeten nu worden herzien en losgelaten. In de nieuwe tijd deugen de oude gereedschappen niet meer.

Lichter worden, bevrijd te zijn en innerlijke vrijheid te verwerven, dat is waar alle inspanningen om draaien.Terwijl het licht schijnt en onophoudelijk naar de aarde stroomt, worden jullie de grootste mogelijkheden op genezing en de grootste kansen op transformatie geboden.

Gebruik deze tijd als een kans om de tijd te overstijgen en uit de wereld van geboorte en dood te stappen.

WANNEER ZUL JE ONTWAKEN, ALS HET NIET NU IS!

Versterk je spirituele immuunsysteem door je innerlijk open te stellen voor het goddelijke Licht, zodat het niet onopgemerkt blijft voor de mensen om je heen.

Je transformatie, als het eenmaal gebeurt, kan voor niemand verborgen blijven. Blijft buiten jou alles hetzelfde, dan kun je er zeker van zijn dat ook jij nog steeds dezelfde bent.

Het goddelijk licht werkt en het heeft effect – eerst onzichtbaar, dan zichtbaar.

Rust je uit je met de waarheid en hanteer je zwaard van Licht met moed – dan zal je verlossing vinden.

God hoort je in gebed, ontmoet je in meditatie en ontmoet je in de natuur.

De overstroming van de aarde met licht gaat door. Het wordt steeds gemakkelijker en natuurlijker om de oude lasten naast je neer te leggen. Hij die ermee vertrouwd is, weet het.

Want wie zich met heel zijn ziel inzet voor zijn transformatie, kent deze velden van genade in deze gezegende tijd.

Ik ben bij je.

BABAJI

Bron: https://lichtweltverlag.at/en/blog/

Vertaling Winfried