BABAJI: DENKEN IN MILLENNIA, DUIZENDEN JAREN

BABAJI:

DENKEN IN MILLENNIA, DUIZENDEN JAREN

Gechanneld door Karl J. Kassl – 15 mei 2021

Je hebt voor dit leven geleefd en je zult na dit leven verder leven.

IS MIJN DOEN TEVERGEEFS?

Stop het licht niet onder de korenmaat. Sta op hoge grond, maar verhef jezelf boven niemand.

Heb jezelf lief en heb je naaste lief – in die volgorde – en je zult het doel bereiken.

Ik ben BABAJI

De wending der tijden en het einde der tijden zijn in volle gang. Dagelijks worden jullie geconfronteerd met omwentelingen en met nieuws, dat jullie vaak uitdaagt tot aan de rand van wat mogelijk en draaglijk is.

Zelfs hooggestemde Lichtstrijders en mensen die vorderen op het pad van transformatie worden vandaag de dag vaak geconfronteerd met schijnbaar onoverkomelijke taken.

De energie op deze aarde draait nu eens in deze, dan weer in de andere richting. Nu eens wordt je leven verlicht, dan weer verschijnen er dichte sluiers van mist en duisternis. Zelfs lichtstrijders worden er vandaag de dag door getroffen en menigeen stelt de vraag: “Is mijn doen tevergeefs?” Ik zeg jullie:

Elke gedachte uit liefde bewerkstelligt meer dan een goede daad zonder liefde.

De maatstaf van je slagen of falen ligt in zuivere of onzuivere bedoelingen, die eerst in de gedachten zichtbaar en bewust worden.

Op grond van wat, doe je dit of dat? Dat is de basis waarop het leven van een mens kan slagen of mislukken alsmede waarop een mens na zijn leven door God wordt gewogen.

MOMENTEN ZIJN ONBELANGRIJK!

Vandaag is het van vitaal belang dat je niet uit bent op kortstondig succes en dat je je niet laat afschrikken door tijdelijke vertragingen of herschikkingen in het Plan van verandering.

Verruim jouw bewustzijn en begrijp: je hebt voor dit leven geleefd en je zult ook na dit leven blijven leven. Je hebt deze aarde vele malen betreden en je zult hem weer bewandelen.

Wat je vandaag niet voltooit, wacht op je in een nieuw leven – met een nieuwe kans.

Denk in millennia en je zult nieuwe moed vatten. Als je slechts zeer trage veranderingen in de wereld waarneemt en als het gevoel je bekruipt dat het allemaal tevergeefs is en dat je toch niets kunt veranderen, dan zal het je helpen om te kijken naar de grote kosmische boog, waarin tijd geen enkele betekenis heeft.

Er is geen reden voor het gevoel van machteloosheid. Als je dat eenmaal beseft, ben je vrij en blijf je in je kracht.

Machteloosheid neem je weg door dat gevoel uit te pluizen, door zich ermee bezig te houden, door het te analyseren en door te bepalen waar het vandaan komt. Ga tot op de bodem van je ontmoediging en machteloosheid. Je zult veel nieuwe moed krijgen en in je kracht komen.

ZELFLIEFDE IS DE OPLOSSING

Het is altijd een kwestie van door te dringen tot de bron van een lichtgevende of schemerige toestand, om te zien uit welke richting de wind waait en wat onrust in je ziel veroorzaakt.

Als je weer volledig in je kracht staat, geef dan aan de mensen en de aarde wat je te geven hebt. Heb jezelf lief om wat je doet en bent – en heb je naaste lief als je eenmaal in je liefde voor jezelf bent geslaagd.

Zelf-liefde is de sleutel die je zoekt zolang je worstelt met dingen. Dat is de bron die je moet bereiken, voordat het vredig in je wordt.

Laat jouw innerlijk licht schijnen op de heuvel, maar verhef jezelf niet en laat jezelf niet verheffen.

Je bent wat je bent, je was wat je bent en je zult zijn wat je bent.

Ten allen tijden, ben je wat je bent.
Als jij je daarvan bewust bent, dan ben je aangekomen.

Ik hou oneindig veel van je

BABAJI

Bron: https://t.me/lichtweltverlag

Vertaling: Winfried