AUTHENTIEK LEVEN & GEBED – De Pleiadische Raad

AUTHENTIEK LEVEN & GEBED

Jahn J. Kassl, 31 januari 2023

 

Pleiadische Raad


Deze tijd heeft authentieke mensen nodig en geen imitaties of na-apers – om jezelf te zijn, je eigen beslissingen te nemen, er verantwoordelijkheid voor te nemen en te LEVEN.


Uit het nieuwe boek: »Bis die Sehnsucht dich finden kann«

Uit de boodschap: »Tot het verlangen je kan vinden…«

Authentiek leven & gebed

Hoe komt toewijding tot stand?

Wat kun je dus doen om toewijding te bereiken?

Bid tot God – om kracht – zodat je de moed kunt vinden en JOUW LEVEN kunt leven. Alleen daar gaat het nu om.

Deze tijd heeft authentieke mensen nodig en geen imitaties of na-apers – om jezelf te zijn, je eigen beslissingen te nemen, er verantwoordelijkheid voor te nemen en te LEVEN.

Bid om moed, om kracht en om doorzettingsvermogen! Vraag om niets anders, want alles wat je nodig hebt zal je gegeven worden zodra je opstaat en je leven gaat leven.

Het gebed:

Ik, ( noem hier je naam),

vraag GOD om moed, zodat ik mijn leven kan leven en het in eigen hand kan nemen.

Ik vraag GOD om kracht, zodat ik door zelfbedrog heen kan gaan en mezelf als echt kan ervaren.

Ik vraag God om doorzettingsvermogen.
OM NAMAH SHIVAYA

Pauze …

Een ander punt is cruciaal voor AUTHENTIEK LEVEN: je bereidheid de controle uit handen te geven en niet langer voortdurend in te grijpen in de stroom van het leven – het leven te laten doen wat het wil, het te laten stromen, de controle op te geven en los te laten.

De controle opgeven!

Ook daarvoor is tijd en ontwikkeling nodig, zijn ervaringen nodig en soms is het alleen de psychische of fysieke pijn die je ervan doet afzien. Een beheerst persoon kan zich niet overgeven aan een situatie, noch aan een ander mens, en zeker niet aan God.

Hoe kun je jezelf macht geven, hoe kun je zelfbeschikking bereiken?

Door weg te nemen wat je in de weg staat – en dat betekent de controle opgeven. Is dat geen tegenstelling? Nee, geliefde mens! Het Zelf opereert buiten de controle van je verstand en alleen je ego-geest schept onrust en dringt zich graag op om de controleur van je bewustzijn te zijn. Het Zelf heeft hier niets mee te maken. Het Zelf staat in wisselwerking met de goddelijke kennis die niet aan het ego vastzit. Zelfbekrachtiging en zelfbeschikking gehoorzamen aan je spirituele wijsheid en zijn niet onderworpen aan de beperkingen van een menselijk bewustzijn.

De tweede formule is: Leef en wees bereid de controle op te geven!

Dit leidt tot onmiddellijke ontspanning en je kunt je met gemak overgeven aan de stroom van je leven. Je ego-geest is het grootste obstakel op weg naar een zelfbestemd leven en op weg naar God. Vertrouwen hebben in jezelf, in je Zelf, betekent dat je de controle- en machtsmechanismen van het ego niet laat overheersen.

Als je gerijpt bent, verschuift op een gegeven moment je aandacht en begin je te vertrouwen op jezelf en de stroom van het leven in plaats van op je ego.

Laat je God al werken of is je verstand de ongehinderde heerser van je leven?

Op deze basis kun je de significantie van deze boodschap voor jou bepalen.

Leef je leven dus zo dat het verlangen je kan vinden – want de trappen van inzicht stijgen van de hemel naar de aarde en van de duisternis naar het licht.

De planeet der liefde ontwaakt!
De Pleiadische Raad

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org