ALLES IS VIBRATIE! – Boodschap van Sai Baba

ALLES IS VIBRATIE!

Jahn J. Kassl – 27 januari 2023

Boodschap van Sai Baba


De spil van een succesvol menselijk leven is een met licht gevulde natuurlijke vibratie. Dit vormt de basis voor al je manifestaties. Wat je bent komt naar je toe! Het universum reageert op jouw uitstraling. Deze factor wordt over het algemeen nog steeds onderschat en daarom vragen veel mensen zich af waarom bepaalde drama’s in hun leven zich blijven herhalen. Ongeluk ontstaat door karmische oorzaken of omdat mensen zich te weinig bewust zijn van de kracht van vibratie. Als je vaak op het verkeerde moment op de verkeerde plaats bent, voel je dan aangesproken door dit bericht. Als ‘valse vrienden’ je leven vaak doorkruisen, laat je dan inspireren door deze boodschap. Je bewustzijn kent de oplossing en bewust transformatiewerk brengt verlossing.


Alles is vibratie!

Hemel of hel?

Door vreugde schep je de hemel op aarde en door lijden schep je de hel! Vergroot daarom de vreugde en maak je los van lijden of medelijden! Hoe je dit voor elkaar krijgt is de inhoud van deze boodschap.

Geliefd mens,

Alles wat bestaat is vibratie – alle verschijnselen, of ze nu van lichtvolle of lichtarme aard zijn, bestaan door hun aard zelf uit vibrerende energie.

Individuele energievelden kunnen zich verbinden en een gemeenschappelijk energieveld creëren. Dit gebeurt voortdurend en automatisch, omdat elke vibratie resonantie zoekt.

Daarom is het cruciaal dat je jezelf innerlijk zuivert en je vibratie op dat niveau brengt waarop je vreugde en geluk kunt ervaren. Zo sluit je je af met lichttrillingsvelden en kunnen trage energieën niet bij je aandokken.

Als je permanent in een lage frequentie trilt, dan neemt het collectieve energieveld op een gegeven moment deze trilling over en is het moeilijk om je weg er weer uit te vinden. Problemen, moeilijkheden, onenigheid, ongeluk worden deel van het leven en menigeen ervaart de hel op aarde.

Draai- en kantelpunt

De spil van een succesvol menselijk leven is een met licht gevulde natuurlijke vibratie. Dit vormt de basis voor al je manifestaties. Wat je bent komt naar je toe! Het universum reageert op jouw uitstraling.

Deze factor wordt over het algemeen nog steeds onderschat en daarom vragen veel mensen zich af waarom bepaalde drama’s in hun leven zich blijven herhalen.

Ongeluk ontstaat door karmische oorzaken of omdat mensen zich te weinig bewust zijn van de kracht van vibratie.

Als je vaak op het verkeerde moment op de verkeerde plaats bent, voel je dan aangesproken door dit bericht. Als ‘valse vrienden’ je leven vaak doorkruisen, laat je dan inspireren door deze boodschap. Je bewustzijn kent de oplossing en bewust transformatiewerk brengt verlossing.

Bewustzijnswerk betekent het voortdurend verhogen van jouw natuurlijke vibratie, transformatiewerk betekent het loslaten of vernietigen van alles wat tegenwerkt.

In dit werk is het nodig resoluut en moedig te werk te gaan om het licht te richten op de nog niet opgeloste kwesties. De dingen bij hun naam noemen en je er – zonder valse consideratie voor jezelf of anderen – van losmaken.

Momenteel is de aarde doordrongen van destructieve energievelden die elke gelegenheid aangrijpen om zich verder uit te breiden om groter en machtiger te worden.

Onderneem actie voor vreugde!

Deze energievelden van angst hebben de angst van mensen nodig om zelf te kunnen overleven. Daarom wordt er nu zoveel angst aangewakkerd. Je hiervan bewust zijn en actie ondernemen voor vreugde is existentieel.

Angst of liefde, dat is de keuze waar ieder mens – bewust of onbewust – voor staat.

Regelmatig werken aan je vibratie is onmisbaar als je deze tijd met vreugde in plaats van wanhoop tegemoet wilt treden.

Hemel of hel? Er zijn twee mogelijkheden waartussen je elke dag kiest – en door je beslissingen altijd kunt kiezen. Kies je voor het licht, dan ontstaat de hemel in je en verliest ook je karma zijn gewicht.

Al het andere is een kwestie van oefening, volharding en doorzettingsvermogen. Zodat je in het dagelijks leven een stabiele basisvibratie kunt bereiken en handhaven, geef ik je het volgende mee

Mantra: IK BEN DE WAARHEID EN HET LEVEN.

Zeg deze mantra de hele dag door tot hij in je vlees en bloed overgaat – tot hij tot je spreekt: deze mantra sterkt je en houdt je in de lichtvolle basisvibratie, deze mantra zorgt voor een constante verbinding met het goddelijke.

Als tweede stap wordt je aangeraden je innerlijk af te stemmen op het goddelijke, op het goede, het mooie en het vreugdevolle. Schep eerst het koninkrijk van vrede door meditatie en transformatie in jezelf.

Nu gaat het om de PERMANENTE verbinding met de bron van alle leven – met GOD. Hoe vaker deze verbinding wordt onderbroken of verbroken, hoe gemakkelijker het is voor destructieve energievelden om je te bereiken en je te verwarren – om je van het spoor af te brengen.

Je ziet: de beslissing tussen hemel en hel is alleen aan jou. Je wordt dus uitgenodigd om te ascenderen en – zonder achterom te kijken – het koninkrijk van de hemel in je te erven.

In volkomen liefde
Sai Baba

Vertaling: Petra – voor wakkeemensen.org