18 UUR LICHT – VLAM VOOR VREDE & VRIJHEID

18 UUR LICHT – VLAM VOOR VREDE & VRIJHEID

Jahn J. Kassl, 21 juni 2022

De dagelijkse lichtzee van de mensen /
Boodschap van Meester St. Germain


Creëer een gedeeld energieveld van licht door middel van een gezamenlijk ritueel dat wereldwijd elke dag om 18.00 uur lokale tijd wordt uitgevoerd. Vrijheid voor jezelf en vrede voor de hele mensheid! Dat is wat dit licht moet symboliseren en manifesteren.


6 P.M. – PEACE & FREEDOM FLAME

18 uur Licht: presentatie tijdens de 120e lichtlezing, video vanaf 1:09:00 minuten 

18 UUR LICHT! / VLAM VOOR VREDE & VRIJHEID / DE DAGELIJKSE LICHTZEE VAN DE MENSEN

GOD en JIJ

God is in de wereld en in het hart van alle mensen!

God snelt je te hulp, is dicht bij je en ademt door je heen! JIJ en GOD zijn EEN! Word je bewust van de spirituele krachtcentrale die je bent!!

Hier en nu herinner ik je aan je kracht. Ik zal je uit de vallei de heuvel op leiden en uit de schaduw naar het licht!

Krachtens jouw liefde zal de aarde getransformeerd worden en door de macht van jouw licht zal de nieuwe mensheid geboren worden. Wat je momenteel ervaart, zijn de geboorteweeën, is de pijn van het wonder dat je wacht nadat het werk is gedaan.

Een werk dat bestaat uit een steeds diepere verbinding met God, je volledig overgeven aan ZIJN alomtegenwoordige leiding en je onvoorwaardelijk toevertrouwen aan ZIJN werken in je leven.

Vooral in moeilijke tijden is het belangrijk om je te concentreren op de kracht van al het leven, op de oorspronkelijke bron van al het Zijn, op de moeder van alle moeders, de vader van alle vaders, het hart van alle harten, het licht in alle lichten, de liefde in alles wat is onvoorwaardelijk te vertrouwen.

Dus kom, geliefde mens, beweeg je, want als volgende zullen we beweging brengen in de problemen die momenteel het leven beheersen en die zwaar drukken op de ziel van sommige mensen.

Het zal niet lang meer duren voordat de tijd waarin alles weer helder, mooi, subliem en vol licht wordt, kan aanbreken. Jullie gaan nog steeds door een tunnel en het licht aan het einde van deze tunnel lijkt nog ver weg. Dat is echter een vergissing, want met elke lichtvolle handeling en met elke liefdevolle gedachte wordt de NIEUWE aarde geschapen en wordt de NIEUWE mens geboren.

Je bent geest, vanaf het allereerste begin pure geest van God. Je bent puur leven, grenzeloos en vrij.

Niets en niemand kan de Goddelijkheid in jou beperken. Word je bewust wiens kind je bent en welke macht in jou aanwezig is.

Laten we nu uit de tunnel gaan en met grote snelheid een nieuwe realiteit op deze aarde creëren.

Dit vereist dat jullie je in de geest door het licht verbinden.

Creëer een energieveld van licht!

Steek kaarsen of fakkels aan, ontsteek vuurkorven en maak verbinding. Jullie zijn één in je verlangen naar vrede en één in je verlangen naar vrijheid.

Creëer door een gezamenlijk ritueel, dat wereldwijd elke dag om 18 uur plaatselijke tijd wordt uitgevoerd, een gezamenlijk energieveld van licht.

Op deze manier zullen jullie intenties zich manifesteren, want geen enkele macht kan ontsnappen aan de macht van ontwaakte mensen.

Als je wilt dat je vrije wil en verlangen naar vrede en vrijheid wordt erkend, maak jezelf dan zichtbaar, zorg dat je gehoord kan worden en onderneem actie.

Dit signaal moet volgens de kosmische wet door alle hemelse en aardse machten worden gerespecteerd. Als je vrijheid wilt, wees het dan, als je vrede wilt, realiseer het dan, als je zelfbeschikking wilt, leef het dan.

Vrijheid voor jezelf en vrede voor de hele mensheid – dat is wat dit licht moet symboliseren en voor jullie moet manifesteren.

Affirmatie:

Ga als volgt te werk:

1. Steek elke dag om 18 uur plaatselijke tijd – het maakt niet uit waar je ter wereld bent – een licht aan.

2. Ontsteek het met de woorden:

Ik ben het licht, ik ben de liefde, ik ben het leven. Voor vrede, vrijheid en vergeving steek ik dit licht aan. God is mijn schild en de waarheid is mijn zwaard.

Hierna kun je je eigen woorden hieraan toevoegen. Laat je inspireren door je ziel…

Waar je ook bent, met wie je ook bent, ongeacht de omstandigheden: draag altijd een kaars – het kan ook een eenvoudig theelichtje zijn – bij je en steek hem elke dag om 18.00 uur aan! Als je het licht niet voor langere tijd kunt laten branden omdat je van locatie verandert, doof dan de vlam totdat je weer een kans hebt om hem aan te steken.

De gezamenlijke actie om 18 uur!

Je kunt dit licht zichtbaar in het raam plaatsen of onzichtbaar voor anderen laten branden. Volg je innerlijke inspiratie, want als je deel wilt uitmaken van deze zee van licht, ben je elke dag om 18.00 uur op de juiste plek

Belangrijk is de gezamenlijke actie om 18 uur!

Laat het licht worden en het is licht en God is bij jullie!

Onthoud dat je nooit alleen bent. Er zijn steeds meer mensen die willen leven en vrede, vrijheid en vreugde willen ervaren – deze wereld, zoals die nu is, wordt voor steeds meer mensen een achterhaald idee.

De ware zee van licht op aarde begint met deze actie, want jij bent LICHT, je naaste is LICHT en elke persoon die in deze wereld ademt is puur LICHT en pure LIEFDE.

De herinnering keert terug en slechts 1 leven in actie leidt je naar het ontwaken.

Creëer samen deze zee van licht door jezelf er dagelijks aan te herinneren wie jullie zijn, wat jullie willen en hoe jullie hulp en bescherming kunnen krijgen.

Jij hebt de macht. God is met je! Jullie hebben de macht, God is met jullie!

Jullie zijn met velen en jullie worden nu een ZEE VAN LICHT!
In oneindige liefde MEESTER ST. GERMAIN

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org