Ivo van Vega: Wees Niet-Manipuleerbaar 2

Ivo van Vega: Wees Niet-Manipuleerbaar 2

Gechanneld door: Sharon Stewart – 27 Augustus 2021

Sharon: Aan de dame die me berichtte dat ze me eindelijk terug  vond op Youtube, ik weet het, ik ben schaduw verbannen. Ik kan gewoon onbeschikbaar worden voor kijkers op een bepaald moment. Onze video channelings staan allemaal op onze website, sharonandivo.weebly.com in tekst formaat op de blog meestal. Ik zet ook enkele van onze oudere video’s op de site in videoformaat. Nu de censuur zo acuut wordt, zou je kunnen overwegen om de websites van mensen meer te bezoeken voor je informatie dan je voorheen deed. Wat die van ons betreft, daar staat voor een paar boeken aan informatie op, dus het is de moeite waard om eens te kijken. Wat de links op mijn website betreft, die werken allemaal. De enige pagina die niet gelinkt is, is de Commanders-pagina en die zal ik in mijn goede tijd afmaken. Bedankt voor je bericht.

Ivo wil hier nog verder op ingaan, dus we maken hier samen een tweede video over. Hij zegt dat het belangrijk is om al deze informatie te kennen.

Eén ding dat ik wil benadrukken is dat je moet bestuderen waar je je bevindt in relatie tot anderen. Als we naar ons werk gaan, weten we automatisch dat de baas alle macht heeft. Dit is een macht over anderen relatie, en dat oude systeem zal snel of langzaam wegsmelten naarmate mensen meer persoonlijke macht krijgen en eisen om gehoord en gerespecteerd te worden. Ik geloof dat “Making American Great Again” zijn beproevingen zal kennen naarmate de mensen wakker beginnen te worden over hoe gedomineerd en gecontroleerd ze zijn. Ze zullen net zo worden als ik toen ik jonger was: ze leren zich er in relaties heel bewust van te worden en leren ermee om te gaan.

Ivo: Dit is hoe je kunt zien wanneer iemand echt van dienst is, mijn lief, of dat ze erop uit zijn om de transactie te domineren en je te reduceren tot een koopkans. Proberen ze je iets te verkopen of willen ze je echt helpen in je zoektocht? Zouden ze je naar hun concurrent sturen als dat je zou helpen bij je doel?

Sharon: Ik heb. Ik heb mensen naar andere channelaars gestuurd omdat zij mensen channelen die ik normaal niet kan channelen, zoals Jezus. Haar naam is trouwens Tina Louise Spalding, en zij is ook volledig wakker. Als je je gedrag niet laat bepalen door je inkomen, ben je vrij om te doen wat je wilt. Zodra je van je Lichtwerk een verdienmogelijkheid maakt, ben je beperkter in de hulp die je kunt bieden.

Ja, ik wou dat ik meer energiegevoelig was toen het ging om het kopen van die stofzuiger. Ik moest leren hoe ik manipulatieve mensen kon begrijpen en in die tijd was het hit or miss. Ik herinner me een andere keer, mijn vriend gaf mijn geheim telefoonnummer aan een verkoopster die me huishoudelijke artikelen wilde verkopen. Ze kwam langs en probeerde elke tactiek in het boek om me ofwel potten en pannen, zilverwerk of een set dure borden te verkopen. Ze zei dat ze mijn vader kende en van zijn schilderijen hield. Ze dacht dat ze me kon manipuleren door het werk van mijn vader te vleien. Ik weet dat mijn vaders schilderijen van topniveau zijn (dat zijn ze echt, ik zeg het gewoon, ik schep niet op), maar dat mijn vader zo’n eerlijke vent is als zij beweerde, hield ik stilletjes mijn mond, maar ik besefte dat zij hem ofwel niet kende zoals ik, ofwel loog.

Uiteindelijk heb ik een paar uur in mijn koude keuken doorgebracht met haar te plagen terwijl ze probeerde me deze spullen te verkopen en vervolgens de telefoonnummers van mijn vrienden te krijgen om aan haar lijst toe te voegen. Dat weigerde ik. Ze heeft me nooit iets verkocht. Het was een goede oefening. Ze zei ook dat “ze er zeker van was dat ik binnen zes maanden getrouwd zou zijn,” en blijkbaar is ze geen helderziende, want ik ben nooit getrouwd.

Als mensen dit soort vleierij gebruiken, pas dan op, ze proberen je grenzen te omzeilen, mensen. Deze dame positioneerde zich boven ons en keek op me neer, alsof ik haar vleierij nodig had om mijn eigenwaarde op te krikken. Mensen zullen proberen in te spelen op je lage gevoel van eigenwaarde, dus zoals ik al zei in de andere video, heb er geen. Waardeer en respecteer jezelf, weet dat je het waard bent en dat ze je niet kunnen raken. Mensen die je vleien hebben agenda’s. Ik krijg dit de hele tijd. Ze denken dat ze jou niet waard zijn of dat jij hen niet waard bent.

Ik heb veel andere mensen gehad die me benaderden vanuit een positie van minderwaardigheid. Ze plaatsen me op een voetstuk hoog boven hen en behandelen me dan als een god. Dat ben ik niet. Ik ben een aardbewoner met buitenaards bewustzijn die ruw wakker werd geschud toen zij op deze planeet werd geboren. Ik heb veel geleerd. Ik ben niet de enige.

Zij die zichzelf als mijn gelijke zien en weigeren mij te controleren of te manipuleren, zijn mijn vrienden. Ik heb een lieve vriendin in de staat New York die haar waarde kent en in haar kracht staat. We gaan om als gelijken.

Mensen manipuleren omdat ze bang zijn dat je nee zult zeggen, dus doen ze alles wat ze kunnen om te voorkomen dat je dat woord gebruikt. Gebruik het toch. Lees tussen de regels door (nogmaals, bedankt mam!) om te begrijpen wat ze willen en dwing ze om het op een manier te vragen waar je ja of nee op kunt antwoorden of zeg gewoon nee en loop weg. “Bedoel je dat je wilt dat ik je naar de winkel breng voor een kwarktaart?” Als ze zeggen, “Nou, dat zei ik niet precies, maar het is gewoon dat ik echt zin heb in een stuk.” “Oh, dus je wilt dat ik je naar de winkel breng om kwarktaart te halen?” “Nou, ik heb er echt zin in.” “Okay, dus wil je dat ik je naar de winkel breng om een kwarktaart te halen? Ja of nee?” “Umm….. nou….. uh… ja.” “Oké, goed, laten we dat gaan doen dan.” Mensen die manipuleren zijn NIET direct. Het leven is te kort, mensen. Ze verbergen iets zoals schaamte om het te moeten vragen, de angst om veroordeeld te worden, of de angst dat je nee zult zeggen.

Ik heb mensen tegen me horen praten en omdat ik heel gemakkelijk tussen de regels door kan lezen, zeg ik nee tegen het eigenlijke verzoek dat ze hebben in plaats van wat ze tegen me zeggen.

Een andere regel om te onthouden is dat iedereen een agenda heeft. Dat is normaal. Het is normaal. Ze benaderen je niet zonder een bepaalde verwachting. Meestal is de verwachting er een van iets te krijgen, wat jammer is. Misschien moeten mensen eerst een agenda hebben om iets te kunnen geven voordat ze iets proberen te krijgen, maar ik realiseer me dat veel mensen hun vrijgevigheid inhouden uit angst om uitgebuit te worden. Als je bang bent om uitgebuit te worden, heb je geen goede grenzen. Je moet aan je grenzen werken tot het punt dat je aan anderen kunt geven en goed kunt omgaan met uitbuiters. Denk je dat het toeval is dat deze mensen de reptielachtige manier van denken hebben aangenomen, dat anderen er op uit zijn om uit te buiten? Nee, het is duidelijk dat één reden waarom het op deze planeet is ingevoerd, is dat mensen zullen stoppen anderen van dienst te zijn. Je kunt je daar niet door laten tegenhouden. Anderen van dienst zijn is een vroeg deel van het ascensieproces en van het realiseren wie je werkelijk bent.

Ivo: Ik wil er ook op wijzen dat mensen op aarde rollen spelen. Als je een zakenman of -vrouw ontmoet, bieden ze je hun visitekaartje aan en terwijl je het leest, geven ze je een dialoog over wat ze voor de kost doen. Je zult automatisch veronderstellingen over hen maken op basis van wat zij je vertellen. Dit is een eerste indruk, maar het is verstandig om de dingen in de tijd te laten uitspelen, zodat je je indruk van hen kunt bijstellen. Je hebt ook de gewoonte om je door vrienden of familie dienstverleners aan te laten bevelen, en je gaat af op de mening van anderen. Denkt je dat dit verstandig is? Het bespaart je tijd, bijvoorbeeld, maar neemt jouw vriend of familielid de verantwoordelijkheid op zich voor eventueel slecht geleverd werk?

Sharon: Ik herinner me dat mijn ouders hun huis met aluminium bekleed hebben, ja, en later klaagde mijn moeder over haar vermoeidheid en ze dacht dat het iets te maken had met aluminium…. Ze dacht dat het haar vergiftigde en ziek maakte, maar ze heeft het nooit in verband gebracht met de gevelbekleding van het huis. Ik zie dat latere huizen zijn veranderd in vinyl gevelbekleding, wat nog steeds een giftige composiet is, maar het is waarschijnlijk toch geen zwaar metaal.

Ivo: Mijn liefste, je bent wakker aan het worden.

Sharon: LOL Lees Ashtar’s boek. Wat hij zegt over onze industrie is verbijsterend.

Het is duidelijk dat ze deze man kregen via een aanbeveling van iemand, misschien zelfs een van de buren, en toen hij het huis verbouwde, praatte hij met me toen ik naar school ging. Ik zat in groep 7 of 8 en was ongeveer 13 of 14 jaar oud en ik kon voelen dat hij seksuele gevoelens voor mij had! Ugh! Sick-o! Natuurlijk, voor mijn ouders, als er iets gebeurd zou zijn, zou het mijn schuld zijn, omdat zij zo vaak hun verantwoordelijkheid tegenover hun kinderen veronachtzaamden.

Je denkt toch niet dat als je iemand inhuurt om de gevelbekleding van je huis te doen, dat hij dan naar je dochters kijkt, maar dat blijkt maar weer. Wij huren mensen in om voor ons te werken zonder vooraf te weten wie zij zijn, en wij moeten wel want wij zijn – nog – niet empathisch of paranormaal begaafd, maar zodra wij dat wel zijn, zullen deze mensen geen baan meer hebben. We zullen niet meer afhankelijk zijn van een visitekaartje en een monoloog van dertig seconden om te beslissen of we iemand in ons leven toelaten of niet, en ook niet om onze kinderen bloot te stellen aan potentiële perverselingen, wat dat betreft.

Ivo: Correct. Telepathisch zijn heeft zo zijn voordelen. Energie voelen heeft zo z’n voordelen.

Sharon: Ik weet het. Er zijn mensen die ik tegenkom en dan krijg ik een grote, “Woah! Blijf weg!” van hen. En dat doe ik.

Ivo: Dus je ziet het potentieel dat dit massale ontwaken heeft voor de planeet?

Sharon: Ja!

Ivo: Meer mensen die de intenties van anderen lezen en hun integriteitniveau aanvoelen, je zult niet eens op verbale communicatie hoeven te vertrouwen om de integriteit te begrijpen van de persoon met wie je te maken hebt, want integriteit kan verbaal worden vervalst.

Sharon: Nou, wat we hier zeggen, Ivo, is dat wat als normale communicatie wordt beschouwd, ook heel veelzeggend is en een geweldige indicator kan zijn van met wie je te maken hebt. Het is niet zo moeilijk als je eenmaal begint op te letten hoe mensen je in relaties positioneren en hoe ze je eigenwaarde proberen te manipuleren om hun zin bij jou te krijgen.

Wat me doet denken aan alle pogingen die mannen in bars hebben gedaan om mij mee naar huis te krijgen. Over het manipuleren van je eigenwaarde gesproken. Volgens mij gaat deze hele bar scène alleen maar over seksuele energie vampirisme, wat waarschijnlijk de meest gewilde energie is die de mens kan uitstralen, naast levensenergie.

Ivo: Correct. De energie van het scheppingsprincipe nemen en die verkeerd aanwenden om aan je persoonlijke behoeften te voldoen, met andere woorden, die energie stelen.

Sharon: Mensen, mannen en vrouwen, jullie moeten beseffen dat jullie een energetisch wezen van licht zijn dat verbonden is met de Godsbron, en dat deze energie niet onverstandig gebruikt moet worden. We zitten allemaal in een leercurve, maar doe je best.

Ivo: Je moet je waarde kennen, en je moet weten wat je waard bent in de ogen van God. Maar je moet ook je grenzen kennen. Ook dat is iets waarop je je grenzen moet baseren. Het spreekt voor zich dat het leven op aarde een test is van je grenzen, het is een test van je overtuigingen die je verder kunnen beperken. Het leven gaat over het verleggen van je grenzen om je af te stemmen op het goddelijke wezen dat je bent, en te erkennen welke beperkingen het hebben van een fysiek lichaam daaraan kan stellen. Als jullie begrijpen dat degenen die nu de macht hebben jullie vergiftigen om jullie ziek te maken en jullie lichamen te beperken, zullen jullie beter voor hen zorgen.

Sharon: Nu we het er toch over hebben, ik denk dat ik het hier maar bij laat. Hopelijk hebben we de mensen meer nuttige informatie gegeven om hen te helpen mondiger te worden in dit systeem van macht over anderen. Als de mensen mondiger zijn, zal het systeem veranderen om dat te weerspiegelen.

Ivo: Dat zal het inderdaad. Heel goed, mijn liefste. We zullen het hier spoedig weer over hebben.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org