Ivo van Vega: Persoonlijke Verantwoordelijkheid       

Ivo van Vega: Persoonlijke Verantwoordelijkheid               

Gechanneld door: Sharon Stewart – 27 Juli 2020 (oudere post)

Sharon: Ivo, ik ben nog niet klaar. Ik weet dat ik hier net over droomde en nu moet ik het kwijt.

Ivo: Als je wilt, liefste. Misschien ga je dan weer slapen.

Sharon: Ja, het is pas 5 uur ’s ochtends.

De andere vraag die ik heb over het dragen van maskers is waar ligt je persoonlijke verantwoordelijkheid naar jezelf toe in deze? Iedereen draagt een stoffen masker, zoals voorgeschreven door de overheid, dat andere mensen beschermt, maar niet zichzelf. Als dit een virulent, besmettelijk virus zou zijn dat ons al vier maanden in een lockdown houdt, waarom draag je dan een masker dat jezelf niet beschermt?

Kun je je de reactie voorstellen van iemand die het virus krijgt omdat hij een masker droeg dat hemzelf niet beschermde? Omdat ze verwachtten dat iedereen hen zou beschermen?

Ik zie nog steeds niet in waarom het masker jou niet beschermt, want als het een barrière voor mij is, dan is het dat ook voor jou. Dat moet wel. Niets van dit alles is logisch.

Dus laten we zeggen dat deze maskers alleen eenrichtings barrières zijn. Je krijgt Covid 19 en ligt maanden ziek in het ziekenhuis omdat iemand om je heen geen masker op had.

Of erger nog, een oudere dame krijgt het virus en sterft in het ziekenhuis. Ze deed alles wat de overheid haar opdroeg, maar ze stierf toch aan het virus. Waarom? Omdat ze geen persoonlijke verantwoordelijkheid nam; ze liet anderen haar vertellen wat ze moest doen en volgde blindelings de bevelen op. Haar was verteld dat ze een masker moest dragen om anderen te beschermen, niet zichzelf. Waarom zou je jezelf niet beschermen als dit zo’n besmettelijk dodelijk virus is?

Het feit is, dat je dat niet zou doen. Zou jij je kinderen zo onbeschermd laten gaan? Als je echt gelooft dat dit virus zo erg is als je wordt verteld, zou je ze dan onbeschermd laten gaan en gewoon een “ik ben een goede burger masker,” dragen dat meer geeft om de gezondheid van anderen dan om die van jezelf?

Ik zou zeggen dat deze hele zaak zeer codependent en zeer controlerend is, omdat het recht van mensen om zelf te beslissen wordt weggenomen. Wanneer jij een medisch masker draagt dat het virus uit je luchtstroom houdt, dan geef je anderen het recht om zelf te beslissen wat ze willen doen – of ze voorzorgsmaatregelen willen nemen of niet. Als jij dat niet doet, verplicht je hen om jou te beschermen. Ik heb in mijn hele leven nog nooit zoiets stoms gehoord. Maar ik geloof dat het deel uitmaakt van het plan van de cabal.

Waarom verplichten de regeringen je om anderen te beschermen en niet jezelf?

Waarom verplichten de regeringen je om onbeschermd te blijven in een wereldwijde pandemie van dit virulente besmettelijke virus? Een wereldwijde pandemie die openbare voorzieningen heeft gesloten, mensen ervan weerhoudt naar hun werk te gaan, bedrijven failliet heeft laten gaan, rellen in grote steden van de V.S. heeft bevorderd, en de handel in zoveel landen heeft stilgelegd.

Het is eenvoudig. Er is een virus, maar het is niet zo erg als ze zeggen of ze willen dat je het krijgt om hun aantallen op peil te houden, zodat ze door kunnen gaan met hun angstzaaierij. Dat is waarom.

Je moet stoppen met het vertrouwen van de overheid. Ze gaan je niet beschermen. Ze proberen je te vermoorden. Je kan dat makkelijk zien door naar deze masker situatie te kijken. Als je persoonlijke verantwoordelijkheid neemt.

Als ze mensen zouden aanmoedigen hun eigen verantwoordelijkheid te nemen, zouden de mensen medische maskers kopen die virussen uit hun luchtstroom houden. Maar dat doen ze niet. Voor zover ik kan zien, is het nog niet eens bij iemand opgekomen, behalve bij mij. Niemand doet het.

Er is hen verteld dat dit het minste is wat ze moeten doen en dan doen ze ook het minste wat ze moeten doen. Ze doen niet alleen zo weinig mogelijk om het virus te stoppen, ze zijn ook agressief tegen anderen die het niet doen. Dit is een voortzetting van het Matrix systeem om anderen te controleren.

Ik geloof niet dat deze maskers het virus stoppen. Ik geloof ook dat de regering dat weet.

Het volgende dat ze zullen verplichten zijn vaccins. Als je terug wilt naar je werk, of een kruidenierswinkel in wilt, dan moet je een vaccin hebben met bewijs dat je het hebt gekregen en dat het up to date is.

In het begin ging het over niet essentiële dingen, behalve kinderen die naar school gaan en mensen die naar hun werk gaan, waar ze substituten voor in de plaats hebben gezet. Nu blokkeren ze het recht van mensen op hun eerste levensbehoeften – voedsel kopen. Tot nu toe ben ik in 60 jaar nog nooit tegengehouden om een kruidenierswinkel binnen te gaan. Eerlijk gezegd denk ik dat ik geld zal besparen, maar naast dat grote voordeel, moet ik online winkelen. Tot nu toe heb ik de meest oude broden en voedsel dat bijna over de houdbaarheidsdatum is gekregen. Leuke manier om van dingen af te komen die in de schappen zouden blijven liggen. Iedereen zoekt door het voedsel om de beste houdbaarheidsdatum te vinden. Nu zitten mensen zoals ik ermee opgescheept. De volgende keer controleer ik het voor het in het karretje gaat en zeg ik dat ze iets voor me moeten halen met een betere vershouddatum. Ik neem geen genoegen met spullen die ze niet meer kwijt kunnen. Ja, dat is mijn persoonlijke verantwoordelijkheid tegenover mezelf.

Ik heb nog nooit een griepprik gehad. En de laatste keer dat ik griep had, was zo’n 20 jaar geleden. Ik wil geen enkel vaccin, zeker geen speciaal vaccin van Bill Gates en dus zal ik niet meer in de supermarkt mogen komen en zullen ze waarschijnlijk proberen mijn bankpasjes af te nemen omdat ik me niet aan de regels houd. Ik zie dat minder mensen zich zullen laten vaccineren dan dat ze een masker zullen dragen, want een masker kopen voor een paar dollar is niet zo’n groot probleem – een vaccin krijgen wel. Vooral als mensen de bijwerkingen ervan beginnen te zien.

Ik denk dat de vaccinatieagenda meer te maken heeft met onze kinderen dan met de volwassenen. Veel mensen vaccineren hun kinderen al, waarom dan ook niet nog een vaccin tegen covid. De ouders kunnen niet thuisblijven om hun kinderen thuis te les te geven, dus moeten de kinderen worden gevaccineerd en de ouders hebben hun baan nodig, dus moeten zij hem ook nemen. Zie je waar ze je te pakken hebben? En het is allemaal met opzet. Jaren geleden werkten vrouwen niet als ze kinderen hadden, nu moeten ze wel omdat ze anders hun leven niet kunnen betalen. Vast en zeker een ontwerp van de deep state. Vrouwen mochten denken dat ze waardevol werden door een baan te hebben. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat prostitutie, pornografie en huiselijk geweld onverminderd doorgaan, dus de maatschappij heeft duidelijk nog een hoop in te halen. Maar vrouwen zijn gaan werken en dat maakt kinderen kwetsbaar om in handen van de staat te vallen. Meer mensen hadden 1984 moeten lezen.

Nu deze zogenaamde crisis er is, moeten de ouders een vaccin hebben om te gaan werken en wordt het verplicht gesteld dat de kinderen dat ook doen. In de val gelokt ! Dit was allemaal gepland.

De mensen zullen in opstand komen, maar ze kwamen in opstand bij deze stap van de zogenaamde pandemie. Ik kan niet rekenen op mensen die in opstand komen tegen regeringsbeperkingen om mij te helpen, en dat zal ik ook niet doen. Dat is persoonlijke verantwoordelijkheid.

Ik zit in een groep mensen die buiten het primaire drama zit dat hier gaande is. Ik werk vanuit huis. Dat wil niet zeggen dat ze me mijn pensioen niet zullen afnemen, dus laat ze. Als het moest, kon ik nu leven van de boekverkoop. Het zou ongemakkelijk zijn, maar ik zou het aankunnen. Ik zou mijn auto moeten verkopen, maar ik zou in leven kunnen blijven. Ze kunnen ook de verkoop van mijn boeken stopzetten maar ik kan andere manieren vinden om ze te verkopen. Ik denk dat hier zitten en zeggen: “Zover komt het nooit” me niet zal helpen. Ik overweeg elk scenario voor de toekomst.

We hebben gewacht op de interventie van de St Germain fondsen, nou dat is ook niet gebeurd. Hoe erg moet het nog worden voordat ze worden verspreid? Wat moet er gebeuren voordat ze verspreid worden? Ik geloof een ineenstorting van het oude fiat economische systeem, maar wanneer zal dat zijn? Voor of nadat ze mijn debet- en kredietkaarten hebben afgebroken?

Het andere wat ik heb bedacht over de dag dat ze besluiten ons af te sluiten van onze bankrekeningen, creditcards en betaalpassen is dat als je die cadeaubonnen koopt, je anoniem kunt winkelen. Als je naar je plaatselijke koffieshop gaat, nou ja, in mijn geval, op de parkeerplaats gaat zitten om hun internet te gebruiken, kun je online winkelen en het thuis laten bezorgen en je zou er waarschijnlijk mee wegkomen.

Wat ik zie gebeuren is een grote zwarte markt gebaseerd op contant geld.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat Trump en de witte hoeden ingrijpen voordat zoveel mensen van hun bankrekeningen en voedselwinkels worden afgesneden omdat ze zich niet aan de regels houden. Ik hoop dat we de volgende stap hiervan niet meemaken omdat de witte hoeden de controle al hebben overgenomen.

Ik geloof dat de volgende verkiezingen veelzeggend moeten zijn. Ik geloof ook dat de cabal minder invloed zal hebben en de witte hoeden meer omdat meer en meer mensen wakker worden en de witte hoeden meer macht geven.

Wat ik in de toekomst zie is een grote kloof: zij die zich aansluiten bij het verhaal van de cabal en zij die zich aansluiten bij de witte hoeden. In de toekomst zullen er waarschijnlijk zelfs gemeenschappen zijn van mensen aan beide zijden van het hek. Ik geloof ook dat diegenen die zich niet aan de regels houden, zich moeten verenigen.

Hoe meer persoonlijke verantwoordelijkheid mensen nemen, hoe wakkerder ze zullen zijn. En hoe wakkerder ze zijn, hoe meer persoonlijke verantwoordelijkheid ze zullen nemen. Ik geloof dat dit het hele punt is achter dit alles. Zorg dat we betrokken raken en dat we voor onszelf gaan zorgen in plaats van dat de regering en de media ons vertellen hoe we moeten leven.

Het enige wat ik me afvraag is wanneer er ingegrepen gaat worden? Want de deep state is niet van plan om te stoppen. Ze zijn bezig met hun treinreisje, virussen verspreiden, rellen uitlokken, proberen de politie te ontmantelen – oh ja, jongens, als ze erin slagen de politie te ontmantelen, zullen ze je vervangen door microchips met gratis elektroshock mogelijkheden. Agenten gaan gewoon achter hun bureau zitten en als ze door je microchip worden gealarmeerd dat je een stopteken hebt genegeerd, krijg je een schok. Misschien zal die je niet doden, maar als je weer door een stopbord rijdt, de volgende wel. Dat is waarom ze de politie willen ontslaan. Eerst om een staat van chaos te creëren in Amerika, maar ook om hun oplossing te implementeren. Verplichte microchips.

We zien dit onder ogen. We moeten allemaal alternatieve plannen maken en niet meer vertrouwen op de regering, zelfs niet op Trump om ons te helpen. Waarom? Omdat we niet weten wat zijn volgende zet zal zijn en wanneer hij de deep state onder controle en uit de macht kan krijgen. We weten niet wat ze zullen kunnen implementeren voordat hij dat voor elkaar krijgt. Bovendien is Trump een Amerikaan. Ik ben een Canadees in een land dat nog steeds wordt geleid door de deep state en ik zie de hele tijd nieuwsartikelen dat deze masker/vaccin/ microchip-agenda op doelwit voor Canada is. Ik zie hier geen verlichting.

Ik weet ook dat de reden dat ze mogen doorgaan is om de mensen wakker te schudden. Nou, veel succes met veel van de mensen die ik heb gezien. Ze zouden het nepverhaal tot de dood verdedigen. Wat ik niet leuk vind is dat ze nog steeds in de meerderheid lijken te zijn. Mensen moeten nee zeggen tegen de regering en haar plannen en dat doen ze niet. Ze gaan er in mee. Misschien verhuis ik wel naar de VS.

Wat moet ik nu doen, Ivo?

Ivo: Je gaat door met zoveel mogelijk geld in te zamelen, liefste. Dat doe je nu. Spaar zoveel als je kunt. Je hebt nog tijd. De St Germain-fondsen worden begin volgend jaar verdeeld, dus je hoeft nog maar vijf maanden te wachten op de dreigementen van de cabal om jullie allemaal te overheersen. Werk zoveel als je kunt.

Sharon: Vergeet niet dat ik chronische vermoeidheid heb.

Ivo: Ja. Maar je kunt nu geld gebruiken.

Sharon: Het is alsof geld me meer opties zal geven.

Ivo: Helaas zal dat op dit moment zo zijn. Ik weet dat je graag weg zou gaan naar een plek die niet verplicht is, maar er zijn geen niet-verplichte gebieden in Ontario. Ze zijn allemaal gereguleerd door de overheid.

Sharon: De bush niet.

Ivo: Maar het is een onvriendelijke plek in de winter.

Sharon: Ik weet het. Als ik in Florida woonde, kon ik alles doen wat ik wilde en me geen zorgen maken over het weer. Hier hangt die factor boven ons hoofd. Ik wil al jaren ergens anders heen.

Ivo: Maar je moet je hebben voorbereid om dat te doen.

Sharon: Ja, en ik ben een oude dame met chronische vermoeidheid.

Ivo: Voor nu laten we de kijkers achter met deze boodschap: Zorg goed voor jezelf. Doe wat u nodig acht om in deze omstandigheden goed voor uzelf en uw gezin te zorgen. Luister niet naar wat u gezegd wordt te doen. Denk er zelf over na. Dat is waarom jullie bewustzijn hebben – om je eigen schip te besturen, niet om verteld te worden wat je moet doen. Sharon is nu bezig haar opties uit te werken, onafhankelijk van de publieke opinie, en dat zou u ook moeten doen.

Ik zal voor de goede orde zeggen dat niemand zonder een voorraadkast met extra voedsel en voorraden zou moeten zitten op dit moment. Mocht het internet worden uitgeschakeld, dan kan Sharon geen eten bestellen, dus extra eten zou een voordeel voor haar zijn, of om een masker te gebruiken, wat ze absoluut niet zal doen.

Ik zou wel moeten als het zover zou komen. Dat zou me echt de keel uithangen. Ik zou echt pissig zijn.

Dus zullen we werken aan een realiteit waarin dit niet uitkomt. Wat het creëren van een realiteit betreft, is het mogelijk voor de gemeenschap van lichtwerkers om zich te richten op het oplossen van de virus situatie zonder dat dit uitmondt in de behoefte aan een vaccin of een microchip. Zie de covid-situatie tot een einde komen op dit punt, zonder enige progressie van de globalistische agenda. Zie dit in je geest en weet dat dit zal gebeuren. Als genoeg van jullie dit doen, kan het de realiteit voor de aarde op dit moment sturen. Doen jullie dit niet, dan zijn jullie overgeleverd aan de globalisten, want Trump heeft ze nog niet allemaal kunnen onttronen. Het gaat goed, maar ze hebben nog steeds de macht. De lichtwerkers kunnen die van hen wegnemen als ze zich daarop richten. Zie in je meditatie een vreedzame oplossing voor het covidprobleem zonder verdere voortgang van de kwade agenda.

Sharon: Goed idee! Bedankt, Ivo.

Ivo: Ik heb veel goede ideeën, mijn lief. Het beste was om jou naar de aarde te sturen om met ons samen te werken.

Sharon: Daar hebben we het later nog wel over.

Ivo: LOL

Kanaal: Sharon Stewart

Youtube: SharonandIvoofVega

Vertaler: Anoniem – voor wakkeremensen.org