Ivo van Vega: Kwetsbaarheid en Uitbuiting

Ivo van Vega: Kwetsbaarheid en Uitbuiting

Gechanneld door: Sharon Stewart – 4 april 2021

Sharon: Ivo, we gaan dit jaar aan twee boeken werken: Het eerste zal gaan over Contactervaring en Multi-dimensionalisme van de Lichtwerker, om hen te helpen dit te begrijpen. Het zal een ander Lichtwerkers handboek zijn zoals “Van voorbij deze wereld” is. Het tweede boek waar we aan zullen werken, ik denk dat de lichtwerkersgemeenschap, vooral degenen die door de negatieve polariteit naar boven zijn gekomen – dit nodig hebben. Dit boek zal zich richten op het begrijpen wat je speciale gaven zijn, omdat velen van jullie er niet achter kunnen komen wat je speciaal maakt. Ivo en ik hebben het hier in onze video’s over gehad. Ik zie, nu ik ouder ben, dat ik veel meer ben zoals mijn ziel wil dat ik ben, in plaats van zoals mijn ego of de draconische matrix wil dat ik ben. Ik heb het systeem verslagen, en jij ook. Maar misschien zie je niet hoe.

Laat me je wat hints geven:

Jij geeft om me! Dat is een grote. Anderen geven alleen om zichzelf, als het al zoveel is. Jij geeft om de wereld.

Je bent aardig. Nogmaals, anderen bewijzen lippendienst door vriendelijk te zijn. Ze glimlachen in je gezicht, maar steken je misschien in de rug als het erop aankomt. Jij doet dat niet. Je houdt eigenlijk van iedereen.

Je begrijpt het. Kijkend naar wat er nu gaande is met de mensen en de veranderingen in het financiële systeem, enz. enz. Je begrijpt misschien niet de details, maar je begrijpt dat er positieve veranderingen op komst zijn. In tegenstelling tot andere mensen, snap je het en wil je dit voor deze wereld.

Er zijn er meer. Veel meer. En we gaan er in detail op in, in dit boek.

Dit boek gaat niet over het verdoemen van hen die op aarde leven; het gaat over jou helpen om jouw speciale kwaliteiten te begrijpen.

Over het verdoemen van hen die op aarde leven gesproken, ik zie steeds deskundigen die mensen die maskers dragen schapen blijven noemen. Ze gaan gefrustreerd door met het proberen uit te leggen aan deze mensen wat er gaande is op deze planeet, en krijgen weerstand van hen. Als zij enig idee hadden, als zij hun onderzoek hadden gedaan, zoals zij steeds beweren te hebben gedaan, over de hoeveelheid gedachten controle die op deze planeet gaande is, de hoeveelheid aanvallen op ieders lichamelijke DNA om hen in het duister te houden, en als zij enig idee hadden dat deze hele wereld is overgenomen en vervolgens gecontroleerd zodat wij op de planeet, in feite, de voedselbron worden voor een wereld van negatieve entiteiten, dan zouden zij zich misschien realiseren hoe zinloos hun pogingen zijn om mensen te overtuigen om te veranderen.

Denken zij werkelijk dat een wezen dat deel uitmaakt van God zo dom kan zijn, tenzij zij op de een of andere manier gehersenspoeld en beheerst zijn? Komaan! Zegt niet veel over je mening over de mensheid, of wel? Dit zijn slachtoffers waar ze op schieten.

Natuurlijk wil niemand van ons dat onze vrienden en familieleden de klappen krijgen, maar deze mensen zijn zo dom en zo bang, dat ze zichzelf misschien niet kunnen tegenhouden. Er worden negatieve energieën aangevoerd van andere planeten, in dit zonnestelsel en van andere werelden in andere constellaties, er worden negatieve energieën vanuit andere dimensies op ons gericht, zij hebben controle over de magnetische en zwaartekracht velden van de aarde, het huidige monetaire systeem is gebaseerd op zwarte magie, zij spreken spreuken uit over ons persoonlijk en als groep, zij gebruiken wereldwijd, regionaal en individueel technologieën om de geest te beheersen, zij besproeien ons met chemtrails die onder andere de pijnappelklier aantasten en uit balans houden. Ze zijn elke dag hard aan het werk om ons ervan te weerhouden de waarheid te beseffen over wie we zijn en wat ze met ons doen. Als je op dit moment wakker bent, ben je de uitzondering, niet de regel. Beschouw jezelf gelukkig.

Je kunt iemand die Mind Controlled is niet controleren. Spreek met hen wat je wil, sommigen zijn gewoon te ver heen. Als iets hen kan redden, dan zijn het de binnenkomende positieve energieën die hen zullen helpen wakker te worden. Het enige wat je kunt doen is er voor hen zijn als ze je vragen stellen, en trouwens, als je blijft aangeven hoe dom je denkt dat ze zijn, doe je alleen maar het werk van de duivel voor hen. Je zendt ze nog meer negatieve energie – je hebt de jouwe negatief geladen en richt die op hen, wat hen er alleen maar van weerhoudt om nog langer wakker te worden. Probeer wat liefde te gebruiken om anderen wakker te maken in plaats van haat. Het doet wonderen. Voor degenen die verstrikt zijn in de onvolledige natuurwetenschappen, probeer eens metafysica voor de verandering.

Dit zou een goede overgang kunnen zijn naar ons video onderwerp.

Kwetsbaarheid en Uitbuiting

Dit is een draconische manier van leven. Deze manier van leven heeft de geesten van iedereen op deze planeet geïnfecteerd. Alleen de sterken hebben het vermogen om deze mentaliteit te verwerpen.

Onze wereld is gebaseerd op uitbuiting, of je het nu beseft of niet. Jullie worden uitgebuit. De kinderen worden uitgebuit. Mensen worden van de planeet verscheept en ofwel seksueel uitgebuit, en dat geldt ook voor kinderen, of ze worden gebruikt als werkslaven, of ze worden opgegeten! Het financiële systeem is in het leven geroepen om jullie energie uit te buiten, jullie geest te beheersen, en degenen die jullie uitbuiten rijk te maken. En ik zou kunnen toevoegen, het heeft dat werk briljant gedaan. Tot nu. God helpe ons, het zal spoedig imploderen. De enige reden dat er nu arme mensen zijn, is omdat de rijken aan de top ons geld gestolen hebben.

Het nieuwe financiële systeem van QFS zal niet gebaseerd zijn op uitbuiting. Het zal een eerlijk systeem zijn voor de mensen die de vruchten zullen plukken van al het geld dat in de loop van vele eeuwen van ons is gestolen en veranderingen in het financiële systeem die zullen verhinderen dat er van ons gestolen wordt.

Wist je dat er kolonies van aardbewoners zijn in het heelal? Er is er een op Mars en ze denken dat we al dood zijn. Waarom weten jullie dit niet? Omdat deze informatie voor jullie verborgen is gehouden. Dit is een vorm van uitbuiting. We leren alleen over de ontdekking van Amerika door Christoffel Columbus, niemand vertelt ons dat er mensen van de aarde in andere sterrenbeelden zijn. Waarom willen ze niet dat jullie dat weten? Omdat ze niet willen dat jullie dezelfde macht hebben als zij. Jullie worden uitgebuit en in het duister gehouden.

Het bestaat op wereldniveau, en gaat via de verschillende niveaus naar beneden, naar het persoonlijke niveau. Ivo, kunnen we een paar van deze zaken bespreken, alsjeblieft?

Ivo: Natuurlijk, mijn liefste.

Sharon: Kun je een paar echt goede voorbeelden bedenken?

Ivo: Misbruikende ouders zijn uitbuiters. Kinderen zijn van nature kwetsbaar en misbruikende ouders buiten die kwetsbaarheid uit.

Mensen in de Melkweg zijn kwetsbaar. Dat beseffen we. We zijn kwetsbaar, maar toch zijn we heel krachtig. Als we incarneren en in de juiste omgeving leven, zijn we erg krachtig. Maar zet ons in een omgeving zoals die waarin jullie nu leven en ook wij zouden lijden. Dus we beseffen dat het hebben van de juiste omgeving een deel van onze kwetsbaarheid is. We hebben simpelweg besloten om diegenen uit de Melkweg te verjagen die deze kwetsbaarheid zouden willen uitbuiten.

Sharon: Goed. Hoe zit het met Draconis en er zijn ook sterrenbeelden waar reptielachtigen wonen waarvan ik me de naam nu even niet kan herinneren.

Ivo: Als ze maar positief zijn en er geen plunderende bendes van uitbuitende negatieve facties van hun soort in het melkwegstelsel zijn. We hebben verdragen met Draconians en die zijn zeer expliciet. Elke schending van deze verdragen en we zullen ze volledig vernietigen. Wij houden niet van dit soort daden, maar wij moeten wel als zij ons bestaan en dat van God blijven bedreigen.

Sharon: Dat is nogal wat. We denken altijd dat de GFL zo liefdevol is, maar soms zie ik de andere kant van jou, en Ashtar ook. Speel niet met hem.

Ivo: We hebben genoeg van deze oorlog in het heelal en willen er een eind aan maken. Het is net als nu de prioriteit van de GFL om de Draconians en de reptielachtigen onder controle te houden. Daarom wordt dit werk nu op aarde gedaan – om ze te laten zien dat we het menen.

Sharon: Goed.

Ivo: De vrede in dit melkwegstelsel zal koste wat het kost worden bewaard. Het zal echter niet langer ten koste van ons gaan.

Wij beschouwen dit niet als “stoere praat”, liefste, we beschouwen het als logisch.

Sharon: ik weet het. Jullie bekijken de dingen vanuit een hoger perspectief dan wij op aarde doen. We hebben dit eerder in video’s besproken. Onze op angst gebaseerde interpretatie van gebeurtenissen hebben jullie niet, want jullie hebben geen angst, alleen respect voor het leven, en jullie geven duidelijk voorrang aan het menselijk leven boven al het andere.

Ivo: Correct. We begrijpen onze kwetsbaarheid, maar we zullen het heelal niet delen met soorten die het niet respecteren. Als zij het leven niet waarderen, waarderen wij hen ook niet. We zullen ze als een bedreiging voor ons bestaan zien. Draconis is een groot probleem, net als Reticuli, en we leggen hen de wet op, zoals u zegt, om ze onder controle te krijgen. Als ze geen acht slaan op onze waarschuwing, zullen we actie ondernemen. Wij spreken met hun raden en hebben overeenstemming, maar het vertrouwen is nog niet aan onze kant.

Sharon: Dus de aarde is niet de enige hotspot in het melkwegstelsel?

Ivo: Nee, helemaal niet, mijn lief. De Zeta’s zijn een absolute bedreiging. Draconians kunnen dat zijn. In plaats van onze planeten tegen hun aanvallen te beschermen, nemen we nu het initiatief om hun activiteiten in het melkwegstelsel te controleren. Als ze niet aan onze verwachtingen voldoen, zullen we verdere actie ondernemen. En we hebben volledige medewerking van alle anderen binnen de universele hiërarchie.

Sharon: Goed. Dus mensen zullen niet meer kwetsbaar zijn voor dit soort aanvallen?

Ivo: Dat is het doel, ja. We zijn al miljoenen jaren aangevallen, ondermijnd, opgegeten, uitgebuit en vernietigd. Het doel is vrede in de Melkweg, en die zullen we krijgen.

Sharon: Geweldig nieuws! Bedankt, Ivo.

Ivo: Mijn liefste. Ja, het begrijpen van je kwetsbaarheid heeft ook te maken met het opbouwen van je kracht. Energetische krachten bundelen zich om te werken door degene die openstaan voor het bereiken van grootsheid.

Kanaal: Sharon Stewart

Bron

Vertaling: Martien