Ivo van Vega: Jullie Weten Niet Wat De Aarde Is

Ivo van Vega: Jullie Weten Niet Wat De Aarde Is

Gechanneld door Sharon Syewart – (datum van plaatsing) 7 September 2021

Sharon: Ivo, ik weet niet hoeveel mensen bij ons om hulp komen die weigeren zichzelf te helpen. We krijgen dit de hele tijd. Als je een probleem hebt, zoals ik met de Archons, kun je niet gewoon achterover leunen en wachten tot de dingen veranderen.

Dat is geen leven. Het leven gaat over uitzoeken wat je kunt doen om jezelf te helpen jouw probleem te stoppen. Dat geldt ook voor mensen die worden ontvoerd, die tegen hun wil worden meegenomen. Vrouwen die buitenaardse broedsters zijn, ik heb ze ook ontmoet. Misschien heb je een contract dat hen toegang geeft tot je fysieke lichaam, maar je wilt nog steeds niet dat dit gebeurt. Er zijn dingen die je kunt doen om jezelf te helpen.

Is je huis een toevluchtsoord voor geesten en demonen? Blijf je daar gewoon zitten en accepteer je het of ga je manieren vinden om deze dingen uit je leven te krijgen?

Blijf je daar gewoon zitten en jezelf toestaan om tegen je wil gebruikt te worden? Echt?

Het eerste wat ik je wil vertellen is om mijn boek te lezen, “Stop met slachtoffer zijn.” Want alles wat je zegt en doet vertelt anderen dat ze misbruik van je kunnen maken. En geloof me, er zijn veel mensen op deze wereld die dat meer dan graag doen. Dat is hoe ik gestopt ben met misbruikt te worden. Zo ben ik gestopt met een hel te leven. Zo zag ik niet langer het paard achter de wagen, maar begon ik te zien dat het paard de wagen trok! Dat is hoe ik slimmer ben geworden!

Als je dit boek leest, zul je sterker worden op mentaal en emotioneel niveau; op die manier kun je mind control effectiever bestrijden. Controle over de geest is ook een onderdeel van ontvoerd worden. Het laatste wat je moet doen als ze komen is bang zijn en dat kost mentale kracht.

Als je wordt aangevallen door Archons, bezocht door Grijzen, je huis wordt gedemoniseerd door verschrikkelijke geesten en spoken… dan kun je jezelf nog steeds helpen. Je bent hier geen slachtoffer van. Zelfs niet als je een contract hebt.

Als je denkt dat de manier waarop ik je vertel om je kracht terug te krijgen niet effectief is, heb je het dan geprobeerd? Toen ik de 12 stappen ging volgen en nuchter werd, veroorzaakte dat zo’n kundalini-ontwaken dat ik niet kon werken en 5 jaar lang huilend op de bank heb gelegen. Maar het stopte. Zo krachtig waren de bijeenkomsten van de Anonieme Codependenten. Ze brachten mijn ziel naar de voorgrond in mijn leven. Als ik ze niet had gedaan, zou ik dit nu niet doen, daar ben ik absoluut van overtuigd.

Als je bang bent om door pijn te gaan, is wat je nu doorstaat dan beter? Is het zien van enge, stinkende grijze wezens, uit je bed gehaald worden en in een ruimteschip zweven, jouw idee van normaal zijn? Vind je het echt leuk om te weten dat je nog meer bastaardkinderen hebt die je niet eens kent en die je nooit kunt opvoeden omdat ze van je weggehouden worden… hoe vind je dat? Als ik al die kinderen had en ik mocht ze niet kennen, zou ik op dat verdomde ruimteschip zitten en eisen dat ik ze mee terug kon nemen! Ik zou zo’n herrie maken, dat ze me nooit meer mee zouden nemen! Als dat mijn kinderen zijn, wil ik ze opvoeden!

Jullie kennen je rechten niet, verdorie.

Dacht je dat als je meegenomen werd door ET’s dat de oplossing makkelijk zou zijn? Dat het niet je levenswerk zou zijn om het te stoppen?

Ivo: Mijn liefste, zoals je weet, en ik zal uitleggen waarom jullie hele wereld geleerd is slachtoffer te zijn. Jullie zitten allemaal in de slachtofferdriehoek, waarbij de daders de verborgen buitenaardsen zijn. Velen van jullie plaatsen welwillende buitenaardsen in de positie van jullie redder, en dus zoeken jullie Sharon op vanwege haar contact met ons. Wij zijn niet alleen jullie redders, wij staan ook niet op de slachtofferdriehoek en wij denken niet zoals jullie als een slachtoffer denken.

Wij zijn zelfsturende, verantwoordelijke, welwillende wezens van dienstbaarheid. Onze verwachting van een ander persoon is niet om hem ergens in de slachtofferdriehoek te passen, onze verwachting is dat hij bereid zal zijn anderen te dienen, maar krachtig genoeg zal zijn om zich verantwoordelijk te gedragen. Wij zijn een heel persoon, compleet in zichzelf, die handelt met een ander heel persoon, compleet in zichzelf.

Dan heb je de wezens die de aarde hebben overmeesterd. Zij staan op de slachtofferdriehoek. Zij zijn codependent en hebben jullie geleerd dat ook te zijn. Zij zijn de belangrijkste machthebbers in het macht over anderen systeem waar jullie allemaal deel van uitmaken, en daardoor worden ze gek. Ja, ze worden gek. Je ziet dit nu als ze hun macht verliezen.

Sharon: Ik zag het bij mijn moeder toen ik haar uitdaagde. Toen liet ze me zien hoe zwak en machteloos ze eigenlijk was.

Ivo: Ja. En dat zie je nu ook. Wat ze je proberen aan te doen, ziet er met de dag psychotischer uit. Dat is de aard van hen die zwak van geest zijn.

Gelukkig voor jou heb je je menselijke helft nog. Die stelt je in staat weg te lopen van de psychotische slachtofferdriehoek, en jezelf te redden. Wij kunnen dat niet voor je doen, want wij zijn geen redders. Dat concept gaat ons te boven. We begrijpen dit niveau van machteloosheid alleen omdat we hebben begrepen wat ze jou hebben aangedaan.

Sharon: Ik ga niet om met slachtoffers die zelfgenoegzaam zijn en blij met hun slachtofferschap. Tenzij een persoon wil veranderen, zal ik hem niet helpen. En ik zal je testen om te zien of je bereid bent om het werk te doen. Tot nu toe heb ik nog niemand gevonden die bereid was te leren hoe hij zich tegen deze indringers kon verzetten en ze de grond in kon boren, dus ik vermoed dat er ook geestcontrole aan de gang is.

Toen ik wist dat de Archons elke avond mijn huis binnenvielen, denk je dat ik het maar pikte? Was ik bang voor ze? Nee, dat was ik niet. Ik heb er een hele pagina over geschreven op mijn website, die ik heb gemaakt als hulpbron voor mensen met problemen zoals deze en meer.

Toen het duidelijk werd dat Archons niet van plan waren om snel te vertrekken, gaf ik toen toe aan mijn nederlaag? Nee, natuurlijk niet! Ik vond manieren om hen te stoppen amok te maken in mijn huis en mijn lichtlichaam te taggen en te implanteren. Zij proberen ons ten val te brengen, vooral nu omdat de tijdlijnen zich splitsen en zij weten dat wanneer wij gaan, hun voedselbron ook weg is. Zij hebben door de jaren heen op de planeet aarde gewerkt om ons meer en meer te kunnen uitbuiten naarmate de tijd verstreek. Dit heeft geleid tot ontvoeringen, Pedogate, een groot systeem van ondergrondse bases waar mensen worden meegenomen, gefokt en daar leven en sterven, zonder ooit het daglicht te zien. Deze mensen worden gebruikt om op te experimenteren, ze zijn voedsel voor vele soorten wezens die onder de grond leven, waaronder de enorme chimera spinnen en ze zijn slavenarbeiders.

En als je geen nee zegt, maak je dit allemaal mogelijk. Ja, dit heeft met ons allemaal te maken, maar de mensen die in gecompromitteerde posities van voortplanting zitten, ontvoerd worden en gebruikt worden voor experimenten door deze wezens, zitten in de frontlinie posities. Jullie moeten stoppen wat er met hen aan de hand is, want niemand gaat dat voor jullie doen. Het is aan jullie. Dat is waarom je nu in die positie bent. Je koos ervoor voordat je geboren werd. Ik benijd je niet en ik heb geprobeerd om sommige mensen te helpen, maar ik kan je niet helpen als je niet de stappen neemt die je nodig hebt.

Wat betreft het proberen de zonnige kant te zien en te begrijpen of er iets goeds zit in wat je doet, ja er zijn enkele nieuwe rassen die ons DNA hebben dankzij ontvoerden en deze rassen kunnen weer verder gaan. Maar laat me je dit vragen: “Hebben ze je gevraagd of ze je lichaam mochten gebruiken of hebben ze het gewoon genomen?” Heet Planeet Aarde echt Terra voor hen of is het Planeet Uitbuiting? Want ze schijnen hier allemaal te komen om zichzelf te helpen en wij zijn de laatsten die het weten, nietwaar?

Deze dingen zullen worden gestopt, en ik verwacht dat in de toekomst nieuwe kweekplannen kunnen worden gemaakt als koopjes tussen de mensen van de aarde en andere rassen, maar ik verwacht niet dat dit zal gebeuren voordat de mensen van de aarde hun volledige potentieel als mensen hebben bereikt. Je moet nu begrijpen, dat wij, als de wezens die we nu zijn, deels reptielachtig deels menselijke humanoïden zijn, die tot op twee DNA-strengen zijn ontkracht. Dat is alsof je een klein kind vraagt of je zijn spaarvarken mag hebben. Het kind geeft het je misschien wel, maar daar gaat het niet om. Totdat we volledig mondig en verantwoordelijk zijn, en wat meer is, totdat we volledig beseffen welke impact onze instemming hiermee zal hebben op de rest van het melkwegstelsel/universum/multiversum, zouden we echt geen ja moeten zeggen, toch? Om te beginnen nemen we geen weloverwogen beslissing, en dat is als ze ons dat al zouden toestaan!

Wist je dat sommige kinderen van de fokkers zijn vermengd met kunstmatige intelligentie om legers te creëren die oorlogen uitvechten voor draconians, archons, enz. in het heelal? Waarom heeft jouw ziel dit toegestaan? Wie weet het? Misschien stond je ziel dit niet toe en maakt dit hele concept van contracten met negatieve ET’s deel uit van de onzin die zij ons hebben voorgehouden. Misschien is wat zij als een “contract” beschouwen een beetje anders dan de pagina’s lange schriftelijke overeenkomst die wij gebruiken. Misschien is hun idee van een contract net zo onspecifiek en slinks als ons dingen te laten zien die zij in films willen zien verschijnen. Als u een contract hebt met een soort negatief buitenaards wezen, stel ik voor dat u een goede advocaat neemt, want u wordt bedrogen. Heb je daar over nagedacht? Misschien heb je geen echt contract? Ja, jouw ziel kwam naar de aarde en liet zich meenemen, maar heeft jouw ziel alleen het recht om je te laten voortplanten met kwaadaardige rassen die alleen maar kwaad willen doen aan de rest van dit melkwegstelsel, en ik zou kunnen toevoegen dat onze menselijke neven daar ook het slachtoffer van zouden worden. Jouw ziel heeft niet het gezag om te beslissen over dingen die de rest van het leven in de Melkweg zo nadelig zullen beïnvloeden. Luister, Ivo heeft je nog meer te vertellen.

Heb jij het recht die beslissing te nemen voor de aarde en de rest van de mensheid in de ruimte? Nee? Dan ben je verplicht te doen wat je kunt om het tegen te houden. Dan krijgt je misschien hulp van welwillende buitenaardse rassen.

Ons gedrag kan sociale gevolgen hebben voor de rest van het heelal. Als je tegen je wil wordt meegenomen, ben je verplicht om te proberen het te stoppen. Het is misschien niet jouw schuld, maar het is wel jouw probleem.

Ivo: Het is een probleem voor de rest van het heelal, mijn liefste. Ons DNA zit in jou en nu in plunderende, kunstmatig intelligente robots die vreedzame, welwillende werelden binnendringen om ze tot slaaf te maken. Dat DNA kwam van de aarde. De aarde wordt gebruikt als hulpbron door negatieve rassen die uit zijn op de overheersing van het hele universum, en jullie goed werkende vaardigheden en veelzijdige DNA is iets dat zij proberen uit te buiten. Ik zou eraan kunnen toevoegen dat het feit dat jullie gemakkelijk te hersenspoelen zijn, nog een bonus voor hen is. Jullie realiseren je dit nu niet, maar jullie zullen de waarheid leren over wat de Aarde eigenlijk is, en hoe schijnbaar onschuldige ontvoeringen, ondergrondse tijdreis faciliteiten, CERN technologie, en ondergrondse robotica fabrieken allemaal samenkomen onder één plan. Realiseer je je dat het nu mogelijk is om een robot te maken die er precies zo uitziet en zich gedraagt als een mens, zozeer zelfs dat niemand het verschil kan zien. Deze mensen worden in tijdreismachines naar exacte punten in de tijd gestuurd, net als in jullie Terminator-films, om bepaalde mensen uit de tijdlijnen te elimineren, niet alleen voor de bedreiging die ze nu voor het regime vormen, maar ook voor toekomstige bedreigingen die ze kunnen vormen.

Sharon: Ja, zoals een John Connor.

Ivo: Ja, precies. Het is allemaal één grote productiefabriek waar jullie geesten worden gebruikt om technologie te creëren en jullie DNA wordt gebruikt om in die technologie te worden geïnfuseerd. Er zijn zwervende bendes van, ja, we noemen ze agenten, maar biologische robots die geen wapens hoeven te dragen om te doden – ze zijn in staat om te doden met een gedachte omdat mensen kunnen doden met een gedachte – en ze lopen vrij rond in het melkwegstelsel. We hebben veel meldingen van hen omdat ze natuurlijk een bepaalde energiesignatuur hebben, en de Federatie heeft de taak ze te ontwapenen en naar een planeet te brengen waar ze geen kwaad kunnen doen.

Sharon: Ja. Nou, daar waren ze al eerder mee bezig. Ze hebben de supersoldaten geleerd om met een gedachte te doden.

Ivo: Ja. Dit zijn je kinderen, een mix van menselijk DNA en robotica, en ze zijn een lastpost in het heelal. Gelukkig kunnen we voorkomen dat ze zich verenigen, maar ze zijn in staat tot zelfstandig denken – het is alleen van een lagere frequentie.

Dit is slechts een van de problemen die veroorzaakt zijn doordat je ontvoerd bent en je DNA hebt afgenomen.

Sharon: En de anderen?

Ivo: Ze nemen DNA-monsters mee terug in de tijd en veranderen bloedlijnen in de Melkweg. Wij werken hard om te proberen ons DNA zuiver te houden en vrij van de veranderingen die deze negatieve ET’s willen dat we hebben. Het is zeker een probleem voor ons om een ras met bovenmenselijke kwaliteiten zoals uzelf in zo’n ontkrachte staat te hebben.

Er is onder welwillende rassen in het melkwegstelsel gediscussieerd dat aardbewoners zouden moeten worden geëlimineerd om de rest van het melkwegstelsel te redden, maar Sananda wilde daar niets van weten. Dus om die reden, ben je nog steeds in leven.

Er is gesproken over welwillende ET schepen die de mensen op aarde komen redden in het geval van een Armageddon – maar deze Armageddon gebeurtenis zou worden veroorzaakt door de welwillende rassen uit zelfbehoud. Sommige aardbewoners zouden worden behouden voor het welzijn van de soort en zich opnieuw mogen voortplanten, maar onder ons wakend oog en bescherming.

Nu de planeet zal ascenderen, schijnen de Armageddonisten er zeker van te zijn dat er nog hoop voor jullie is en zij zetten momenteel geen druk op de zaak. Zij houden de tijdlijnen nauwlettend in de gaten en hoe dit in de komende maanden zal uitspelen. De hele toekomst van de Melkweg hangt af van wat er in de komende maanden op aarde gebeurt. De tijdlijn van de aardbewoner zou zijn stopgezet als in feite unaniem was overeengekomen dat al het leven in de Melkweg zou worden gered en dat aardbewoners niet in staat zouden zijn om op te ascenderen zoals ze zijn.

Sharon: Wow! Niets minder dan dat!

Ivo: Natuurlijk worden zoveel mogelijk negatieve wezens op aarde geëlimineerd om de veiligheid van het melkwegstelsel veilig te stellen. Sommigen zijn nog steeds nodig omdat zij inspiratie bieden voor jullie ascensie. Jullie planeet wordt zorgvuldig bewaakt, zodat er geen negatieve wezens naar hun thuisplaneten kunnen ontsnappen. Zij proberen lichtwerkers te laten geloven dat de Federatie met hen of hun meer welwillende neven wil samenwerken, maar deze beweringen moeten zeer licht opgevat worden, want het zijn pogingen tot misleiding. Wij werken niet samen met Draconians – Draconians hebben een hekel aan mensen en beschermen hun eigen mensen. Daarom werken wij niet met hen samen en vertrouwen wij hen niet. Reptilians zijn niet helemaal hetzelfde. We werken wel met ze samen. Elk Draconisch schip dat nu op aarde wordt gezien, wordt beschoten. Carte blanche.

Sharon: En de draconische schepen die onlangs boven het Witte Huis zijn gezien?

Ivo: We hebben ambassadeurs die naar de planeet komen, maar we werken niet met ze samen. Ze komen meestal als passieve toeschouwers.

Sharon: Er zijn verhalen dat sommige DS clementie krijgen omdat ze met jullie praten.

Ivo: We zullen ze niet doden, ze kunnen hun leven slijten in onze gevangenissen buiten de planeet. Dat is clementie voor het ons verschaffen van informatie. En vaak blijven ze met ons praten, zodat ze van tijd tot tijd van wat beleefdheden kunnen worden voorzien, maar ze mogen nooit naar buiten.

Alle aardbewoners zullen op een gegeven moment gevraagd worden om op te staan en hun macht terug te nemen. Degenen die dat niet doen, zoals je nu ziet, zullen worden toegestaan om door te gaan op de kunstmatige tijdlijnen die uiteindelijk zichzelf zullen vernietigen. Wij zullen deze tijdlijnen bewaken om er zeker van te zijn dat geen aardbewoner zal worden toegelaten in de Melkweg. De aardbewoners van hogere dimensies die zijn opgestegen zullen met ons in contact staan.

Jullie zijn allemaal zwaar gedemilitariseerd zodat wat eens een Eden was, kon worden veranderd in een kwaadaardige productiefabriek, aan de oppervlakte, in de lucht en ondergronds. Er zijn al maatregelen genomen om dit te stoppen, maar over het algemeen zijn de mensen zich nog steeds niet bewust van wat de aarde werkelijk is geworden.

Het gaat niet alleen om een kwaadwillige staat van controle over de planeet, of jullie geesten en lichamen, het gaat erom dat de kwaadwilligen controle willen over het hele melkwegstelsel en daarna het universum. Zij creëerden de aarde als hun voornaamste fabriek en gebruikten aardbewoners als hun arbeiders.

Jullie hadden hier misschien al een idee van toen jullie luisterden naar klokkenluiders zoals Emery Smith. Wel, hij heeft gelijk. Het aantal ondergrondse faciliteiten wordt overtroffen door het aantal bovengrondse faciliteiten die kwaadaardige machineonderdelen produceren voor deze robotlegers. Het is inderdaad afschuwelijk.

Sharon: Dank je, Ivo. Mensen beseffen dit niet, maar ja, dit is een grote productiefabriek. Het gaat er niet zozeer om het aantal mensen op deze planeet tot 10% terug te brengen, maar om een plek te hebben voor hun groeiende aantal bio-bots om te leven. Ze willen deze aarde voor zichzelf. Hun plan is het heelal in te nemen met de aarde als thuisbasis.

Ivo: Dat is zo. Op dit moment kunnen we nog werken om hun vooruitgang af te remmen en dat hebben we gedaan. Hun achilleshiel is geld. Ze hebben het systeem met geld opgezet en daar zullen ze het eerst aan ten onder gaan.

Sharon: Dank je, Ivo. De mensen moeten dit weten.

Ivo: Ik ben het met je eens.

Kanaal: Sharon Stewart

Bron

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org