Ivo van Vega: Jouw Keuze

Ivo van Vega: Jouw Keuze

door Sharon Stewart – 7 april, 2021

Sharon:  Een applaus voor Doug Billings van BEK TV, die de waarheid rondbazuint, criminelen veroordeelt en eerlijk gezegd een stem is voor het volk die gehoord moet worden. Billings is niet bang, hij zegt het zoals het is, niet zoals de DS wil dat je gelooft. Hij heeft zijn eigen website: dougbillings.us waar je zijn video’s en meer kunt bekijken. Ik moet lachen omdat hij zojuist MSM nieuwslezer Lester Holt een fascist noemde. Deze man is pro-censuur, en Billings zegt gewoon de waarheid hierover.

Barbara Marciniak, Pleiadische channelaar: Er heerst een oorlogskoorts, die zichzelf wil vervullen, maar wat niet hoeft. Dit is het punt dat we willen maken.

Je kunt om profetieën heen sturen.

Een deel van jullie taak zal zijn om stormen te annuleren, om het weer en Aardeveranderingen te ontkrachten.

Als je over een tornado hoort, kun je met hen spreken, hen kalmeren, hen opheffen. Jullie zijn hier om negatieve ET plannen te helpen stoppen met jullie bewustzijn en focus.

Jullie zullen meer werk doen in het creëren door intentie, maar zonder manipulatie van anderen om te krijgen wat je wilt.

Je kunt de geest gebruiken om te kalmeren, in plaats van de geest te gebruiken om te bestrijden.

Heb je deelgenomen aan iets dat niet in het hoogste goed voor de mensheid is, en hoe stop je het? Onbewuste naar bewuste besluitvorming creëren stress gerelateerde gezondheidsproblemen.

Sharon: Hoe geef je macht aan externe Matrix krachten en niet aan jouw hogere zelf?

Laten we eerlijk zijn, mensen, er is nog nooit een tijd geweest waarin wat je doet, waar je jouw energie in investeert meer van belang is. Alles wat je nu doet – is van belang!

Ivo: Ik wil het publiek een paar voorbeelden geven om over na te denken.

Sharon: Geweldig. Dank je, Ivo.

Ivo: Velen van jullie willen een eigen huis bezitten, maar je huis brengt je voor de rest van je leven in de schulden, tot de meesten van jullie op hoge leeftijd zijn. Waarom? Dat komt door de rente op je huis en omdat je uiteindelijk twee of drie keer voor dat huis moet betalen tegen de tijd dat je hypotheek is afbetaald. Denk je echt dat het bezitten van een huis zo’n voordeel voor je is als je weet dat je er de rest van je leven schulden door zult hebben?

Ook jouw auto. Jouw huis zal in prijs stijgen, waarschijnlijk. De automarkt is er een van waardevermindering. Je zult jouw auto nooit voor dezelfde prijs verkopen als toen je hem kocht. Als je een auto op krediet koopt, zul je minstens twee keer voor de auto betalen voordat je hem hebt afbetaalt.

Alles wat je op krediet koopt, zorgt ervoor dat je een baan moet blijven houden. Alles wat je op krediet koopt, zorgt ervoor dat je deel uitmaakt van het schuldenstelsel. En dat is één groot middel om de illuminati rijk te maken. Wil je echt bijdragen aan hun voortdurende aanwezigheid op deze aarde?

Wat meer is, kijk naar jullie hypotheek. De meesten van jullie bezitten, vooral vanwege de rente die je betaalt, niet het grootste deel van het huis, dat ik 51% noem. Wanneer je geen 51% van je huis bezit, ben je de minderheidspartij bij elke transactie. De bank is dan de meerderheidsaandeelhouder en heeft het voor het zeggen bij elke beslissing over jouw huis.

Waarom denkt je dat huizenmarkten zo in waarde stijgen? Omdat huizen voor jullie moeilijk te betalen zijn, maar niet voor de DS. Dat is waarom. Jullie spelen hun spel.

Het andere ding dat moet worden aangepakt is wat je persoonlijk consumeert. Waarom koop je voedsel dat je vergiftigt? Je loopt recht in de DS agenda om de kudde te ruimen! Zou het niet in jullie eigen belang zijn om lokale biologische boeren en molenaars te vinden en in plaats van in een supermarkt jullie groenten, granen en vlees bij hen te kopen? Heb je geen tijd? Is dat de reden? Ja, je hebt het te druk met werken om je grote hypotheek af te betalen.

Ze hebben je “over een ton”, zoals de uitdrukking luidt.

Jullie moeten je leven heroverwegen. Ja, wanneer de QFS-financiering vrijkomt, zullen jullie van veel van deze lasten bevrijd zijn. Misschien kunnen jullie zelfs minder uren gaan werken of helemaal stoppen met werken.

Ons punt is, als je nu zo onbewust bent dat je het spel speelt dat de DS voor je heeft uitgezet, wanneer ben je dan van plan te veranderen?

We zullen ook het consumptiegedrag aan de orde stellen.

Waarom moeten jullie je huizen inrichten? Waarom moeten jullie drie televisies hebben? Hoe komt het dat jullie meer spullen weggooien omdat ze op geen enkel moment voor jullie nuttig zijn? Wij hebben deze voorraad consumptiegoederen in veel van Jullie huizen gezien. Velen van jullie bezitten meer kapotte koopwaar dan bruikbare koopwaar. Waarom houden jullie vast aan de dingen die kapot zijn? Waarom kopen jullie in eerste instantie zoveel? Hebben jullie echt zoveel dingen nodig of zijn er emotionele problemen die nog niet zijn opgelost?

Wij suggereren dat deze emotionele kwesties aan de basis liggen van jullie consumptiegewoonten. De aankoop van dingen die jou een goed gevoel geven, die jou het gevoel geven de moeite waard te zijn, die jou afleiden van de waarheid van jouw leven, dat zijn de problemen die aangepakt moeten worden om bewuster te worden.

Dingen zijn dingen en emoties zijn emoties. Dingen werken niet om je emotionele toestand te verhogen of te verlagen. Dat doen jullie zelf. Als je iets moet kopen als een kruk om je emotionele toestand te verhogen, moet je meditatie proberen. Begrijp dat je je stemming kunt veranderen zonder het gebruik van deze kruk.

Jullie uitgave gewoonten voeden jullie slavernij. We moeten hier eerlijk over zijn.

Hoe meer jullie verdienen, hoe meer jullie uitgeven, en hoe meer jullie uitgeven, hoe meer jullie in het systeem verstrikt raken. Het is ontworpen om zo te zijn.

Draconiëns zijn de kapitalisten van het heelal. Oorspronkelijk werd overheersing van andere soorten gedaan via oorlog, nu gebruiken ze economieën om dit te bereiken.

Jezelf steeds dieper in de schulden steken en dan geld uitgeven om het lage zelfvertrouwen te versterken dat schulden creëren, dat is de cyclus. Dit is achter je staart aanzitten.

Een minimalistische levensstijl geeft je ademruimte voor spirituele ontwikkeling.

Buitenaardsen zullen jullie consumptieve levensstijl de komende jaren aanpakken. Aardbewoners weg van materialisme en naar spiritualisme bewegen is al eeuwenlang een doel van hen in de hogere dimensies. Jullie mensen hebben een uitgesproken interesse in zintuiglijke prikkels, en weinig interesse in alles wat jullie niet kunnen zien, voelen, proeven, horen of aanraken. Jullie zijn gecharmeerd van jullie fysieke zintuigen, overweldigd door hen, zouden we kunnen toevoegen.

En dat wordt natuurlijk ook bespeeld door de Matrix, die tijdens nieuwsuitzendingen stressvolle boodschappen in jullie leven pompt, TV-programma’s worden gemaakt om jullie aan het lachen te maken, jullie worden emotioneel gestimuleerd via het TV-toestel, het internet en via andere elektronische apparaten, zozeer zelfs dat velen van jullie niet weten hoe ze zich positief moeten verhouden tot de rest van de niet-elektronische wereld.

Het aantal van jullie dat we zien klagen als jullie niet achter elektronische apparaten zitten, is waar we het over hebben. Het is een vorm van terugtrekking. Dus zoek je dezelfde emotionele stimulatie door aankopen te doen, heerlijk voedsel te eten, geestverruimende drankjes te drinken, geestverruimende drugs te nemen. Merk op dat jullie wereld de laatste decennia groter, kleurrijker, smakelijker en luider is geworden. Dit is waarom.

Zet de televisie eens een dag uit en kijk welke gevoelens er opkomen. Erken ze, voel ze, maar verander ze niet met een stof of een voorwerp dat een tactiele, visuele, auditieve, seksuele, emotionele of andere prikkel opwekt.

Jullie lopen tegen een zintuiglijke overbelasting aan. Jullie allemaal. Jullie zijn meer aangesloten op jullie fysieke wereld dan zou moeten, zoveel dat jullie je vaak overweldigd voelen. Nu er zoveel informatie over de Storm naar buiten komt, maakt dit het probleem alleen maar groter. Sharon kon het niet verdragen. Ze moest stoppen met facebook omdat ze constant overweldigd was.

Sharon gaat naar het park en luistert naar de wind die door de bomen waait. Dit is kalmerend voor haar. Black Sabbath, Deep Purple en CCR zijn stimulerende middelen. Als je leert het verschil te zien, wordt het makkelijker om je overweldiging een paar tandjes lager te zetten. Begrijp dat velen van jullie deze stimuli gebruiken om de stemming te beheersen. Waar je tegen vecht is controle over je geest, die er altijd op uit is om je stress te verhogen.

Begrijp dat jullie voortdurend gebombardeerd worden met stress veroorzakende stimulatie, laagfrequente microgolven die proberen jullie geïrriteerd te maken, te laten knappen en te laten loeien. Deze ELF’s dragen ook bij tot lichamelijke overweldiging, en endocriene stimulatie en vermoeidheid, wat Sharon ook heeft. Leren ontspannen is de remedie.

Begrijp dat velen van jullie een tere ziel hebben. Niet zwak, maar teer, gevoelig en uiterst kwetsbaar om beïnvloed te worden door de negativiteit op de planeet aarde. Gelijkmatige tijd in ontstressende hobby’s zal helpen om jullie in balans te houden.

Jullie zijn in het fysieke om de fysieke wereld te scheppen, niet om erdoor gecreëerd te worden en niet om erdoor gemanipuleerd te worden.

De ware staat, de krachtigste staat, van de mens is er een van kalmte.

Sharon: Dank je, Ivo. Een prachtige boodschap!

Ivo: Mijn liefste, dit is een waarschuwing voor de mensen op aarde. Hou je in, geef jezelf de tijd om te ontspannen en los te komen van je fysieke wereld of lijd onder stressgerelateerde gezondheidsproblemen.

Door Sharon Stewart

Vertaling: Martien