Ivo van Vega: Jouw IQ en Wilskracht

Ivo van Vega: Jouw IQ en Wilskracht

Gechanneld door Sharon Stewart – 27 Juli 2021

Volgens Lisa Renee, zijn ze er op uit om twee dingen te verminderen:

1. Je intelligentie, (IQ) en 2. Je wilskracht.

Sharon: Ivo, ik begrijp dat ze door het verlagen van wat wij als onze intelligentie beschouwen, proberen dommere samenlevingen van mensen te creëren. Ze willen niet dat mensen kunnen nadenken om logische gevolgtrekkingen te maken, maar toch zie ik veel mensen die nu precies dat doen. We worden allemaal wakker, dus blijkbaar werkt hun dommeringsschema niet.

Ik heb er zelf moeite mee me woordenschat te herinneren die ik zelfs jaren geleden nog vrijelijk zou hebben gebruikt, maar in plaats van ingenieus, gevat of intellectueel meesterlijk te zeggen, zou ik nu gewoon slim zeggen. Het verbaast me soms dat jij en Ashtar met woorden komen waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben of waarvan ik de betekenis niet meer weet. Ashtar doet dat regelmatig in zijn channelings – ik moet het woord opzoeken om te zien wat het betekent om te zien of het past in de context van wat hij zegt. En dat doet het altijd. Het is gewoon dat ik de betekenis van het woord niet meer weet.

Ze zeggen dat het verlies van je hersenen bij Fibro hoort, maar misschien is Fibro een vermomde term voor mensen die aan geestcontrole onderworpen zijn. Dat zou me niet eens verbazen in deze verwarrende wereld.

Wat wilskracht betreft, ik merk dat ik dit lange tijd heb gedaan: projecten opgepakt en nooit afgemaakt. Ik ben aan iets begonnen met grote bedoelingen en heb het dan nooit afgemaakt. Vooral spirituele boeken of andere projecten waar ik mee bezig ben voor het Licht.

Ik geloof niet dat dit gewoon ouderdomsverschijnselen zijn, of dat het persoonlijke eigenaardigheden zijn. Ik geloof dat dingen soms op een zijspoor worden gezet omdat ze niet af zouden moeten zijn of omdat de ziel besluit dat er een belangrijker project is dat in plaats daarvan moet worden uitgevoerd. Nu merk ik dat ik heel weinig ambitie heb om überhaupt iets af te maken. Niets lijkt nog zin te hebben. Het enige wat ik kan doen is uitkijken naar de volgende stap die ik ga zetten en me concentreren op het nadenken daarover.

Ivo: Dat heeft te maken met het verlaten van de Matrix, mijn lief. Urenlang Youtube filmpjes kijken is nu voorbij omdat je niet langer wilt leren over agressiviteit tegen anderen, of dat nu door vliegtuigongelukken, treinongelukken of tsunami’s is. Je wilt niet langer je adrenalineniveau verhogen door naar youtube te kijken. Je bent niet geïnteresseerd in het kijken naar misdaadshows en in het bang maken van jezelf. Dus is er niet veel om naar te kijken. Je kijkt naar outdoor kampeerders, muzikanten, en dan is er nog maar zoveel dat je vermaakt omdat het niet meer jouw frequentie is. Er is niet echt iets op aarde dat resoneert met jouw frequentie dus kijk je naar video’s van monniken die Om chanten.

Sharon: LOL Mijn kat vindt ze ook leuk.

Ivo: Er is weinig meer voor jou op dit moment. Het slachtofferschap van je buren is saai voor je dus je hebt ze laten weten dat je ruimte nodig hebt. Dan kom jij ’s nachts met verhalen over archons in je slaapkamer en die arme mensen schrikken zich dood.

Sharon: Ze kijken dat op tv!

Ivo: Ja, maar ze beleven het niet.

Sharon: Zelfs Archons zijn saai.

Ivo: Zij zijn jouw frequentie niet. Ik ben jouw frequentie en jij gaat binnenkort verhuizen.

Sharon: Kunnen we kamperfoeliebomen, blauwe regen en een tuin met wilde bloemen krijgen?

Ivo: Ja. Je hoeft het me niet te vragen. Plant ze zelf maar.

Sharon: Dat is waar. Ik wil het paradijs op aarde scheppen.

Ivo: Het is hoe je gebruikt wat je geleerd hebt. Hoe je observeert en welke waarnemingen je hebt gedaan en hoe je die waarnemingen toepast in je leven.

Ja, mensen worden nu wakker. Ze trekken conclusies uit wat ze zien. Ze nemen beslissingen over wie ze willen dat hun land regeert, en wie de macht zou moeten hebben in jullie wereld, en ze hebben besloten dat degenen die dat zijn, niet degenen zijn die ze willen.

Sharon: Het werkt. Mensen komen weer uit hun “ik”, niet uit hun “jij”. Het is “Ik wil dit!” niet meer “Jij leidt mij!”.

Ivo: Dat is wilskracht.

Sharon: Iemand anders ook zo’n gevoel? Het is best raar als je de Matrix verlaat, vooral als je de Matrix mindset verlaat en contact moet maken met je hogere zelf. Het leven heeft de neiging er totaal anders uit te zien en het werkt ook anders. Je reageert anders op dingen en projecten waar je ego misschien van geniet, daar heeft je ziel geen behoefte aan. Ik hoop dat ik mijn chakra boek uitgelezen krijg, ik wil het echt uitlezen. Ja, ik word eraan herinnerd dat ik iets wilde weten over de hogere chakra’s, niet de 7 belichaamde chakra’s. Nou, daar vind ik ook informatie over.

Wie je dacht dat “jij” was, is niet meer de baas. Je moet wennen aan het idee dat er echt een hogere macht is en zij dicteert (op een leuke manier) wat je gedurende de dag zult doen. Ik weet niet wat ik moet doen, om eerlijk te zijn. Ik kijk naar mijn bloemen. Ik kijk naar auto’s om te zien of ze zich manifesteren in de auto’s waar ik om gevraagd heb. Ik schrijf video’s. Doe channelings. De scope van het leven wordt kleiner en kleiner. Ik weet zeker dat als ik verhuis, er een enorme explosie van input zal zijn als ik oog in oog sta met Ivo en werkelijk van dichtbij leer hoe hij leeft en hoe hij zich gedraagt. Ik weet zeker dat ik veel lessen zal krijgen en de details zullen aan u worden doorgegeven. Nou ja, de meeste details. Sommige zullen privé zijn. LOL

Je begint echt synchroniciteiten af te tappen en dan merk je dat je kunt regelen hoe het leven om je heen werkt. Elke keer als ik de parkeerplaats oprijd, als de plek tegenover me niet leeg is, zal het dat wel zijn als ik wegga. Ik zorg er gewoon voor dat het zo is. Zo niet, dan stapt er op hetzelfde moment dat ik in mijn auto stap om te vertrekken, iemand op een plek ernaast in zijn auto om te vertrekken. Elke keer weer. Ik kan het leven controleren. We zijn allemaal zo machtig!

Ik kan vragen om dingen te laten zien en poef! Daar zijn ze dan. Ik vroeg laatst om een groene Kia Soul te zien. Ik kreeg er geen. Ik kreeg binnen een half uur een gouden Kia Soul, wat op het nippertje was. Toen droeg de vrouw van de grijze aan de overkant een fosforescerende groene verpleegstersoutfit. Ik heb hem. Daar is je groene plus een Kia Soul. Als ik opkijk, staat haar auto daar elke dag geparkeerd. Maar ik heb haar deze outfit nog nooit zien dragen tot gisteren.

Gisteren zei ik, “Athena, toon me je liefde door me een paarse auto te sturen.” Niet echt een gebruikelijke kleur voor een auto, is het niet? Hij stond vandaag achter me toen ik de winkel verliet, een kleine druivenkleurige sportauto. Je moet beseffen hoe weinig ik rijd om te kunnen begrijpen hoe wonderbaarlijk dit alles is. Ik ga naar de winkel en terug, het is een paar straten verderop. Dat is het. Ik zei ook dat ik een ruitjespatroon in auto’s wilde zien: zwart, wit, zwart, wit. Toen ik vandaag naar de winkel ging, stopte ik en er was een witte auto links van mij, een zwarte auto ervoor, een witte auto voor mij, en een zwarte auto rechts van mij. De plaats voor de zijne was leeg. De witte auto reed weg toen ik instapte om te vertrekken, dus ik dacht dat ik klaar was om te gaan, totdat een dame in een andere witte auto snel naar de plek vloog om mijn weg te blokkeren. Geen zorgen, de man in de zwarte auto rechts van mij ging net weg. Dat is plan B: iemand naast mijn auto gaat er net zo vandoor als ik. Het is gek hoe je dit kunt verzinnen en hoe het zich voor je afspeelt. Dat is een goed geheugensteuntje: Wees voorzichtig met wat je wenst en zorg ervoor dat het echt positief is! En stop met klagen. Dat is ongeveer het ergste wat je jezelf kunt aandoen.

Het leven buigt zich naar jouw wil. Je beïnvloedt bewust wat er om je heen gebeurt. Als je je concentreert op mensen die rondrijden op scootmobielen, raad eens wat je dan meer gaat zien? Ja, mensen die rondrijden op scootmobielen. Dat doe ik ook, er reed er net een voorbij. Er is nog een Kia Soul, een lichtgrijze, die net voorbij is gereden. Waar je je op richt, krijg je. Laatst verbaasde ik me over alle witte auto’s die ik zag. En wat denk je? Nu ga ik meer en meer witte auto’s zien. Het is de magie van de geest.

Als je je richt op angst, krijg je dingen om bang voor te zijn. Het werkt twee kanten op. Ik word op een enorme manier getoond hoe ik de artiest ben op het doek dat mijn leven heet.

Stel je voor dat duizenden van ons zich dit beginnen te realiseren: beginnen te zien dat hun uiterlijke realiteit buigt naar de instructies van hun geest. Stel je de kans voor die de DS dan zou hebben, hè?

Ivo: Mijn liefste, in jouw wereld wordt intelligentie gezien als het vermogen om feiten te leren. Dat is het niet. Het gaat om het vermogen om een stel feiten te gebruiken om te creëren. Dat is intelligentie. De verzameling feiten zal in overeenstemming zijn met de universele wet. Jullie quizprogramma’s versterken dit onjuiste idee alleen maar. Veel van de feiten die je uit je hoofd hebt geleerd zijn in feite onwaar, en ze maken deel uit van de agenda om je vibratie laag te houden.

Sharon: Dus stop met kijken naar Jeopardy! Geez, ik vond Alex Trebek leuk. RIP Alex. Ja, misschien hebben we op ons TV-station een spelshow genaamd, “Galactische Jeopardy!” LOL

Ivo: Wat betreft het creëren van je realiteit en die voor je zien geprojecteerd, ja, je hebt gelijk. Mensen zijn zo machtig. Ze kunnen de werkelijkheid scheppen, zelfs kennelijk door andere mensen te laten besluiten de volgende dag felgroene kleding te dragen. Dit was jouw creatie. De ziel wil altijd anderen dienen, dus voldeed haar ziel aan uw wensen. Alles is samenwerking.

Je bent een stap verder gegaan dan het normale niveau van observatie. De meeste mensen geloven dat wat ze voor zich zien de werkelijkheid is, maar ze begrijpen niet dat ze het geschapen hebben. Jullie begrijpen dat jullie je hele leven hebben geschapen, en nu spannen jullie het paard voor de wagen: jullie vertellen het universum wat jullie willen zien manifesteren. En het doet het omdat het reageert op je gedachten. Je doet het bewust en hebt plezier in het proces.

Sharon: Ja, het is leuk. Begrijpen dat dit mijn canvas is en dat ik erop kan zetten wat ik wil.

Ivo: Wat maar resoneert met jouw frequentie. De meeste mensen beseffen niet dat dit de universele wet is omdat ze naar de winkel gaan. In de winkel, zoals Walmart, vinden ze wat ze maar verlangen. Dus geloven ze dat je geld en een winkelwagentje moet gebruiken om iets te creëren. Dat is niet waar. Alles is energie en de sterke geest kan uit het niets een voorwerp scheppen. Dat is wat jullie “alchemie” noemen, maar er is veel meer in alchemie dan dat. Dat is manifestatie.

Als je frequentie onschadelijk is, dan zul je plezier hebben in het creëren van onschadelijke manifestaties, zoals paarse auto’s en lege parkeerplaatsen. Als je frequentie laag is en je bent gebaseerd op angst, dan zul je meer schadelijke dingen voor jezelf en anderen manifesteren. Als je frequentie welwillend is, zul je dingen manifesteren die goed zijn voor jezelf en voor iedereen.

Nu, mijn liefste, wens ik dat je naar het welwillende bereik stijgt. Je kunt dit doen.

Sharon: Ik kan het. Waar kan ik mee beginnen? Ik zou graag zien dat de voedselbank in mijn stad zoveel geld of donaties krijgt dat ze hun deuren niet meer kunnen sluiten.

Ivo: Je zou een inzamelingsactie kunnen beginnen en de winst aan Agape kunnen schenken.

Sharon: (Ik ga op hun site kijken) Je kunt gewoon online doneren. Oké, ik zal het proberen. Bedankt, Ivo.

Ivo: Graag gedaan, liefste.

Sharon: Ook een geheugensteuntje, mensen. Doneer alsjeblieft aan je lokale voedselbank. Mensen hebben het voedsel echt nodig en er zijn veel gezinnen die onder de armoedegrens leven. Voor sommigen is het een kwestie van of de huur betalen of eten, dus voedselbanken zijn absoluut essentieel.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien