Ivo van Vega: Humor voor volwassenen

Ivo van Vega: Humor voor volwassenen

door:  Sharon Stewart – 14 April 2021

Sharon: Het onderwerp van mijn keuze vandaag is de zogenaamde humor voor volwassenen.  Hebben we nog niet genoeg gehoord van de “Ik heb een grote [vul hier de lege plek in] grappen?” Hebben we nog niet genoeg gehad van de “ze is echt [vul hier de lege plek in] grappen?”  Er zijn veel video’s die ik zie met “volwassen humor” die alles behalve dat zijn.  Kunnen we stoppen met de kale grappen? Zijn mannen die niet al beu? Ja, ze kunnen het niet helpen dat ze hun haar verliezen. Wat dacht je van een beetje medeleven voor de verandering?

Deze grappen onthullen onze onzekerheden.

Kunnen we beginnen met het ontwikkelen van een waardering voor ons lichaam?  Kunnen we een mooie stem waarderen die onze favoriete liedjes zingt? Kunnen we die persoon even bedanken voor het delen van hun prachtige talent met ons in plaats van ons te richten op de haarlijn die was, of de uitgezakte borsten van iemand die kinderen heeft gezoogd?

Kunnen we alsjeblieft beginnen om in onze dagelijkse gedachten enige waardering op te brengen voor het wonder dat het leven is, in plaats van te letten op dikke heupen, een te dikke buik of een andere vermeende tekortkoming van het lichaam, of dat nu dat van jou is of dat van iemand anders?

Ivo: Nogmaals, dit is een waarneming, mijn beste. Het is een waarneming die voortkomt uit de op angst gebaseerde geest, uit het lagere bewustzijn.

Misschien begrijp je niet hoe ernstig het is om het leven met deze instelling te bekijken, en wat je in feite mist als je jezelf deze lage trillingspercepties van het leven blijft toestaan.

En deze perceptie heeft te maken met het niet passen in de Matrix.

De Matrix houdt je onbereikbare normen van perfectie voor.  Gefotoshopte modellen met poezelige lippen en slaapkamerogen, die zowel bij mannen als vrouwen complexen over lichaamsbeeld aanwakkeren. Mooi willen zijn omdat dit de onbereikbare matrixnorm is die je wordt voorgehouden.

Voor mannen zie je nu de tijdschriften met gespierde lichamen en knappe gezichten met vierkante kinnen. De mannelijke standaard. Ja, ik heb dat soort lichaam en dat doe ik omdat wij Veganisten van schoonheid houden en we ons DNA veranderen om dat te bereiken. Als ik er anders uit zou zien, zoals ik in andere levens heb gedaan, is dat ook aanvaardbaar.

Het lichaam waarmee je geboren wordt en dat je je hele leven behoudt, is een samenstelling van je gedachten en van de wereld waarin je leeft.

Sharon: Dus de wereld heeft ook invloed op het lichaam?

Ivo: Ja, je moet ademen. Als je de keuze had zou je perfecte lucht inademen, maar dat kan niet, dus dat heb je op dit moment niet in de hand.

Wanneer de waardering voor anderen en voor de vorm waarin anderen verkiezen te incarneren binnen jouw collectief toeneemt, zul je merken dat meer van deze gezonde wegen zullen worden bewandeld.

Sharon: Ik merk dat mensen me nu als een oud vrouwtje zien en ik weet dat er veel wantrouwen tegen oude vrouwen bestaat dat ik zeker niet op mij geprojecteerd wil zien. Ik schijn fibromyalgie te hebben waardoor ik me veel ouder voel dan mijn 60 jaar, maar ik doe gewoon wat ik wil, draag wat ik wil en het kan me niet schelen wat andere mensen ervan vinden. Ik heb mijn grijze haren en ik doe geen moeite voor make-up. Ik maak me niet druk over uiterlijkheden zoals vroeger. Ik doe gewoon wat comfortabel is voor mij.

Om eerlijk te zijn ben ik meer met mijn gezondheid bezig.

Sharon: Dank je, Ivo. Je bent de geweldigste man in het universum voor mij. En ik weet zeker dat je ook veel fans hebt onder de mensen die onze boodschappen horen. Je bent zeer geliefd op aarde. Ik kan alleen maar hopen dat je je hier thuis voelt als je hier eindelijk landt en woont, al is het maar parttime.

Ivo: Dat zal ik zeker doen, mijn liefste.

Ik zou de toehoorders willen aanraden even de tijd te nemen om het lichaam te waarderen, het laagste niveau maar een van de belangrijkste niveaus voor jullie nu als geïncarneerd wezen, want zonder dat zouden jullie niet in staat zijn deel te nemen aan jullie huidige aardse ervaring.

Neem een moment om de trekken van een ander te bewonderen, zonder hem te seksualiseren, en zonder uitbuitende gevoelens jegens hem.

Waardeer het haar van die persoon, zijn lichaamsbouw, zijn mooie gezicht, of wat je maar wilt, en laat hem dan gaan. Laat ze zijn. Laat hen los van elk verlangen dat je naar hen hebt.

Concentreer je niet op hun auto, of hun huis, of enig ander materieel object dat zij bezitten.

Dat is materialisme. Waardeer ze om wie ze voor jou lijken te zijn, en laat de gedachte dan gaan.

Sharon: Bedankt, Ivo.

Ivo: Mijn liefste, we doen dit de hele tijd.

We sturen waardering naar anderen die we bewonderen voor welke eigenschappen ze ook bezitten, zonder de neiging ze te bezitten, te bezitten of uit te buiten.

We sturen ze gewoon waardering en dankbaarheid voor wie ze zijn.

Bron

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥ 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien