Ivo van Vega: Het Ontwaken van de Kundalini.

Ivo van Vega: Het Ontwaken van de Kundalini.

Gechanneld door: Sharon Stewart – 13 Juli 2021

Sharon Stewart: Vanaf ongeveer 2002/2003 ging ik door een ENORM kundalini ontwaken. Vijf jaar lang. Ja, net na 9/11, zoals zoveel andere mensen, begon ik wakker te worden. Ik noem het de donkere nacht van de ziel, en misschien was het dat ook wel. Het voelde zeker zo. Ik zeg het je. Het was de uitdaging van mijn leven om elke dag wakker te willen worden, terwijl ik wist dat ik alleen maar extreme pijn zou hebben. Ik krulde me op mijn grote bank op in een foetushouding. Op de een of andere manier schijnt dat te helpen als je veel pijn hebt.

Wat ik me niet realiseerde, was dat ik had gewerkt met een energie genezer die werkte aan het deblokkeren van mijn chakra’s. Ik werkte een tijdje met hem en ging toen naar een conventionele arts die zich bezighield met praattherapie terwijl ik de twaalf stappen volgde. In plaats van weg te lopen van mijn verleden, keek ik het nu onder ogen, dus ik was echt de energieën aan het opstoken en aan het loslaten.

Op dit moment gaat iedereen op deze planeet door een kundalini ontwaken en je ziet het, het lijkt alsof de planeet gek is geworden met alle branden, plunderingen en brandstichtingen. Iedereen is gek geworden. In mijn buurt hebben we bijna wekelijks telefoontjes naar de politie. Maar wat dit in feite is, is dat deze wereld zijn negatieve energieën loslaat en uiteindelijk zal terugkeren naar geestelijke gezondheid. Dat is het proces.

Ik ben Cyndi Dale’s boek over de chakra’s aan het lezen. Niet dat ik niet eerder chakra of healing boeken heb gelezen, dat heb ik wel, maar zij lijkt de “go to” persoon in het westen te zijn op dit moment en zij heeft veel info toegevoegd die de anderen niet hebben toegevoegd. Voor een keer probeer ik de oosterse versie van hoe het lichaam werkt te begrijpen. Wie weet? Misschien kan ik zo mijn fibro of hormonale onevenwichtigheden oplossen.

Ik vind dit fascinerend. Het is interessant dat ze het heeft over de Granthi’s, die als poorten zijn voor de kundalini om door te stijgen. Als levenslessen niet worden geleerd, kan kundalini niet door de poorten en naar de top stijgen om verlichting te bereiken. Levenslessen moeten geleerd worden.

Ik heb gemerkt dat de duisteren met veel van deze levenslessen geknoeid hebben om te voorkomen dat onze kundalini opstijgt. Velen zitten vast in het wortelchakra omdat ze geld- en veiligheidsproblemen hebben.

De eerste granthi is Brahma en heeft betrekking op de wortelchakra. Levenslessen omvatten: Misbruik in de kindertijd; financiële uitdagingen; verslavingen; onderdrukte seksualiteit en identiteitsverwarring; vragen over primaire partner, levensstijl en carrière; potentieel dodelijke ziektes; hebzucht, afgunst en materialisme.

De tweede granthi is Vishnu, deze heeft betrekking op het hartchakra en de levenslessen omvatten: Vragen over beminnelijkheid, verdiendheid, relatiebehoeften, codependency, afgescheidenheid van het Goddelijke; hart-, long-, en borstaandoeningen.

De derde granthi is Rudra, deze heeft betrekking op het zesde chakra of derde oog, en de levenslessen omvatten: Problemen met uiterlijk, eigenwaarde en lichaamsbeeld; vragen over toekomst, doelen en dromen; uitdagingen met visie, waarneming, leren en hormonen.

Ja, ik zal Cyndi Dale zeker de eer geven voor deze informatie en je aanraden haar boek te lezen, “Llewelyn’s Complete Book Of Chakras.”

Ik kan aan de hand van deze lijst zeggen waar ik sta. Ik heb een aantal levensproblemen die ik al sinds mijn jeugd heb. Ik vraag me af of ik vorige levensregressies in mijn bloedlijn moet doen om te zien waar het overeten en het slechte lichaamsbeeld begonnen zijn. Misschien kan ik het loslaten.

Ik wil jullie er graag aan herinneren: Velen van jullie zijn hier om het slechte karma van jullie bloedlijnen te transmuteren. Dus het voelt alsof je slechte dingen hebt gedaan, maar dat is niet zo. Maar wat jullie niet hebben gedaan is de slechte dingen omzetten in positieve energie. Ik kan je vertellen dat iemand in mijn familie iemand anders heeft vermoord omdat ik die energie kan voelen. Iemand heeft een behoorlijk slecht karma gecreëerd en ik ben het aan het omzetten.

Het andere waar ik je aan wil herinneren is dat we nu door een collectief kundalini-ontwaken gaan – de hele planeet.

Misschien laat ik het Ivo uitleggen.

Ivo: Ik heb het al vele malen uitgelegd, maar voor de duidelijkheid zal ik het nog eens uitleggen. Jullie wereld stijgt in frequentie. Om jullie wereld in frequentie te laten stijgen, moet kundalini ook stijgen. Negativiteit moet verdreven worden en positiviteit moet zijn plaats innemen. Dat is de universele wet en in feite het proces van ascensie in een notendop.

U ziet op de planeet dat er veel bommen zijn, branden, rellen, gevechten, enz enz. Jullie wereld is weer verwikkeld in strijd en oorlog. Dit is het duister dat tegen het Licht vecht en nu zal het Licht winnen. De energieën staan aan onze kant.

Wat het menselijk collectief op aarde betreft, zij die ervoor gekozen hebben zullen door een ascensieproces gaan, culminerend in een stijging naar de vijfde dimensionale frequentie.

Je ziet de kwesties waar veel mensen nu mee te maken hebben, zoals omschreven door Cyndi Dale in haar boek: De eerste granthi is Brahma en het heeft betrekking op de wortelchakra. Levenslessen zijn onder andere: “Misbruik in de kindertijd; financiële uitdagingen; verslavingen; onderdrukte seksualiteit en identiteitsverwarring; vragen over primaire partner, levensstijl en carrière; potentieel dodelijke ziektes; hebzucht, afgunst en materialisme.” Veel mensen hebben persoonlijk met deze problemen te maken, maar de wereld heeft er collectief mee te maken. Bijvoorbeeld, wat te denken van PizzaGate? Dat is kindermisbruik. Financiële uitdagingen: Dat zie je op de markten. Nu zie je de aankondiging van het QFS (Quantum Financial System) en de terugkeer van de goudstandaard wordt ook aangekondigd. Wat denk je dat dit zal doen voor jullie monetaire uitdagingen wanneer corruptie uit jullie wereld is verwijderd, of op zijn minst geminimaliseerd? Wat onderdrukte seksualiteit en identiteitsverwarring betreft, ziet u dat de DS de geslachtsverwarring bij de kinderen opvoert. Dit is een strijd terug tegen de acceptatie van alle mensen ongeacht geslachtsvoorkeur.

Sharon: Ze vinden het niet leuk dat we van homo’s houden?

Ivo: Nee, dat doen ze niet. Ze houden er ook niet van dat jullie van gekleurde mensen houden, dus huren ze hen in om rellen te beginnen. Ze houden er ook niet van dat jullie van Anons houden, dus liegen ze ook over hen. Zie je wat ze proberen te doen? Ze proberen te voorkomen dat de collectieve kundalini stijgt.

Sharon: Daar waren ze lange tijd goed in.

Ivo: Ja, maar dit is niet langer hun speelveld. Het is nu van het Licht.

Overwegen mensen een nieuwe levensstijl? Zijn ze het materialisme aan het mijden? Hoe zit het met de jongeren die minimalisme omarmen?

Wat potentieel dodelijke ziektes betreft, zien we dat de covidepandemie en de vaxx-programmering ook aan jullie angsten tegemoetkomen.

Ze proberen gewoon de dingen te houden zoals ze waren: iedereen in angst. Met jullie collectieve kundalini stijgend, is er geen angst. Ze gebruiken de Brahman levenskwesties om het te doen.

Sharon: Hoe zit het met degenen die denken dat dit een no brainer is, Ivo? Zoals ik? Ik weet welke keuzes ik moet maken en het is makkelijk?

Ivo: Dat komt omdat je kundalini al voorbij dit punt is gekomen en je levensproblemen zijn geheeld op het wortelchakra of het Brahma-niveau.

Je bent op het Rudra niveau en werkt aan deze kwesties. Je hebt een koolhydraatarm dieet omarmd en werkt aan je lichaamsproblemen.

Zie je waarom er zoveel dokters zijn die je steeds nieuwe diëten voorschotelen en je laten afvragen hoe je juist moet eten, terwijl ze je vergiftigen met giftig voedsel? Dit is om je derde oog uit de juiste uitlijning te houden en je van verlichting af te houden.

Wanneer je dit allemaal ziet, zul je er vertrouwen in hebben dat alles goed gaat, en dat is ook zo. Natuurlijk vechten de duisteren terug. Zou jij ook niet terugvechten?

Sharon: Waarschijnlijk.

Ivo: De aarde wordt op dit moment geheeld op Brahma niveau. Het zal nog een paar jaar doorgaan. Mensen die geen werk aan zichzelf hebben gedaan zullen in beroering zijn, maar degenen die ontwaakt zijn en het werk al gedaan hebben zullen in orde zijn.

Wat betreft die mensen die wensen te kunnen spreken met hun hogere zelf, tweelingvlammen en meer, jullie maken deel uit van dit collectieve proces en jullie ruimen jullie negatieve karma op en laten jullie kundalini stijgen. De dag van het spreken met je geliefden komt eraan. Het zal alleen geduld kosten.

Sharon:  Dank je, Ivo.

Ivo: Ik begrijp dat je dit wilde zeggen, mijn liefste. Alles is goed. Mensen zijn ongeduldig om over hun multidimensionele vaardigheden te kunnen beschikken, maar het DNA moet geactiveerd worden en de levensproblemen moeten worden aangepakt. Als je er nog niet aan gewerkt hebt, dan zullen je levensproblemen aangepakt worden samen met die van het collectief.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org