Ivo van Vega: Het Leven Overkomt Je Niet

Ivo van Vega: Het Leven Overkomt Je Niet

Gechanneld door: Sharon Stewart – 4 Juli 2021

Sharon: Nogmaals, mensen, ik zie een heleboel van jullie vragen stellen over of er iets met je gaat gebeuren of niet.

Je vraagt of je gaat trouwen of opnieuw gaat trouwen. Wil je opnieuw trouwen? Het is aan jou. Wat wil je creëren? Je moet jezelf in de bestuurdersstoel van je eigen leven zetten, want als jij het niet bent, wie is het dan wel?

Dit geeft trouwens aan dat je niet verbonden bent met je ziel.

Niets overkomt jou. Jij creëert het.

Ik kan je nu wat geld besparen als je dat idee zou omarmen. Want het is waar.

Zelfs nu. De truc is om het bewust te leren doen.

Ik leer mijn geest te gebruiken om dingen in mijn leven te beïnvloeden. Als ik bijvoorbeeld naar een parkeerplaats ga, en de parkeerplaats voor mijn auto is bezet, dan zeg ik dat die parkeerplaats leeg zal zijn als ik terugkom van het boodschappen doen, zodat ik kan doorrijden om uit te stappen. En bijna elke keer werkt het. Ik heb het vandaag weer gedaan.

Iets anders dat ik heb gezegd, is dat telkens als ik in mijn auto stap, iemand in zijn auto zit of naar zijn auto komt op een van de aangrenzende plekken naast de mijne. Het gebeurt de hele tijd.

Jullie bepalen je ruimte, mensen. Dit is de universele wet. Jullie zijn allemaal alchemisten!

Een passieve benadering van het leven brengt je nergens en levert je niets op. Het leven overkomt je niet.

Bij mij thuis parkeerden zoveel mensen mijn auto in omdat mijn auto op een plek staat temidden van 4 andere aangrenzende parkeerplekken, dus om de een of andere reden zetten mensen hun auto naast deze plek om ofwel hun mobiele telefoon te gebruiken, een pakketje af te leveren, of meubels uit te laden. Ik bleef zeggen dat ze hun auto moesten verplaatsen omdat ze mij inparkeerden. Ze zeiden dan dat ze er maar een minuutje zouden staan, wat niet het punt is. Ze horen daar niet eens te parkeren. Ik werd moe van deze discussie. Wat ik besloot te doen was mijn ruimte opeisen en mijn creatieve recht om de plek aan het einde van mijn oprit vrij te laten te allen tijde te laten gelden. Tot nu toe werkt het. Niemand heeft me er ingeparkeerd, maar één auto is vanmorgen voor me gestopt aangrenzend aan de groene boulevard, en dat is wat ik wil creëren.

We creëren onze realiteit. Alles ervan. Of het wordt gecreëerd met anderen.

Ik heb wolken en chemtrails opdracht gegeven opzij te gaan zodat ik wat zonneschijn kon krijgen.

Ik heb bomen genezen die stervende waren.

Ik kan de verkoop van mijn boeken opdrijven door me er alleen maar op te concentreren. Ik zie enthousiast dat er steeds meer van verkocht worden en raad eens wat, het werkt.

Je geest is je grootste gereedschap. Je moet het bewust gaan gebruiken.

Sharon: Ivo, is er iets waar ze mee kunnen beginnen dat klein is, gewoon zodat ze het kunnen zien?

Ivo: Misschien, liefste, kunnen ze beginnen met het parkeerplek-scenario. Doorrijden en wegrijden is de beste manier om dit te doen. Wat je ook zou kunnen oefenen, is alle lichten op groen te zetten als je er aankomt.

Sharon: Oh ja. Dat is wat Saint Germain aan het doen was toen hij met mij een ritje maakte achterin mijn auto.

Ivo: Wat je ook kunt proberen is het volume van je muziek zachter te zetten zonder de draaiknop of de knop op je stuur aan te raken. Probeer het gewoon, liefje.

Sharon: Ik zet hem steeds harder, Ivo.

Ivo: Dat begrijp ik, liefje, zet hem dan harder als je wilt. Je zet je muziek zachter op “10” als je ’s nachts je auto parkeert.

Sharon: Niet “elf” zoals Spinal Tap. LOL: Dat is gewoon zodat ik niet gestraald word als ik de auto aanzet.

Ivo: Je zet je muziek zachter op 10 als je ’s nachts je auto parkeert. Stap nu in de auto, laat de volumeknop met rust, en concentreer je op het harder zetten van het volume. In het begin zul je merken dat het misschien onregelmatig verspringt, maar uiteindelijk zul je in staat zijn dit systeem te bedienen zonder het aan te raken.

Sharon: Dat ga ik doen, Ivo. Dank je. Ik herinner me een verhaal over een dame die een kwart tank benzine had, maar ze had een lange rit te maken en geen geld om te tanken. Maar de tank bleef de hele tijd op een kwart en ze had genoeg benzine om er te komen en weer thuis te komen. Zulke verhalen vind ik prachtig.

Ivo: Ja, ook dat is mogelijk.

Sharon: Wie wil weten waartoe de menselijke geest in staat is, moet over St Germain lezen. Hij is onwerkelijk.

Ivo: Die creëert Hij gewoon voortdurend met zijn krachtige geest.

Sharon: Wat kunnen mensen nog meer doen om de kracht van hun geest te bewijzen?

Ivo: Als ze een bepaald artikel in de winkel zoeken en ze kunnen het niet vinden, concentreer je dan op het vinden van dat artikel en laat het los. Verwacht niet dat het onmiddellijk naar je toe komt – dit is je niet-intuïtieve denkgeest die dit eist – laat het naar je toe komen wanneer je frequentie dit toelaat.

Sharon: Zoals mijn Rio, het duurde 18 jaar maar ik kreeg precies wat ik wilde. Ik hoop dat het met de nieuwere energieën wat sneller zal gaan. De verkopers probeerden me een Ford aan te smeren, maar ik weigerde omdat het niet precies was wat ik wilde. En de auto is 4 jaar oud en heeft me nog nooit een probleem gegeven. Ik ben er zeker van dat ik de mechanische afdeling in rep en roer heb gebracht omdat er niets te repareren valt. Als al hun auto’s zo goed zouden werken, zouden ze geen baan meer hebben. LOL

Ivo: Ja. We moeten het ook nog even hebben over die keer dat je met een meditatie-cd bezig was en je niet alleen je cd afzette, maar ook je computer, omdat je herhaaldelijk zei dat je je verveelde en het niet meer wilde doen. Technisch gezien gaf je hem het “sterf”-commando, dus voerde hij het elektronische equivalent van een dood uit. Dit is waarom je heel voorzichtig moet zijn met wat je zegt en denkt over anderen. Als je negatief over anderen denkt, beperk je je alchemistische vermogens. Geen enkel vermogen wordt je gegeven als je geneigd bent het voor negatieve doeleinden te gebruiken. Elimineer negativiteit en zie hoe je alchemistische vermogens opbloeien.

Sharon: Bedankt, Ivo. Ik ga proberen het volume harder en zachter te zetten. En ik weet dat je het geweldig zult vinden als ik het niet kan omdat je mijn harde muziek haat.

Ivo: Ik heb er geen hekel aan, liefste. Het loopt gewoon niet synchroon met mijn vibratie. Het is alsof je een zeer giftig persoon tegenkomt en je geneigd zou zijn het gesprek af te breken en weg te rennen.

Sharon: Nu we het er toch over hebben, ik heb nieuwe buren. Ik heb haar al “aangevoeld” en besloten dat ik niets met haar te maken wil hebben. Ik moet alleen proberen mijn kat uit haar appartement te houden, want dat is mijn oude huis en hij denkt nog steeds dat hij er toegang toe heeft.

Ivo: Ook dat is een taak waar je je op kunt instellen: Merlijn in de buurt van je huis en op zijn gebruikelijke plekjes houden, maar uit haar appartement.

Sharon: Ik weet nog dat hij in de kelder kwam en toen Sam’s appartement binnenging en de zeevruchten opat die hij daar had rondhangen. Sam was een restauranthouder die zijn voedsel niet volgens Canadese normen bewaarde, maar mijn kat kwam er likkebaardend en smakkend van genot vandaan. Toen zag ik een doos die Sam bij zijn vuilnis had gezet: het was rattengif omdat hij kennelijk dacht dat er ratten in zijn kelder zaten. Nogmaals, mensen, dit is weer zo’n geval van “je ziet wat je hoort te zien omdat je hogere zelf het je laat zien.” Mijn hogere zelf liet me zien dat Merlijn’s volgende trip naar de surf en turf hemel hem kon vergiftigen, dus ik moest er absoluut zeker van zijn dat hij nooit meer in de kelder van het oude huis kwam. En dat deed hij niet.

Dus we kunnen dit niet genoeg benadrukken, mensen. Jij creëert je leven. Jij hebt de touwtjes in handen. Als je weer gaat trouwen, is dat aan jou.

Als je die baan krijgt, zul je het waarschijnlijk weten als je daar zit tijdens het sollicitatiegesprek. Heb je ooit zo’n slecht sollicitatiegesprek gehad dat je je rot zweette, of zelfs een goed sollicitatiegesprek, maar je kwam er niet uit met het idee dat je de baan had? Dan is er die ene waar je voor gaat zitten en je weet gewoon, “Deze is voor mij!” en je hebt hem.

Je weet veel meer dan je denkt. Je bent tot veel meer in staat dan je denkt. Als je nog steeds gelooft dat het leven je overkomt, gebruik je je verstand verkeerd.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org