Ivo van Vega: De toekomst zal geen geld hebben

Ivo van Vega: De toekomst zal geen geld hebben

17 augustus 2021 / Gechanneld door Sharon Stewart

Als je inmiddels nog niet door hebt dat ons economisch systeem het middelpunt is van de controle van de Illuminati over ons, dan moet je dit begrijpen. Werkende levens en levens als consumenten is waar ze ons willen hebben. Er is niets spiritueels aan.

Als de Illuminati eenmaal van deze planeet is gehaald, en al hun belangen zijn onschadelijk gemaakt, omgedraaid of gearresteerd en berecht, waar gaan we dan heen?

We gaan door zoals we zijn, maar de controle en de beknelling van de mensheid zal worden verlicht. Als mensen een baan willen houden, prima, houd dan een baan. Dit systeem gaat nog wel even door. Ik zal het Ivo laten uitleggen.

Ivo: Mijn lief, dank u, het systeem zal nog wel even doorgaan. Maar met de uitbetalingen van het basisinkomen die u nog zult ontvangen, zal werken voor de kost optioneel zijn.

Sharon: Jippie!

Ivo: Er zijn er die nog graag werken, zelfs moeten werken. Dit zullen meer dan vaak degenen zijn die niet zullen evolueren, die niet in enige mate of helemaal niet door ascensie zullen gaan, dit zullen degenen zijn die meer dan een basisinkomen nodig hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, of misschien zullen ze vrijwilligerswerk doen om de voedselketens draaiende te houden, of om een familielid te helpen een klein bedrijfje op te zetten. Er zullen vele redenen zijn waarom mensen in het begin nog werk nodig zullen hebben.

De buitenaardse systemen worden allemaal op vrijwillige basis gerund. Ik werk nu op vrijwillige basis, doe deze channelings en voer het bevel over een moederschip boven de planeet aarde. Ik word niet betaald, enerzijds omdat ik geen geld nodig heb om te leven, en anderzijds omdat ik mij zeer bewust ben van de eenheid van alle bewustzijn. Ik werk omdat ik begrijp dat ik een deel van God ben en God eist dat er goed voor al zijn delen wordt gezorgd, en dat de melkweg in balans blijft. Als lid van de Galactische Federatie van Licht, ben ik hier om het evenwicht op de planeet aarde te herstellen en haar goddelijke delen weer te laten gedijen, zoals hij dat wenst.

Wij hebben direct contact met God, en zijn ons terdege bewust van zijn verlangens voor onszelf en voor anderen. En dus dienen wij. Dienstbaarheid is de weg van de toekomst voor de mensheid, en dat is wat Sharon nu doet – zij dient door deze boodschappen door te geven. Maar ze heeft ook geld nodig, omdat ze deel uitmaakt van het valse systeem dat door de Illuminati is gecreëerd om slaven van jullie te maken.

Zij leven van jullie energie en werken voortdurend om de richting van jullie bewustzijn te sturen, zodat zij de energie kunnen oogsten die jullie uitstralen. Ze willen dat jullie energie uitzenden met een bepaalde frequentie die voor hen palliatief is. Wanneer je weigert energie op deze frequentie uit te zenden, zullen zij anderen binnen de matrix sturen om je frequentie te verlagen. Sharon ervaart dit voortdurend.

Sharon: En ik kan eraan toevoegen dat het verdomd irritant is.

Ivo: Je moet het op deze manier bekijken, liefste. Je moet hun pogingen om jouw energie om te buigen naar hun lagere frequenties zien als jouw succes en begrijpen dat je zo machtig bent dat ze het niet voor elkaar krijgen. Dus blijven ze proberen dit te doen. Het is dat jij zo machtig bent dat ze je niet kunnen stoppen, en je niet terug kunnen veranderen naar de persoon die je was toen je nog een kind was dat bij je ouders woonde.

Sharon: Nee, dat is allang voorbij.

Ivo: En ik zeg: dat is jouw kracht. Ze proberen voortdurend je frequentie te verlagen, maar tevergeefs.

Sharon: Soms lukt het ze.

Ivo: En ga je terug in een depressie, doe je aan zelfbeschadigende activiteiten zoals het overeten van verkeerd voedsel, ga je terug in deze destructieve gedragingen zoals je voorheen deed?

Sharon: Nee. Ik kanaliseer video’s.

Ivo: En daar heb je het, mijn lief. Ze kunnen je niet tegenhouden. Hoe meer ze tegen je vechten, hoe meer je terug vecht met video’s en channelings om het licht te helpen verspreiden. Dat is jouw kracht.

Sharon: Ah. Oké.

Ivo: Je probeert je chakra’s weer in balans te brengen, je energie te aarden, Licht naar Victoria, Australië te sturen, je blijft je Lichtwerk doen. Je kunt nu niet meer gestopt worden, terwijl ze je voorheen wel konden stoppen. En dat deden ze keer op keer. Je brak door toen je de 12 stappen ging doen en 5 jaar leed onder de donkere nacht van de ziel. Maar het heeft je voorbij alles gebracht wat ze tegen je konden gebruiken. Anderen van jullie zijn op hetzelfde pad. Als het slecht gaat, probeer dan je lichtwerk te doen of je spirituele oefening. Probeer niet toe te geven aan hun pogingen om je frequentie te verlagen, maar merk dat deze vlagen steeds korter zullen worden en je herstel sneller zal gaan. Iedereen die niet bezwijkt voor de pogingen van de duisternis om zijn frequentie te verlagen, is niet van het Licht. Iedereen die van een hogere frequentie is, ervaart dit nu, en jullie moeten doen wat nodig is om te overwinnen. Jullie zijn sterk en jullie kunnen dit.

Waar jullie in feite van aan het genezen zijn, is de schade die de Matrix jullie heeft aangedaan in dit leven en andere die jullie eerder hier op aarde hebben ervaren. Voor degenen die van buitenaardse oorsprong zijn, helen jullie de bloedlijnen waarin jullie geboren zijn, zuiveren deze en herstellen de sjablonen van de aardbewoner.

Sharon: Ja. Dank je, Ivo. Dus je zegt dat ergens in de toekomst, de valuta, als je het zo wilt noemen, op deze planeet liefde zal zijn. Uitwisselingen van liefde.

Ivo: Ja, dat is wat we zeggen. Precies, mijn liefste. Mensen zijn wezens van liefde. Jullie collectieve essentie zal zich zuiveren tot het punt dat jullie beseffen dat liefde het leven maakt, niet geld. Geld is een aandoening van de eerste chakra en liefde is alles.

Sharon: Dus het gebruik van geld is een omkering van de universele wet?

Ivo: Het hebben van ruilmiddelen is geen omkering van de universele wet. Maar duistere zakenpraktijken, diefstal, belastingheffing, slavernij door werk, zijn allemaal omkeringen van de universele wet en zeker niet de menselijke conditie in het melkwegstelsel. Wanneer jullie planeet zich collectief begint af te stemmen op de universele wet, zal de behoefte aan vast werk en uitwisseling van betaling beginnen te veranderen.

Ik heb niet het gevoel dat dit snel zal gebeuren. De mensen zijn nog steeds gebonden aan dit systeem.

Ivo: En zoals ik al zei, het systeem past bij degenen die niet zullen evolueren – de homo sapiens. Degenen die evolueren naar homo universalis of homo divincus, degenen die zullen overgaan naar de vijfde dimensie, zijn degenen die zich zullen realiseren dat het financiële systeem niet nodig is en in feite schadelijk is voor de menselijke conditie.

Sharon: Dank je, Ivo.

Ivo: Mijn liefste, je bent van harte welkom.

Vertaling: Ine / wakkeremensen.org