Ivo van Vega – Alles Bestaat Om JOUW Te Dienen

Ivo van Vega – Alles Bestaat Om JOUW Te Dienen

Gechanneld door: Sharon Stewart – 9 Mei 2021

Sharon: Je kunt de informatie krijgen of je kunt gewoon beledigd worden. Aan jou de keuze.

Ik stond laatst voor deze keuze. Ik dacht, “Wie? Ik? Beledigd worden?” Meer ego spelletjes. Natuurlijk word ik beledigd! Het ego is een bedrieger, als je het betrapt, liegt het tegen je. Het is stiekem, het is glibberig en het is onbetrouwbaar. Maar dan moet je het op zijn onzin aanspreken, anders krijg je een keel chakra die geblokkeerd raakt. De keel chakra gaat over waarheid en wordt geblokkeerd door leugens.

Vaker wel dan niet heeft dit te maken met de waarheid over jezelf, niet over het feit dat de frietwagen je gek maakt als hij voor je huis stopt – dat is makkelijk genoeg om toe te geven. Visioenen van frietjes die je je hele leven hebt gegeten komen weer bij je op en het feit dat deze truck mijn favoriete verkoper in de stad is, helpt niet. Ik erken de waarheid over friet en blijf op koers en ik kan het waarschijnlijk doen omdat er geen deel van mezelf is waarvoor ik me hier probeer te verbergen.

Het is de waarheid dat je delen van jezelf echt, echt niet leuk vindt. Misschien jouw vet. Misschien je jaren 70 wenkbrauwen, die niet bestaande wenkbrauwen die stijlvol waren samen met bovenmaatse riemgespen en de Bay City Rollers. Degene die weigeren terug te groeien.

Dan zijn er nog de delen van je persoonlijkheid die mensen in je naar boven halen, je laten zien door je reacties, en je denkt: “God, dacht ik dat nou net? Heb ik dat net gezegd?” Die delen van jezelf. De delen die verdere groei en transmutatie nodig hebben. Je voelt je liever beledigd door de persoon wiens gedrag het bij je losmaakte, dan dat je onder ogen ziet dat er delen van jezelf zijn die je niet aanstaan, die niet passen bij het ideaal dat je ego je probeert wijs te maken.

Lieg tegen jezelf en lijd aan verdere chakra blokkades. Jouw keuze. Hoe eerlijk moet je zijn? Echt heel eerlijk.

Hoe vind je de waarheid in wat er ook aan de hand is? Je stopt met beledigd zijn, stopt met anderen de schuld te geven van je reacties.

Enkele waarheden in mijn leven:

Mijn super denkt dat ik dik ben. Ik heb overgewicht. Ik ben ook bijna 30 pond afgevallen sinds augustus vorig jaar (dank u, koolhydraatarm dieet!)

Niemand vindt het leuk om mensen om zich heen te hebben die zo weinig van hen denken (of misschien in dit geval te veel van hen), maar mensen weerspiegelen de realiteit naar je terug. Als je niet in het reine kunt komen met je gewichtsprobleem, dan wordt je in feite getoond hoe je tegen jezelf liegt zodat je er niet mee hoeft om te gaan.

Waarom word ik beledigd als andere mensen insinueren dat ik dik ben, terwijl het in feite waar is? Waarom beledigd zijn? Het is waar. Niemand heeft graag negatieve mensen om zich heen die op zijn gebreken wijzen, maar zou ik liever een stel aardige mensen om me heen hebben die me behandelen als een ideale versie van mezelf die ik niet ben? Ik vind dat zulke mensen vaak kontlikkers zijn en daar hou ik ook niet van. Zouden we iemand kunnen uitstaan die echt eerlijk tegen ons is? Zoals we altijd beweren dat we willen dat ze zijn? Het is de moeite waard om daar naar te kijken.

Het volstaat te zeggen dat ik niet happig ben op beide uitersten, maar wat ik om me heen heb is waarschijnlijk wat ik nodig heb omdat ik het heb aangetrokken. Dat is het punt van deze video: Alles is er om jou te dienen. Het laat je iets zien.

Ik bedoel niet achterover leunen op een ligstoel bij het zonovergoten zwembad met obers in de buurt met pina colada’s – niet dat soort service. De dienst waar ik het over heb is datgene wat zovelen van jullie me steeds vragen – hoe verder te komen in het leven – hoe je je gidsen kunt ontmoeten – hoe telepathisch te worden – het is simpel. Kijk wat het leven je vertelt en ga er recht op af in plaats van de waarheid te ontwijken van wat er naar je teruggekaatst wordt. Wees altijd op gelijke hoogte met jezelf. Dan open je je chakra’s genoeg om de waarheid van de hele werkelijkheid te zien – dat ET’s bestaan en dat ze met je proberen te praten. Haal je ego uit de weg! Alles wat die sukkel doet is pijn creëren en tegen je liegen.

Vandaag is het Moederdag. Het enige waar ik aan dacht was, “Oh ja, mijn moeder is al overleden. Bedankt voor de auto, ma! Hij rijdt geweldig!” Ik werd er net aan herinnerd dat ik nog een moeder heb – Vary, mijn Veegse (Vega) moeder, en trouwens, ik ben zelf moeder van Ivo’s twee kinderen, Ianna en Enoch. Bovendien is dit aardse lichaam steriel, en was ik nooit in staat om hier op aarde kinderen te krijgen. Maar ik ben nog steeds een moeder. Van twee mensen van een andere planeet, die ouder zijn dan ik. Moederdag herinnert me er vandaag aan dat ik nog steeds denk als een fysieke aardbewoner. Ik neig naar de ene of de andere kant, afhankelijk van waar ik de meeste vooruitgang heb geboekt.

Mijn ingewikkelde leven.

Wat zegt dit me? Zoveel als ik wil, denk ik. Ik denk niet dat er een blokkade omheen zit, en eerlijk gezegd is dat nog steeds waar ik mee bezig ben: het loslaten van blokkades die me ervan weerhouden mijn ware realiteit te omarmen.

Gisteravond was Paradise weer in de problemen toen de politie werd gebeld vanwege een ruzie tussen dronken buren. Oh vreugde. Mijn hoofd schreeuwt tegen me: “Je verdient beter dan dit! Dit is zo’n onzin! Waarom ben je hier eigenlijk!” Eén reden is dat ik denk dat het grootste deel van de maatschappij zo is. Veel mensen zijn verslaafd, en eerlijk gezegd heeft het veel te maken met waarom mensen in deze vaccin onzin geloven: omdat de normale methode om met je emoties om te gaan en conclusies te trekken via je denkproces is aangetast – en masse. Veel mensen ontsnappen aan de Matrix door het gebruik van verslavende middelen en gedragingen, de ironie hiervan is natuurlijk dat dit hen alleen maar verder verstrikt in de matrix, want wie denk je dat je verslaafd wil zien aan dure middelen? Het Licht? Ik betwijfel het. Nogmaals, dit gaat ook terug naar het feit dat de Matrix ons werd aangesmeerd zodat we konden worden gebruikt als een energetische bron voor parasitaire wezens die niet in de zielenmatrix zitten.

Wat wil dit mij zeggen? Ik verdien beter dan dit, ja dat verdien ik. Maar ik ben nog steeds aan het leren. Er valt nog steeds iets te leren door hier te zijn.

Ivo: Mijn lief, ja je bent aan het leren. En die les staat in een komende video over Acceptatie. Wanneer je je omstandigheden accepteert, kun je er overheen stappen. Dit alles heeft ook te maken met het creëren van overvloed, omdat je op dit moment minder aantrekt dan je voelt dat je toekomt, omdat je er in vast zit. Wanneer je dit met liefde loslaat en niet bang bent voor het feit dat de buren op de hoek een zoon hebben die op dit moment in de gevangenis zit, zul je aantrekken wat je werkelijk toekomt op basis van je volgende energieniveau.

Je begrijpt dat leven waar je bent jou energetisch naar beneden haalt. Dus de sleutel hiertoe is om dat niet toe te staan.

Sharon: Ja, en dat heeft te maken met meesterschap over je omstandigheden. Zoals Nelson Mandela, die zoveel jaar in de gevangenis werd geslagen, waarschijnlijk honger leed en weinig menselijk gezelschap had, maar toch kwam hij als een meester uit de gevangenis omdat hij innerlijke verbinding had.

Ivo: Ja. Als je gefocust blijft op je huidige omstandigheden dan blijf je gefocust op je huidige omstandigheden. Je moet altijd op jezelf vooruit blijven lopen en datgene creëren wat je als volgende wilt manifesteren.

Het is alsof je een schilderij hebt gemaakt, een kunstwerk, en met je ogen aan dat kunstwerk gekluisterd blijft. Uiteindelijk moet je verder gaan om een ander kunstwerk te maken, maar je kunt dat niet doen met je ogen vastgelijmd aan de werkelijkheid van het kunstwerk dat je zojuist geschilderd hebt.

Hoeveel van jullie hebben iets gemaakt, een artikel, een schilderij, een lied, en hebben er op teruggekeken en zich afgevraagd waarom je dat gedaan hebt? Dat komt omdat je verder bent gegaan dan waar je psychologisch, emotioneel, lichamelijk en meer was, om een nieuw werkstuk te maken.

Sharon: Ja, vroeger keken we naar de schilderijen van mijn vader en als de kleuren donker en onheilspellend waren, wisten we wat er met hem aan de hand was.

Ivo: Ja. Maar andere keren maakte hij schitterende sneeuwlandschappen, Hollandse landschappen en meer. Zijn werk was ongelooflijk.

Sharon: Ja, hij was goed. Maar we dwalen af van het onderwerp.

Ivo: Zie jezelf als kunstenaar. Trek de juiste kiel aan als je wilt, in gedachten, en vraag jezelf af wat je vandaag op je doek zou willen zien. Wat zouden jullie creëren? Is het hetzelfde doek als je een jaar geleden zou hebben geschilderd, of twee maanden geleden? Als het anders is, hoe dan? Hoe ben jij veranderd?

Sharon wordt iets getoond door in haar omstandigheden te leven. Ze krijgt te zien hoe de Matrix, en wat dat betreft de draconians, denken over menselijke vrouwen. Ze willen dat jullie jezelf zien als slachtoffers, bedreigd met verkrachting, moord, mishandeling, beroving, al die dingen, altijd bang. Sharon ziet haar buurman, die 400 pond kan tillen, als het type persoon dat zijn gezin kan beschermen onder zelfs ongewone omstandigheden, maar zij ziet zichzelf niet als daartoe in staat.

Sharon: O ja, hij liet me een foto zien van een geest in zijn kelder en die ging ook de trap op.

Ivo: Toen kwam hij naar jou toe.

Sharon: Ja. Ik ben degene bij wie hij komt voor “buitenwereldse” informatie. LOL

Ivo: Maar wat je vergeet is dat je geest jouw werkelijkheid creëert. En lessen komen naar je toe als je ze nodig hebt. Als je van gedachten verandert voordat de catastrofe plaatsvindt, dan is de catastrofe niet nodig. Wees bang om te rijden en je zult hoogstwaarschijnlijk een ongeluk krijgen. Geniet van het rijden en de dingen zullen beter gaan voor je.

Vrees je buren en ze zullen overlast van zichzelf maken. Deze keer ben je in feite betrokken bij een les voor jouw buurman om te leren, niet jezelf. Het gaat niet om jou.

Op dit moment is alles rustig met jouw buren.

Dit is een ander punt: Bemoei je niet met de lessen van anderen. Als het hun les is om te leren, neem dan afstand en laat hen die les leren. Geef je steun, maar neem hun angst niet over. Jouw buurman, ondanks zijn grootte, heeft veel angsten en die worden hem getoond.

Het zijn niet jouw angsten, tenzij je wilt dat ze dat zijn.

Elke vrouw op aarde kan zichzelf verdedigen. Jou werd getoond, mijn lief, van de elektriciteit die uit jouw handen komt. Je geneest je kat regelmatig van zijn vlagen van katachtige herpes. Ik vertelde je dat toen de mannen in het zwart je een paar jaar geleden bezochten, je onmiddellijk in slaap viel en hen in het astrale vlak doodde. Ja, ik weet dat je niet van doden houdt, maar ze hadden kwade bedoelingen tegen jou en voor onze gezamenlijke missie, dus heb je ze gestopt.

Sharon: Het verbaast me nog steeds dat mannen met een zaklamp door mijn raam keken en ik gewoon meteen ging slapen. In plaats van bang te zijn en te schreeuwen of de politie te bellen.

Ivo: Ja. Je bent niet bang als het erop aankomt. Je hebt je ex-zwager met een slagersmes bedreigd om je zus te verdedigen, je hebt mannen in het zwart gedood, je hebt om 4 uur ’s ochtends gesis naast je gehoord en Aartsengel Michaël geroepen zonder ook maar op te kijken, en er is geen enkele reden voor jou om de draconische manier van zijn voor de aardse vrouw te geloven. Je bent niet bang, mijn liefste. Ze hebben je er alleen van overtuigd dat je dat bent vanwege je kindertijd. Je hebt geleerd om agressieve mannen te vrezen.

En dus hebben ze je met hen omringd om je in angst te houden. Laat deze angst los en je zult de aantrekkingskracht voor deze mannen loslaten. Mannen kunnen je geen pijn doen. Je bent een vleesgeworden Athena, een van de machtigste vrouwen die de aarde ooit heeft gekend.

Alle vrouwen moeten dit leren. Je eigen angsten trekken de lessen aan die je nodig hebt om deze angsten te overwinnen. Dat is wat er is, ten dienste van jou. Dat is waarom je uitgedaagd wordt – omdat je deze lessen moet gebruiken om je kracht te geven.

Het universum is vriendelijk, welwillend. In de lagere dimensies, vooral waar de negatieve polariteit is toegestaan, is de impuls er voor groei en uiteindelijke afstemming terug naar dit welwillende universum. Het is jouw keuze: blijven lijden onder je angsten of ze overwinnen om meer bekrachtiging te ervaren.

Sharon: Dank je, Ivo.

Ivo: Dank je, mijn liefste.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥ 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien