HILARION / woensdag 1 november 2017 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama

HILARION
woensdag 1 november 2017 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama
Gegroet, Geliefden

Ik kom op de vleugels van liefde! Wij, de Opgevaren Meesters, danken diegenen onder jullie die dagelijks de decrees lezen. Wanneer je naar deze website komt, voegt dit energie toe aan de energie van deze website, zodat het een groter Licht wordt op het wereld-wijd-web. Jullie inspanningen zijn niet tevergeefs, jullie inspanningen worden vergroot door het Rijk van de Opgevaren Meesters, de Aartsengelen en de Engelenrijken en vele andere Wezens van Licht, die op deze manier met jullie willen werken om stabiliteit te brengen naar de planeet, om liefde te brengen – het is zo belangrijk in deze tijd! Wat de wereld meer nodig heeft, is liefde en acceptatie – op dit moment komt een uitgesproken gebrek hieraan voor op de planeet.

We vragen dat je je bij ons aanmeldt voordat je aan je decree te begint, zodat we gewaarschuwd zijn dat we nu met jou kunnen samenwerken en de energieën vergroten terwijl je de decrees zegt. Degenen onder jullie die dit doen, zijn zich bewust van de energieën, omdat je ze diep voelt, omdat je niet alleen meer energie en kracht en Licht op de planeet toevoegt, je geeft jezelf ook meer Licht en dit helpt je om vooruitgang te maken op je spirituele reis, je wint aan wijsheid en begrip van alles wat plaatsvindt, en aan intuïtief weten wat de hoogste waarheid is en wat niet!

Ja, we begrijpen dat er elke dag veel verhalen verspreid worden via de sociale media sites. Jullie, de Lichtwerkers, weten ondertussen welke [verhalen] van de hoogste waarheid zijn en welke niet en het is belangrijk dat jullie zich niet in deze verhalen onderdompelen, want ze maken het erg moeilijk om je energieveld en gedachtepatronen zuiver en duidelijk te houden.

Wij vragen jullie Lichtwerkers, neem niet de gedachteprojecties over van anderen die niet in overeenstemming zijn met je hoogste waarheid. Wij vragen jullie om kritischer te worden [meer onderscheidingsvermogen], want zodra je hier aandacht aan geeft, wordt je afgeleid van je doel, je doel dat is : je Licht, je liefde, je zuiverheid behouden om de planeet tijdens deze chaotische tijden te stabiliseren. Let op!

Terwijl je dagelijks focust op het Licht, straalt dit Licht uit in de atmosfeer van de Aarde.  En daar je Licht groeit door de dagelijkse herhaling van de hogere gedachtepatronen die in de decrees vervat zitten, door de bevestigingen en de aanroepingen die je meedoet, maakt het een verschil, het heeft een positief effect. Laat je niet ontmoedigen door de verhalen die je leest of hoort. Gezien vanuit een hoger perspectief, werkt alles in Goddelijke orde.

Wij moedigen jullie aan om de ‘broederschap en de zusterschap van de Waarheid’ uit de Tempel der Waarheid te aanroepen, zodat we met jullie kunnen meedoen wanneer jullie elke dag je oproepen doen.  Aanroep alle opgevaren-meester-rijken, sluit erbij in iedereen van de hogere rijken waar je maar aan kunt denken, alle aartsengelen, de engelenrijken, de galactische broeders en zusters, de boomfamilies, de dieren, vogel- en insectenrijken, de visrijken.


Roep de Elementalen erbij, iedereen die je kunt bedenken om mee te doen met jou. Want dit is in feite het complete geheel van wie we zijn! Alles is als Eén, en wanneer je deze andere wezens aanroept die voor de meeste menselijke ogen onzichtbaar blijven – wanneer je hen aanroept, kunnen ze een grotere en sterkere aanwezigheid worden in het lichtwerk dat wordt gedaan en hun werk op deze planeet doen.  Hun werk dat ze hebben gedaan sinds het begin.  Ze willen allemaal helpen, ze willen allemaal meehelpen tijdens deze tijden. Aanroep hen vanuit de diepste diepte van jullie hart, want hoe intenser je kan voelen waar je om vraagt, hoe makkelijker het wordt om die realiteit op deze planeet te manifesteren.

De roosters die op de Aarde en binnen de Aarde zijn gebouwd  – de kristallijne roosters –  reageren op het hogere Licht dat wordt naar beneden geroepen en, vanuit het hogere perspectief, licht de Aarde op. Alles wat je vraagt/aanroept, heeft zijn realiteit eerst in de hogere gebieden, de etherische gebieden, en dan filtert het in de atmosfeer van de Aarde, in jullie realiteiten. Dit is hoe de energie werkt, dus geef niet op, Geliefde Lichtwerkers, blijf doorgaan, blijf doen wat jullie doen, omdat het een positieve invloed heeft op de realiteiten die in jullie nieuwe Aarde worden gecreëerd.

Onthoud dat liefde de nieuwe munteenheid is op deze nieuwe realiteit die jullie creëren!

Tot volgende maand …

Ik ben Hilarion

© Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Link naar de video van deze channeling: https://www.youtube.com/watch?v=ARq8M7lmOx8

Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren van dit artikel is alleen toegestaan op de goedgekeurde website (Ron Head, Oracles and Healers) en de erkende vertalers en hun websites en blogs. Echter, de live link naar het artikel, samen met een korte paragraaf kan worden gedeeld met anderen, evenals de live Scribe-made You Tube video link kan worden gedeeld met anderen
Vertaling: Agnes