Hilarion “Voor wie ogen heeft om te zien en oren om te horen” – januari 2018

Hilarion

“Voor wie ogen heeft om te zien en oren om te horen”

– januari 2018

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! Overal om je heen werken de onzichtbare rijken onophoudelijk aan het creëren van Goddelijke Orde, terwijl de oude structuren wegvallen. Alles op deze planeet wordt vernieuwd en opnieuw gecreëerd in een meer functioneel en samenhangend geheel. De nieuwe Aarde-realiteit vereist nieuwe manieren en nieuwe perspectieven, die rekening houden met de verbinding tussen elke persoon en alles in hun omgeving en de bredere wereld rondom hen en  – inderdaad –  in de hele kosmos !

Naarmate de wereld rondom hen transformeert, wordt iedereen voortdurend uitgedaagd om evenwicht te scheppen in zichzelf, om hun hogere en lagere energieën en aspecten te versmelten, zodat een begrijpen van de twee realiteiten kan plaatsvinden naarmate de oude wereld versmelt met de nieuwe.  In/door het volgen van de begidsing van hun innerlijk heilig hart kunnen oplossingen worden gevonden en kunnen de bruggen tussen de beide realiteiten worden gesmeed en versterkt.  Dit is een opwindende ervaring van de vreugde van het scheppen, de tijd waarin mirakels en onverwachte gebeurtenissen zich kunnen en zullen voordoen.

Er is een nieuw niveau van begrip dat ogen en oren opent bij wie ogen heeft om te zien en oren om te horen. Een transitie/overgang vindt plaats wanneer nieuwe aspecten van het zelf te voorschijn komen en een nieuw gezichtspunt opleveren van het totaalbeeld van iemands realiteit.  Dit vergemakkelijkt de mogelijkheid voor een nieuw begin en voor vernieuwing bij het loslaten van wat niet langer productief of geleidend (conductief) is voor spirituele groei en expansie.  Creatieve groei vindt plaats en iemands prachtig innerlijk licht schijnt schitterend wanneer iemand opnieuw centert en opnieuw focust op de pracht van zijn eigen aangeboren Goddelijkheid.

Er staan veel veranderingen aan de horizon van de wereldbevolking.  Sommige van deze veranderingen zullen tot stand komen als resultaat van Aarde-gebeurtenissen; gebeurtenissen die zouden kunnen plaatsvinden wanneer de Aarde verschuift naar een hoger octaaf van toonfrequentie.  Dit zal verschuivingen veroorzaken in de aardkorst, waarvan het resultaat zou kunnen zijn dat sommige landstreken verzinken en andere oprijzen uit de oceaan.  Deze veranderingen zullen deze zijn die onoverkomelijk zijn, omdat sommige chaos-energieën een rol zullen spelen.  Jullie dagelijkse medewerking via dagelijkse gebeden en decrees hebben reeds een positief effect gehad op de ultieme uitkomsten – positiever dan het geval zou geweest zijn vòòr jullie deze actie ondernamen.

Vele lichtwezens van de Hogere Rijken hebben zich verzameld als voorbereiding op de mogelijke gebeurtenissen in de komende maanden.  Wees ervan verzekerd dat met al het mogelijke wordt rekening gehouden om eventueel gevaar af te wenden voor mensen en dieren wat betreft het bewegen van land.  Het is de hartenwens van jullie geliefde Moeder Aarde dat al haar bewoners hun bestaan voortzetten terwijl de veranderingen plaatsvinden.  Het is een tijd om vaak naar binnen te gaan voor begidsing en er dan gevolg aan te geven.

Tot volgende maand …

Ik ben Hilarion

Decree-Focus

© Marlene Swetlishoff Tsu Tama. Alle rechten voorbehouden aan de schrijver/auteur en www.therainbowscribe.com. Recht op kopiëren en plaatsen van dit artikel wordt alleen gegeven aan de goedgekeurde vertalers en Ron Head van Oracles and Healers. De live link naar dit artikel, samen met een korte alinea, kan echter met anderen worden gedeeld en ook met de door de schrijver gegenereerde video van You Tube: https://youtu.be/TDeV7VIUfQw

Het maken van video’s in een andere taal is niet toegestaan.  Dit artikel is bedoeld als leesplezier van de bezoekers van deze website.

Vertaling: Agnes