Hilarion: Stem je af op de Hoogste Visie van jezelf / 22 november 2015 via Marlene Swetlishoff

Hilarion:
Stem je af op de Hoogste Visie van jezelf
22 november 2015 via Marlene Swetlishoff
Geliefden,
Veel Lichtwerkers vinden het moeilijk om hun aandacht af te houden van het drama wat plaatsvindt in de nieuwsuitzendingen en dat houdt hen in een plaats van gebondenheid aan uiterlijke gebeurtenissen.
Het is belangrijk om een intentie neer te zetten die jullie daadwerkelijk helpt in jullie dagelijkse leven in plaats van toe te staan dat de energieën, die door de wereld heen bewegen op dit moment, jullie negatief beïnvloeden.
Blijf gegrond, dierbaren, en laat je niet van je pad van Licht afleiden. Houd geloof en hoop altijd brandend in jullie harten, geloof dat de meerderheid van de mensen in de wereld goedheid vasthouden in hun hart en het verlangen hebben alleen vrede en harmonie te laten zegevieren.

Herinner je je buren en het goede dat ze gedaan hebben, naar jou en voor jou. Stem je af op de hogere versie van jezelf en iedereen om je heen. Laat jouw liefde en vriendelijkheid hun dag zegenen en beter te maken. Extravagante bewegingen zijn niet nodig om iemands hart te verlichten. Een eenvoudige glimlach of groet is soms meer waard dan iets anders dat kan worden gegeven.

Wees in diepe kracht, empathie en mededogen, het voorbeeld van wat je wilt zien in de wereld. Laat er geen plaats zijn in je wezen voor cynisme en spot, afmattend oordelen en het zoeken naar wraak, want deze houden slechts de karmische cycli in stand van de menselijke soort en voegt niets van waarde toe om het leven van een persoon op wat voor manier dan ook te verbeteren.
Het is heel belangrijk om waarde toe te voegen aan elke dag. Breng jouw energie daar waar ze het meeste goed doet voor de grootste hoeveelheid mensen. Kijk vaker naar binnen als jouw wegwijzer, voor de beste richting voor jou om te volgen. Breng tijd buiten door wanneer het mogelijk is en draai je gezicht naar de zon om zijn welwillende stralen en warmte te ontvangen.
Laat eenvoud jullie actie zijn, want dit zorgt voor een rustige geest binnenin en een diepe gecentreerdheid en verbinding met de Bron, zijnde jullie persoonlijke ervaring. De simpele waarheid van jullie wezen is dat jullie alles zijn dat liefde is. Jullie alleen beschikken over deze kracht en kunnen het gebruiken ten voordele van jezelf en anderen om je heen. Wanneer velen van jullie samenkomen, kan dat de kracht van liefde wonderen creëren.
De wereld blijft verschuiven en het is de plicht van een ieder om alles los te laten dat nog steeds leeft in hen, dat niet is wie ze werkelijk zijn. Maak er korte metten mee, Geliefden, want er is veel dat eraan komt, dat iedereen zal verplaatsen naar een andere manier van zijn, een andere manier van manifesteren van wat nodig is en vereist.
Wat jullie doen in het huidige moment is wat jullie toekomst creëert. Maak er iets geweldigs van! Sta de beweging van de universele stroming toe plaats te nemen binnenin jullie en vaar naar een voorheen onbekend land, het kan wat ongemakkelijk zijn in het begin, maar zoals met alles wat nieuw is, zal het zich beginnen te vestigen.
De Aarde is het thuis van de mensheid, er is geen ander. Hou van je huis, verzorg het en het zal voor je zorgen. Eer je symbiotische relatie met jullie planeet in een nooit eindigend geven en ontvangen. Hierin ligt balans. Vele dingen naderen nu de voltooiing en de weg die voor jullie ligt wenkt.
Tot volgende week…
IK BEN Hilarion
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl