Hilarion – september 2018 / 1 septemer 2018 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.

Hilarion – september 2018
1 septemer 2018 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! Jullie worden volledig geïntegreerde Goddelijke mensen. De energiefluxen blijven meedogenloos voortduren, terwijl jullie je probeert aan te passen aan de verschuivende tijdlijnen en realiteiten die je ervaart terwijl ze zich voordoen. Er verschijnen veel ongebruikelijke symptomen in je fysieke lichaam, zoals spiertrekkingen in je ogen, terwijl je innerlijke zicht (derde oog) vollediger wordt geopend, of scherpe pijnsteken alsof een pin of naald je prikt – deze komen en gaan doorheen verschillende energiepunten in je meridiaanstelsel. Er kunnen zich hartkloppingen voortdoen, pijn in verschillende spieren en gewrichten, een verduistering van het gezichtsvermogen in een of beide ogen als meer slijm wordt uitgescheiden, en intense jeuk op verschillende delen van uw huid.
Je kunt ook last krijgen van beneveling van de hersenfunctie, slaperigheid en overmatige gevoelens van vermoeidheid die plotseling op je afkomen, waardoor de behoefte aan slaap of rust ontstaat. Er kunnen fantoompijnen zijn die voortkomen uit eerdere verwondingen aan de botten in het lichaam, of pijn die door het hele lichaam reist, eerst in het ene gebied en de volgende dag in het andere. Jullie tanden kunnen gevoelig worden voor warm of koud of zoet of suikerachtig voedsel. Jullie oren kunnen aanvoelen alsof ze zijn gevuld met vocht en er kunnen scherpe pijnen zijn die regelmatig worden gevoeld. De wervelkolom en het nekgebied waar de schedel samenkomt met de wervelkolom kan pijnlijk zijn als je je hoofd in een willekeurige richting beweegt. Ook kan je ruggengraat over de hele lengte pijnlijk en gevoelig aanvoelen. Er kan ook een gevoel zijn van krachtige energie die binnendringt langs de kruinchakra aan de top van je hoofd komt. Dit kan een tijdelijk gevoel van duizeligheid of zelfs misselijkheid veroorzaken.

Veel chronische ziektes lijken tijdens deze fase op te flakkeren en dit kan zeer uitdagend zijn om te ondergaan. Deze symptomen variëren van persoon tot persoon, omdat hun menselijk besturingssysteem opnieuw wordt gekalibreerd en afgestemd, zodat elke persoon steeds grotere hoeveelheden spiritueel Licht kan belichamen (opnemen), waardoor de hogere aspecten zich in en door hen kunnen manifesteren. Samen met de fysieke symptomen probeert het emotionele lichaam ook oude gevoelens uit het verleden los te laten en soms is het verrassend voor degene die deze gevoelens ervaart wat aan de oppervlakte komt. Het mentale lichaam sluit ook aan bij het momentum door gedachten voort te brengen uit de cellen zelf en zelfs uit het eigen DNA. Degene die dit ervaart, begint te begrijpen dat het zijn/haar geest of ziel is die streeft naar heelheid en totale integratie in alle aspecten van zijn/haar menselijke besturingssysteem.

Deze pijnlijke en verwarrende periode is noodzakelijk om iemands wezen te zuiveren van alles wat niet meer van nut is de huidige en evoluerende realiteit. De mensheid als geheel waagt zich in onbekende gebieden van onderzoek en de hogere aspecten van deze activiteit helpen om iemands bewustzijn en begrip van het doel van het leven in een fysiek lichaam uit te rekken, te verbreden en uit te breiden. Het leidt tot het begrip dat iemand in werkelijkheid een spiritueel wezen is dat deze ervaring heeft. Als dit eenmaal is gerealiseerd, gaat de voortgang verder wanneer de ziel dienstbaar wordt voor anderen in hùn fase van leren en evolueren.
Gezien vanuit het hogere perspectief van iemands ziel en overziel, worden deze ervaringen gezien als een opstap van polariteit en dualiteitservaring (bekend als het wiel van karma) naar vrijheid. Dit proces van zuivering en alchemie stelt zielen in staat om van het ene bewustzijnsniveau naar het andere te gaan. Terwijl ze veranderen en hun frequentieniveau verhogen, nemen ze hun soevereiniteit terug als een spiritueel wezen van het universum, een spiritueel wezen dat deze vrijheid waardig is. Dit is het ultieme doel van de initiaties die elke ziel doormaakt – het bereiken van Meesterschap van het Leven door een cyclus van fysieke ervaring – : de noodzaak overstijgen om dit verder te onderzoeken en over te gaan naar een andere vorm van ervaren en leren. Het is allemaal een verloop van vergevorderde ontwikkeling, omdat je al je levenservaringen in al hun vormen verzamelt in een volledig geïntegreerde heelheid van zijn.
Tot volgende maand,
IK BEN Hilarion
© 2018Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en https://www.therainbowscribe.com/  Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website – geen andere is toegestaan.  De live link naar dit artikel op de website van de scribe is echter wel toegestaan, evenals de door scribe geproduceerde video: https://youtu.be/paDqp2ztbR8.
Dit artikel is bedoeld als leesplezier voor de bezoekers van deze website : https://www.therainbowscribe.com/
Vertaling: Agnes
http://wakkeremensen.blogspot.be