Hilarion November 29-December 6, 2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Een Kalme, Vreedzame en Harmonieuze Intentie Handhaven Creëert de Benodigde Stabiliteit
November 29-December 6, 2015
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,

Wij vieren jullie volhardendheid en standvastigheid met het vasthouden van jullie Licht en bij te dragen aan de genezing en stabiliteit van jullie planeet. De focus van het Violette Licht, hetgeen St. Germain geïnitieerd heeft in samenwerking met de Lichtwerkers en Geascendeerde Meesters van de Aarde, produceert het gewenste effect.

Ga alsjeblieft door met jullie inspanningen, want als elk persoon aan deze focus toevoegt, wordt deze energie vermenigvuldigd en vergroot om geweldige gunstige resultaten te bereiken. Een kalme, vreedzame en harmonieuze intentie handhaven creëert de benodigde stabiliteit binnenin jullie planeet. Wij bedanken jullie voor met ons op deze manier te werken.
Heb geloof en vertrouwen in het Goddelijke en weet dat deze sterke kracht van Liefde dichter bij jullie is dan jullie denken, om met jullie te communiceren tijdens deze gedenkwaardige tijden. Open jullie harten en geesten voor de mogelijkheden welke deze stille communicatie naar jullie kan brengen. Jullie hebben alle antwoorden die jullie nodig zijn binnenin jullie en deze komen gewoonlijke wanneer je het het minst verwacht. Verwacht het onverwachte en ben open om je aan te passen aan de veranderingen die kunnen gebeuren. Grijp het moment als het voor jou materialiseert. Diegenen die binnenin evenwichtigheid bereikt hebben zullen grotere vrede, vreugde en geluk vinden met iedere inspanning. In deze energieën te zijn is soms precies wat nodig is voor verjongingen en regeneratie van het verstand, het lichaam en de geest. Voor anderen, is het vrije tijd te nemen om met de natuur te communiceren en deel te nemen aan de schoonheid die aangeboden wordt. Luister met alles naar je hart en je zult altijd in uitlijning zijn met je hoogste en grootste goede.
Lijn je iedere ochtend uit met je Goddelijke Essentie en observeer op ieder moment dat je afgedwaald bent van diens harmonieuze invloed. Dit zal een constante vereiste zijn om je stevig op je pad te houden. Zoals vele keren eerder verkondigd, helpt het gebruik van decreten en/of meditatie om een hoger frequentie niveau te bereiken en te handhaven, en dit is hoogst gunstig voor het onderhoud van een blakende gezondheid, welzijn en een positieve kijk op het leven in het fysieke. Het menselijke verstand heeft onophoudelijk versterking van positieve affirmaties, verklaringen en gedachten nodig om het bombardement van chaotische energieën tegen te gaan, wat je snel uit jouw gewenste uitkomst vandaan kan slingeren.
Het grootste geschenk dat je aan jezelf kunnen geven in deze tijd is om Liefde in je eigen wezen te schenken, want als je Liefde, mededogen en begrip aan zelf geeft, wordt het gemakkelijker om deze kwaliteiten uit te breiden naar anderen om je heen. Ondanks verschijningsvormen aangaande het tegendeel, is de goedheid van het Goddelijke binnenin mensen overal overvloedig aanwezig. Zet het onderscheidingsvermogen en je intuïtieve bekwaamheden aan het werk in uitlijning met je hart en alles zal doorgaan goed te zijn. Wij zijn altijd bij jullie en onze Liefde omringt jullie te allen tijde.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com