Hilarion / November 2019 / Marlene Swetlishoff.

Hilarion
November 2019 / Marlene Swetlishoff.
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! In het continuüm van multidimensionale realiteiten, is er een gezamenlijke inspanning waarop wordt gefocust tijdens de huidige tijden op Aarde. Alles gebeurt in samenwerking en harmonie met de Ene, Eerste Bron, Eerste Schepper. Er is een manier gevonden om het ascensieproces voor de Aarde en al haar inwoners te versnellen en dit wordt gevierd in hoopvolle anticipatie op het hoogst haalbare resultaat. In heel de lengte en breedte van de Schepping komen wezens van Licht samen om Oneindig Licht naar de Planeet Aarde te sturen. De Dream Weavers [Droomwevers] op planeet Lyra komen samen om te helpen bij het creëren van de uitgebreide en verhoogde versie van planeet Aarde die al in het continuüm bestaat. Ze zingen, stemmen, chanten, bespelen instrumenten, dansen en visualiseren een wereld die een stralend juweel in de hemel is – de nieuwe Aarde-realiteit.
In elk sterrenstelsel is er een vertegenwoordiging van de Raden van Licht die in eenheid samenkomt om te bereiken wat een paar korte jaren geleden onmogelijk leek. En toch, dit wonder ontvouwt zich aan bijna adembenemende snelheid! Wat dit voor de mensheid in deze tijden betekent, is het verder ervaren van meer intensiteit bij het opruimen van de vier lagere lichamen – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/etherisch. Deze opruimingen roepen herinneringen op aan tijden en gebeurtenissen die zich in het verleden en het heden hebben voorgedaan en die op hun beurt de toekomst beïnvloeden. Dit is waar degenen onder jullie die vanuit de toekomst naar de Aarde zijn gekomen, intuïtief worden aangespoord om bepaalde dingen op bepaalde tijden te doen, zodat een bepaald thema dat naar voren komt in het collectieve bewustzijn wordt opgelost en opgeruimd om ruimte te maken voor een hoger perspectief en op deze manier vindt een groter goed plaats voor allen.

De weg vooruit wordt geopend, één evenement per keer, om een integratie mogelijk te maken voordat het volgende in zicht komt. Dagelijkse afstemming met het Goddelijke Zelf is van het grootste belang en we kunnen dit niet genoeg benadrukken. Een bevel zoals: “Ik betrek mijn goddelijk sjabloon bij de gedachte dat ik één geïntegreerd bewustzijn en Licht ben dat stroomt in lijn met de Goddelijke Wil. Het zij zo!” Wanneer u uw Goddelijk Sjabloon (uw oorspronkelijk Goddelijk Zelf) gebruikt, vergroot u uw energie en frequentie en dit bouwt zich op door langdurig gebruik. Deze methode kan op vele manieren worden gebruikt, zelfs voor het helen en opruimen van de Aarde, waardoor Licht naar elke situatie wordt gestuurd waar dit nodig is. Er moet op worden gewezen dat iemand zijn Schepperskrachtbevel gebruikt bij de woorden “het zij zo!”, dus het past een persoon om duidelijkheid te hebben in zijn intentie ivm het resultaat dat hij wenst te creëren voordat hij het op verantwoorde wijze gebruikt.

En dit gezegd zijnde – degenen die dit vergevorderde stadium in het Ascentieproces hebben bereikt en verdiend, gaan nu naar het Schepper-trainingsprogramma. Het zijn jouw persoonlijke gidsen en Planetaire Raden van Licht die je aandacht zullen richten op de gebieden waarop je je moet concentreren. Dit zal voor elke persoon anders zijn, maar er zal overlapping zijn met anderen die een vergelijkbare missie op Aarde hebben. Je zult merken dat je op zoek bent naar of aangetrokken wordt door bepaalde mensen met wie je resoneert en dat je je bij hen zult voegen in eenheid, harmonie en gemeenschapsgevoel terwijl de groep zich richt op de gebieden van jouw interesse. Je persoonlijke gidsen maken de weg en maken de weg vrij voor je hoogste bestemming en potentieel om zich te manifesteren. Het is jouw taak om oplettend te worden voor de gebeurtenissen die zich voordoen in je leven en de grotere wereld om je heen.
Je hogere intuïtieve vermogens worden veel gevoeliger en geopend en je zes fysieke zintuigen worden scherper in wat wordt waargenomen. Sommigen van jullie zullen zien dat anderen met je communiceren via telepathische middelen, zodat je een tweerichtingsgesprek met hen hebt. Sommigen zullen anderen helderhorend horen spreken. Voor sommigen van jullie zal je reukvermogen zeer scherp afstemmen op iets of iemand duizenden kilometers van je huis. Je zult in staat zijn om handtekeningen van de zielsenergie te herkennen, niet alleen die van de hogere rijken maar ook van de mensen om je heen of op een of andere manier met je verbonden. Je zult kunnen onderscheiden wat ze denken … al deze vaardigheden die online komen (bij wijze van spreken) moeten worden geïntegreerd en geharmoniseerd zodat ze op een uitgelijnde en liefdevol passende manier worden gebruikt.
Tot volgende maand …
IK BEN HILARION
© Marlene Swetlishoff.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver [scribe] en www.therainbowscribe.com.
Het kopiëren, delen en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN op de website “Oracles and Healers” van Ron Head worden geplaatst, geen ander is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video via de onderstaande link kan echter ook worden gedeeld met anderen: https://youtu.be/gy1f0lNc2qw
Vertaling : Agnes