Hilarion / November 15-22, 2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion

Volg Je Innerlijke Begeleiding en Richting met Geloof/Vertrouwen en een Stalen Vastberadenheid

November 15-22, 2015 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Dit is een tijd van het gebed zonder ophouden. Ieder persoon op de Aarde moet zich met de Bron uitlijnen en weten wie hij/zij is – een kind van het Goddelijke. Hij/zij moet een standpunt aannemen in zijn/haar geest en hart voor dat wat goed en juist is, om de gouden regel te volgen. Iedere keer dat diegenen die deze basisvoorschriften van de Universele Wet niet opvolgen creëren ravage en roerigheid ter wille van henzelf, en de plicht rust op elk individu om de hoogste kwaliteiten te laten zien waartoe zij in staat zijn om deze in stand te houden. Een ieder van jullie wiens hart gevuld is met Liefde doet meer om het evenwicht op deze planeet te onderhouden en te handhaven dan jullie ooit kunnen weten. Raak niet ontmoedigd, want jullie hebben de kracht binnenin jullie om net zo sterk te zijn als de tijden waar jullie oproepbaar voor zijn, en het is belangrijk dat jullie deze eigenschap uitoefenen door jullie evenwichtigheid te handhaven.

Het is belangrijk om dagelijks verbonden en uitgelijnd te blijven met de nieuwe energieën, en deze energieën in jullie eigen wezen te herbekrachtigen. Dit doet meer dan jullie je voor kunnen stellen om de mensheid en de Aarde te helpen om door het oog van de naald heen te gaan. Het kruispunt waar wij eerder over gesproken hebben ligt duidelijk voor jullie, ieder persoon moet diens keuze maken, om voorwaarts te gaan of achter te blijven in het oude paradigma en nu aan het schoppen en schreeuwen is om diens controle te behouden. Jullie kennen het antwoord hierop al en er kan slechts één keuze zijn en die keuze is Liefde. Ben de Liefde die binnenin jullie hart brandt en blijf doorgaan. Doe wat het ook is dat je kunt en geef hulp/ondersteuning, stuur je Licht en Liefde naar buiten naar deze gebieden van de planeet die in behoefte ervan zijn, en verzeker je ervan dat je in controle bent van jezelf en niet reageert op de chaos op een manier dat compromitteert wie jij binnenin jou bent.
Handhaaf je balans en houd de deur naar het Licht en naar de beloofde toekomst open. Gebruik te allen tijde je onderscheidingsvermogen. Denk eraan, als het niet juist of goed aanvoelt, dan is het in alle waarschijnlijkheid niet goed, dus geloof niet alles dat je hoort en dat je daaraan je kracht weggeeft. Jij controleert iedere situatie die je tegenkomt door wat je bekrachtigt. Jij bent je eigen verlosser, niemand anders kan het innerlijke werk doen anders dan jij. Het is tijd voor jullie om jullie Licht te gebruiken om jullie zelf te transformeren. Er is veel diepte binnenin jullie dat er nu naar streeft om zich buitenwaarts tot uitdrukking te brengen. De energieën zijn aan het verschuiven en nieuwe niveaus van zijn/bestaan worden nu gevestigd. Jullie hebben geen enkel houvast verloren want alles is in een voortdurende staat van verandering. Volg je innerlijke begeleiding en richting met geloof/vertrouwen en een stalen vastberadenheid.
Jullie gaan een nieuwe fase van zielontwikkeling binnen en het is belangrijk om oprecht tegen jezelf te zijn, om jezelf te kennen. De veranderingen die in de etherische rijken gewrocht zijn komen nu in/naar de expressie op het fysieke vlak. Het is een nieuw begin op een nieuw niveau van de spirituele expressie, en zoals met al het nieuwe, vereist het een periode van aanpassing om geacclimatiseerd te raken op het nieuwe niveau. Als je binnenin gaat, zal je begeleiding en ondersteuning ontvangen vanuit de hogere rijken. De antwoorden liggen binnenin jullie en niet “daarbuiten”, dus is het vereist dat jullie stil zijn en luisteren. Dit is waar jullie toegang hebben tot grotere hulpbronnen en begrippen.
Terwijl de veranderingen binnenin plaatsvinden, zal een nieuw raamwerk en richting bewust worden. De evolutie van het zelf heeft een nieuw aspect voortgebracht dat nieuwe aanvangen brengt en een opwindend nieuw besef over de mogelijkheden die er voor jullie liggen. Jullie zullen een nieuw doel en hernieuwde toewijding vinden op het pad van ontwikkeling waar jullie op zijn. Jullie hebben alles dat jullie nodig zijn om een gestadige vooruitgang te maken richting de verdere uitbreiding van jullie zielgroei en het begrip van de hogere perspectieven die binnenin wortel schieten. Weet dat jullie in ieder moment geliefd zijn en ondersteund worden door jullie familie van het Licht.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com