Hilarion “Met Gelach en Humoristische Gedachten, wordt Iedere Last veel Gemakkelijker om te Dragen” / 5 Juni 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
“Met Gelach en Humoristische Gedachten, wordt Iedere Last veel Gemakkelijker om te Dragen”

5 Juni 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Gedurende deze dagen, heeft het leven een periode aangenomen van het ontvangen van downloads, het verwerken van downloads, het integreren van downloads en het assimileren en balanceren van de energieën. Jullie dagen zijn gevuld met deze. De tijd gaat ofwel snel of langzaam voorbij wat afhangt van de behoeften van het moment. Er is veel aan het gebeuren voor jullie waarnemende bewustzijn. Dat wat binnenin de astrale lichamen van de mensheid vastgehouden werd komt naar de oppervlakte en wordt gereinigd, dit is waar de grote zuivering helemaal over gaat. De meerderheid van de mensheid is gereed om verder te gaan, zij hebben deze keuze gemaakt. Nu is het een kwestie van het werk te doen, om consequent en vasthoudend te zijn, alles te doen dat noodzakelijk is om tot aan het einde toe vol te houden.

Het leven schijnt bij tijden een droom te zijn. Alles dat rondom jullie heen gebeurt heeft het element van het onechte en dit is omdat jullie grotere duidelijkheid/overzichtelijkheid ervaren, als jullie uit jullie wezen alle concepten en inzichten reinigen waar jullie maatschappij jullie aan geconditioneerd heeft. De werkelijkheid is: ware spirit werkt met zeer eenvoudige maar eeuwige principes en basis richtlijnen. In de fysieke wereld, is het verstand de bouwer of de vernietiger. De gemaakte beslissing van welke je kiest, katapulteert je ofwel met een grote sprong voorwaarts of je wordt jezelf gewaar klem te zitten in een moeras van terugkerende en recyclende gedachtevormen die proberen om jou te helpen zien wat er nochtans overblijft om bemind te worden in/naar heelheid.
In het algemene perspectief, Dierbaren, is het allemaal goed. Heb geduld met alles dat er gebeurt. Het is een moeilijke tijd voor iedereen op de planeet en het is gemakkelijk om ontmoedigd te raken. Wanneer dit gebeurt, neem gewoon rust van de strijd, zogezegd, om jezelf tijd te geven voor vernieuwing en het herkrijgen van je kracht, evenwichtigheid en optimisme. Dan kan je versterkt terugkomen en volledig in staat zijn om iedere lagere gedachtevorm te weerstaan die in/naar je gebied van activiteit komt. Het leven zonder vreugde en gelach maakt de levenslessen moeilijk om te onderscheiden. Wanneer de geest gevuld is met gelach en humoristische gedachten, wordt iedere last veel gemakkelijker om te dragen.
Streef ernaar om je hoogste visie te zien – verkondig je intentie: “Ik wens om de God van mijn wezen te belichamen,” en doe dit 10 keer iedere avond voordat je gaat slapen. Je Goddelijke Essentie zoekt naar deze bevestiging van jou, deze erkenning dat je een grotere verbinding wenst. Je zult beginnen om dagelijks begeleiding te ontvangen aangaande de volgende stap om te nemen op je pad en je zult altijd beschermd zijn. Als deze intentie de tweede natuur binnenin jou wordt, dan ben je altijd uitgelijnd met de keuzes die voor je hoogste en grootste goede zijn. Je Goddelijke Essentie wil dat je het allerbeste ervaart dat deze wereld te bieden heeft.
Soms, is het door een tijd van duisternis en het verliezen van je weg, dat het grootste Licht in/naar je gebied van bewustzijn komt. Het is belangrijk om te zoeken naar de les in iedere gebeurtenis die je waarneemt of waar je een deel van bent. “Wat is het dat ik moet leren van deze ervaring?” “Waarom voel ik me op deze manier, wat triggerde het?” Deze vragen zullen jou leiden om te onderscheiden wat je eerder gemist mag hebben, en misschien verkrijg je zelfs een totaal ander perspectief wat je erdoorheen zal helpen. Je Goddelijke Essentie stuurt je leven en diens gebeurtenissen aan als een spiegel voor je ziel, jou een betere en meer bekrachtigende richting tonend. Ben niet bang om het te onderzoeken. Je hebt alle hulpbronnen die je nodig hebt om iedere en alle obstakels te overwinnen die jouw voorwaarts gaande beweging tijdelijk blokkeren.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com