Hilarion / Mei 24-31, 2015 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Groei Is aan het Plaatsvinden en een Verschuiving naar een Groter Besef Is aan het Gebeuren
Mei 24-31, 2015
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Er vindt een diepe uitlijning plaats binnenin jullie innerlijke zelf. Velen van jullie voelen zich alsof jullie weer terug bij af zijn, en dat jullie het proces van zuiveren en reinigen weer helemaal opnieuw moeten opstarten. Dit is niet zo en als jullie de gedachten kunnen observeren die door jullie heen komen, zullen jullie zien dat deze specifieke gespannenheid van het gedachteproces komt van een eerdere tijd in jullie levens. Wanneer jullie eenmaal dat onderscheid maken, zullen jullie deze veel gemakkelijker observeren en loslaten. Sommige van deze zijn jullie kernkwetsuren, diep vastgehouden in dit leven en welke jullie met jullie meebrachten vanuit voorafgaande levensspannen om in jullie huidige leven geadresseerd en opgelost te worden. Het mag onplezierig aanvoelen als jullie door dit proces heengaan, maar ben ervan verzekerd dat het de definitieve verlossing zal brengen en dat jullie spoedig door dit moeilijke portaal heen zullen gaan. Probeer een positieve focus te behouden gedurende deze tijd aangezien het werkelijk een grote prestatie voor jullie betekent wanneer het gezien wordt vanuit het hogere perspectief van jullie ziel.  

Ben extra aardig en vergevend voor jezelf tijdens deze laatste reiniging. Vraag ons om te helpen je verheven en gefocust te houden op de hogere gedachten als je de dichtheid binnenin je voelt. Je weet nu wat je persoonlijk kunt doen om jezelf door deze tijd heen te krijgen als je de inventaris opmaakt van de methoden die je in je persoonlijke gereedschapskist draagt. Je bent hier geweest en hebt dit eerder gedaan – herinner je wat eerder voor je werkte en bezoek wederom deze methoden. Ben ervan verzekerd dat er een groter Licht dan ooit eerder gevoeld aan het einde van deze tunnel is. Er wordt onvoorwaardelijk en zonder oordeel van jullie gehouden door jullie Familie van Licht; het resteert voor een ieder van jullie om deze zelfde Liefde in jullie eigen begrip van zelf te incorporeren. Soms, kan ieder mens diens eigen ergste vijand en zwaarste takenmeester zijn. Groei is aan het plaatsvinden, Dierbaren, en een verschuiving naar een groter besef is aan het gebeuren. Het is allemaal goed in het eindresultaat. Houd deze kennis in jullie harten.

Laat jullie spirit ondersteund zijn door de kennis dat de spiraal van het leven immer naderbij beweegt naar een hogere uitkomst dan dat jullie eerst geloofden dat mogelijk was. Jullie zijn wonderen aan het creëren als jullie deze ervaring toestaan. Op diepere niveaus van jullie multidimensionale aard, zijn jullie de leraren die jullie moeilijk verworven kennis, wijsheid en ervaring aan anderen door het gehele Universum heen verkondigen. Er wordt naar ieder persoon die de strengheden van het leven op de planeet ondergaat gekeken als een held en heldin door alle tijdlijnen en dimensies heen. Terwijl jullie je op het hier en nu focussen, lijnen jullie verder uit met jullie ware goddelijke essentie, en meer van de geschenken die jullie naar deze wereld brengen ontvouwen zich en rijpen in hun potentieel. Hoewel het toeschijnt dat jullie stilgestaan hebben, aangaande de innerlijke niveaus, wordt er veel vooruitgang gemaakt terwijl verdere genezing binnenin jullie plaatsvindt.
Je weg door dit doolhof vinden is gemakkelijker dan ooit tevoren, want nu houd jij jezelf in ere voor de inspanningen die je gemaakt hebt in dit spel genaamd het leven op een fysieke planeet. Veel is er veranderd binnenin je perspectief en de wijsheid die je in dit en voormalige levens vergaard hebt floreert nu van binnenuit jou voort. Je weet nu dat jij de schepper van jouw werkelijkheid bent en dat jij je een andere en betere werkelijkheid kunt voornemen dan dat je voorheen geleefd en ervaren hebt. Het is allemaal aan jou om te beslissen en te bepalen hoe jouw leven zou moeten gaan. Je hogere ziel aspecten zijn enthousiast om met je te versmelten en er is een grote opwinding in de afwachting van deze gebeurtenis. Als jij je overgeeft aan deze metamorfose die aan het plaatsvinden is binnenin jou, wordt het leven op Aarde veel gemakkelijker te verdragen en te ervaren.
Je begint je langzaam te realiseren dat je leven veel prachtiger kan zijn dan dat je ooit gedroomd hebt dat het zou kunnen zijn. Als jij je herverbindt met je goddelijke innerlijke kind, verblijvend binnenin je heilige hartruimte, creëer je het leven van je dromen. Het is een leven gevuld met vreugde, vrede, genezing, voltooiing, succes en verwezenlijking. Het is aan jou hoe snel of langzaam je dit in/naar je ervaring brengt. Jij zit in de bestuurdersstoel en al het leven werkt met en voor jou!
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com