Hilarion / Marlene Swetlishoff.

 Hilarion 

december 2020 / Marlene Swetlishoff.

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! Velen van

jullie zijn moe door het ervaren van de sterke

energieën van polariteit die in deze tijden hoogtij vieren. Het is geen gemakkelijke taak geweest om afstandelijk/onthecht te blijven, zodat je het Licht dat je naar deze wereld hebt gebracht stabiel kunt blijven houden met het doel de stabiliteit op de planeet te behouden. Al je inspanningen worden zeer gewaardeerd door de hoger dimensionale rijken van Licht. Jullie zijn degenen op wie we op dit moment vertrouwen om dat Licht stabiel te houden.

Veel Lichtwerkers zijn afgeleid van wat ze wilden doen. Het is aan iedereen om zich het hogere perspectief te herinneren van de reden waarvoor ze kwamen. Velen van jullie keren zich af van de sferen van de Opgevaren Meesters en zoeken naar antwoorden via andere wegen en dit is natuurlijk een beslissing die genomen wordt door een keuze uit vrije wil. Zoals altijd staan we klaar om met elk van jullie samen te werken. Sommigen van jullie zijn dit vergeten en daarom herinneren we je er vriendelijk aan dat je nooit alleen bent, dat we altijd bij je zijn.

We werken samen – we zijn samen zo ver gekomen – geef nu alsjeblieft niet op! Ga door met je Lichtwerk – blijf het Licht ZIJN, om het Licht vast te houden. Dit is heel,heel belangrijk. Er zijn geen gemakkelijke antwoorden op de vragen die zich voor jullie aandienen. Er is alleen acceptatie en het zoeken naar een betere manier, een manier die misschien nog niet eerder werd overwogen. Wees als de rivier die bij een berg of een klif komt, stroom gewoon zonder weerstand om het obstakel heen en spoedig zul je je weg weer vinden.

Veel zal zich de komende dagen verder blijven ontvouwen. Veel, veel veranderingen zullen plaatsvinden in het bewustzijn van de mensheid en in de systemen die al heel lang aanwezig zijn. Alles is in een transformatieproces, alles is aan het transmuteren. Voor veel systemen en procedures zal de noodzaak om ermee te werken verwijderd worden, naarmate er nieuwe manieren ontstaan die uiteindelijk zullen resulteren in een betere manier voor iedereen op de planeet.

De mensheid staat nu op een kruispunt en elke persoon op de planeet moet een keuze maken: vrezen of liefhebben, dat is de keuze die is samengevat in de eenvoudigste termen. We raden aan dat ieder van jullie zijn/haar eigen unieke pad volgt; doen wat voor jou werkt op de manier die het beste bij jou past. Je hebt het fundament gelegd en het vereist alleen dat je doorgaat met alles wat je hebt geleerd dat het beste voor je werkt. Volg je eigen pad, volg je eigen ritme. Heb vrede met jezelf en met anderen. Laat wat zich op het wereldtoneel ontvouwt zijn natuurlijk verloop volgen, zonder ingebed te raken in die energieën.

We hopen dat deze boodschap in jou de behoefte zal wakker maken om gecentreerd te blijven, de behoefte om door te gaan op het pad dat je al gecreëerd en gevolgd hebt. Ja, er staat verandering voor de deur, voor jou, voor de hele mensheid en de Aarde. Overal waar je kijkt is er verandering, maar in jou is datgene waar je tot nu toe in je meesterschap over het leven naartoe hebt gewerkt er nog steeds, de kern-essentie van je wezen is er altijd. Het ontvouwt zich en breidt zich uit, als je het toelaat.

Daarom is dat een deel van jou dat nooit verandert en dit is een deel van jou dat, wanneer het in het collectieve bewustzijn wordt opgenomen, helpt om de stabiliteit van de energieën in deze tijden te behouden. Alles verandert, is zich aan het ontvouwen en vernieuwen. Dit is een tijd van op elk moment wakker, alert en zich bewust te zijn van wat er werkelijk om je heen gebeurt, om de mensheid op de planeet te helpen gracieus te evolueren. Vind de kern van stilte en vrede vanbinnen. Alleen vanuit deze met genade gevulde plek kunnen we de gezondheid en het welzijn van onszelf en onze planeet herstellen. Je hebt de puurheid van liefde in je, je hebt alle spirituele hulpmiddelen, je hebt de ervaring, je hebt het weten – onthoud dit gewoon en blijf het Licht verankeren!

Tot volgende maand …

Ik Ben Hilarion

© Marlene Swetlishoff.

Subscribe to The Hilarion Connection©Update Newsletter

Alle rechten voorbehouden aan de auteur / schrijver en www.therainbowscribe.com. Het kopiëren, delen en vertalen van dit artikel is alleen mogelijk door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN op Ron Head’s “Oracles and Healers” -website worden geplaatst, geen andere is toegestaan.

https://youtu.be/hLfccxuwkhc
www.TheRainbowScribe.com

Vertaling : Agnes

https://wakkeremensen.blogspot.com/