Hilarion / maart 2018 / Marlene Swetlishoff Tsu Tama.

Hilarion
maart 2018 / Marlene Swetlishoff Tsu Tama.
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! Jullie, de Lichtwerkers van de wereld, hebben in twee werelden gewoond en het was voor jullie allemaal heel moeilijk, daar jullie deze nieuwe energieën doorkruisen en belichamen wanneer ze in jullie energiesysteem komen. De nieuwe Aarde-realiteit is aangebroken en vindt plaats. Tegelijkertijd is het oude wereldparadigma, de oude realiteit van de Aarde, nog steeds actief en dus is er nog steeds een grote hoeveelheid dualiteit en polariteit die rondom jullie optreedt, die zichtbaar is in alles wat zich op het wereldtoneel afspeelt. Het is dus begrijpelijk dat er, soms vrij vaak zelfs, verwarring in je is over wat er echt gebeurt.
Wees in vrede, want dit maakt deel uit van het proces om naar de nieuwe Aarde-realiteit te gaan. De nieuwe realiteit van de Aarde is vijfdimensionaal en zelfs nog hoger voor diegenen van jullie die tot dat niveau zijn geëvolueerd. Wees ervan verzekerd dat je niet de pedalen kwijt raakt – dat je in feite op het juiste spoor zit! Het is de taak van jullie, de Lichtwerkers, de gevorderde zielen van deze wereld, om jezelf te herinneren en te disciplineren in je gedachten, woorden en daden, want deze zullen veel sneller dan ooit tevoren manifesteren; dus het is belangrijk om discipline zo veel mogelijk te handhaven, vooral in je gedachten.

Velen van jullie ervaren een deel van je toekomst en je ontvangt gedachten en visies van deze toekomstige tijd en dit lijkt niet te kloppen met je huidige staat van zijn in de huidige tijd – en we willen dat je weet dat je ervaringen steek houden. Twijfel niet, het is belangrijk dat je je innerlijke ingevingen vertrouwt, de ingevingen van je hart en innerlijke leiding, want het is waar dat de hogere aspecten van je wezen nu je fysieke energieveld binnengaan, zodat je steeds meer geïntegreerd raakt met alle aspecten van je wezen.
Sommigen van jullie zijn meer dan halverwege dit proces en naarmate dit gebeurt, zullen meer van deze intuïtieve ingevingen uit de toekomst in je bewustzijn komen. Vertrouw gewoon als dit gebeurt – het zal allemaal verlopen zoals het moet. Ontwikkel het bewustzijn van vreugde, geluk en verheffing zo vaak als je kunt elke dag, want het is het gevoel, de houding en de aanwezigheid van vreugde in je bewustzijn die je zullen helpen om op de nieuwe energieën afgestemd te blijven terwijl ze in je energiesysteem worden gedownload. Dit zal helpen om ze volledig te integreren.
We herinneren je aan ons constante advies, namelijk om zoveel mogelijk buiten te zijn tussen de bomen, de bloemen, de natuur in al haar schoonheid en glorie, het zonlicht en de frisse lucht … dit zijn de noodzakelijke ingrediënten om je te helpen in evenwicht te blijven en gecenterd in de kristallijnen kern van Moeder Aarde en je eigen kerncentrum, want het zijn de energieën van binnenin de Aarde die nu opkomen. De Kundalini-energie stijgt in veel individuen en het is belangrijk om in balans te zijn wanneer dit gebeurt, en het buiten zijn in de natuur is hiervoor erg nuttig.
De kosmische energieën van liefde, komend vanuit de kosmos en de sterrenstelsels in het galactisch centrum, overspoelen ook in golven de planeet in haar atmosfeer en, zoals je weet, wanneer deze golven plaatsvinden, zijn dit de momenten waarop je je extreem moe, extreem gevoelig voelt en je zult opmerken dat je zintuigen scherper worden – je reukvermogen, je gevoel voor smaak, je gevoel voor geluid – deze worden allemaal geactiveerd op een hoger, scherper niveau en het vraagt enige tijd voor deze aanpassing en afstemming er zijn in je fysiek lichaamssysteem.
Naarmate je vordert in dit jaar 2018, zal dit proces verzachten en innerlijk een meer natuurlijke staat van zijn worden. Blijf gewoon aandachtig, observeer en kalibreer [maak de nodige aanpassingen] zoveel mogelijk op de voorgestelde manieren en alles zal goed blijven verlopen. Weet dat je nooit alleen bent – dat we altijd bij je zijn – dat we de leiding geven die je op een veilige, gracieuse en gemakkelijke manier door deze periode heen zal leiden.
Tot volgende maand …
IK BEN Hilarion
© Marlene Swetlishoff Tsu Tama.
Alle rechten voorbehouden aan de scribe en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door goedgekeurde vertalers en kan alleen worden geplaatst op de website van Ron Heads Oracles and Healers. Het maken van video’s is in een andere taal is niet toegestaan. Slechts de door de scribe gemaakte video en de live link naar het artikel kan met anderen worden gedeeld. Dit artikel is bedoeld voor het leesplezier van degenen die deze website bezoeken:
www.TheRainbowScribe.com
Vertaling: Agnes
http://wakkeremensen.blogspot.be