Hilarion / Juni 2018 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama

Hilarion
 Juni 2018 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama

 

Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! De transformerende effecten van de steeds groter wordende energieën die onze planeet overspoelen, zijn voor veel mensen moeilijk te doorstaan. Het is echter iets dat niet kan worden vermeden en iedereen op de planeet moet het proces doorlopen. We observeren vanuit de hogere rijken en we zijn zo trots op ieder van jullie, want we weten dat het moeilijk is in deze tijden van grote verandering en chaos. Er gebeuren zoveel veranderingen dat zelfs de niet-ontwaakten het grotere geheel beginnen te zien – dat er iets gedenkwaardigs gebeurt in de wereld waarin ze leven.
Alle natuurkrachten zuiveren elk deel van de wereld. Moeder Natuur en al haar elementalen zijn aan het werk om de zuiverheid en de integriteit van de planeet waarop ALLEN leven te reinigen en te helen en te herstellen. Het is gepast dat elk van de Lichtwerkers begint met dagelijkse invocaties om zich in eenheid samen te voegen met de elementalen van lucht, vuur, water, aarde en kosmische elementen.
Dit is erg belangrijk – ze moeten worden opgenomen.
Dit zal helpen om de energieën te kalmeren – het zal misschien niet meteen gebeuren, maar het zal voor hen helpen te weten dat de mensheid hun inbreng en hun belangrijke bijdrage aan het welzijn van deze planeet en haar bewoners erkent. De ongeziene bewoners van de planeet Aarde moeten ook worden opgenomen en herkend als onderdeel van de Eenheid van Al Dat Is. Het helpt ook om te erkennen dat de dierenrijken, de schepselen van de zee, de vogels, insecten, het plantenleven, het mineralenleven en het subatomaire leven ook inbegrepen zijn. Al deze koninkrijken omvatten het geheel van jullie planeet en Al Dat Is.
De hogere aspecten van je wezen zijn bezig langzaam je fysieke wezen te belichamen. Dit wordt duidelijk door het gevoel van expansie net boven je solar plexus gebied – dit is het gebied van je kernster waar je ziel in je fysieke lichaam verankert. Het is belangrijk dit gevoel van expansie te erkennen, erkentelijkheid en dankbaarheid te tonen en de belofte te houden om alles te doen wat je persoonlijk kunt om je op de hogere aspecten van je wezen te richten – je Goddelijke Zelf – zodat integratie plaatsvindt, gracieus en met gemak. Begin deze verbinding te herkennen die zich voordoet in alles wat je doet.
Haal je hogere aspect erbij wanneer je elke dag je decreten uitvoert. Visualiseer een draaikolk van diamanten Licht die doorheen je stem komt, uit je mond komt, terwijl je de woorden van je decreten uitspreekt. Dit zal de kracht en effectiviteit [van je woorden] vergroten. Gebruik deze macht alleen voor het hoogste goed van alles, terwijl je de decreten uitspreekt. Dit [uitspreken] zal een krachtiger effect op anderen stimuleren en daarom moet voorzichtigheid worden in acht genomen. Misbruik van macht werkt niet in iemands voordeel.
Alles wat jij, de Lichtwerker, vanaf nu doet, is altijd met de bedoeling dat het voor het hoogste goed van alles is. Het is belangrijk om je in deze tijd te realiseren dat je, door je disciplines gedurende al die jaren dat je een Lichtwerker bent, jezelf tot een zeer krachtig wezen hebt gemaakt.  Het is belangrijk om je in deze tijd te realiseren dat je je verbindt met de hogere aspecten en andere aspecten van je wezen die nog krachtiger zijn. Dit is een van de voordelen van alle oefeningen en disciplines die je hebt uitgevoerd. Als je dit weet en dit ter harte neemt, kun je steeds krachtiger worden in alles wat je elke dag doet. Het is een keuze die door iedereen wordt gemaakt.
Vergeet niet dat je niet alleen bent! Naarmate je meer macht hebt verworven, heb je ook Lichtlegioenen verworven – engelenwezens, die met je werken tijdens je dagelijkse leven. Wees altijd vriendelijk voor jezelf en voor anderen, want het is erg nodig in deze tijden.
Tot volgende maand,
IK BEN Hilarion
Suggestie voor het aanroepen van de elementalen, enz.:

“Energieën van het Oosten – Lucht – kom bij ons – help ons vandaag.

Energieën van het Zuiden – Vuur – sluit je aan bij ons – help ons vandaag.

Energieën van het Westen – Water – doe mee – help ons vandaag.

Energieën van het Noorden – Aarde – sluit je aan – help ons vandaag.

We roepen de energieën van de elementen op, de stenen en kristallen, de planten en bomen en alles wat loopt, kruipt, vliegt, zwemt en alles wat “is” van en op de Aarde om met ons mee te doen wanneer we **** “

[**** : hier vul je de activiteit in waarbij je hulp vraagt.]

© Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.

© 2018Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website – geen andere is toegestaan.  De live link naar dit artikel op de website van de scribe is echter wel toegestaan, evenals de door scribe geproduceerde video: https://www.youtube.com/watch?v=dYA8I_0TbZk&t=30s. Dit artikel is bedoeld als leesplezier voor de bezoekers van deze website : www.TheRainbowScribe.com
Vertaling: Agnes
http://wakkeremensen.blogspot.be