Hilarion: / Juni 14-21, 2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Jullie Persoonlijke Ster Wacht Erop om in Jullie Leven te Stralen
Juni 14-21, 2015

Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Een ieder strekt zich uit naar het potentieel dat binnenin rust. Dit potentieel wenkt jullie voorwaarts, en is aangrijpend in diens eindeloze mogelijkheden, en diens creatieve energieën helpen het stromen te openen voor de benodigde beweging en richting. Deze creëren innerlijke groei en worden niet uitwendig gezien maar inwendig gevoeld. Volg je hart in alle dingen. Voormalige manieren van het doen van de dingen ontwikkelen zich nu als jij je innerlijke richting met vertrouwen/geloof en vastberadenheid volgt. Je vertrouwen in je intuïtie raakt meer ontwikkeld en het verstrekte inzicht in je eigen innerlijke werkingen verstrekt een groter besef van de mensen en situaties die je omringen. Als je beoefend om stil en rustig te zijn, komt een innerlijke wetendheid, en een spirituele energie die zich focust op begrippen die komen vanuit een plaats voorbij iemands redenering. Als je jouw innerlijke begeleiding de kans geeft om vanuit de hogere aspecten van jezelf te manifesteren, wordt je eigen intuïtie een werkelijkheid in diens werking in je dagelijks leven. De sleutel is om de tijd te nemen om stil te zijn en te weten dat je op het juiste spoor zit.  
De creativiteit die je binnenin jezelf vasthoudt ontvouwt zich nu en je vindt er nieuwe niveaus van expressie voor als je reikt naar immer grotere uitbreiding in het vinden van manieren om je rijkheid en goedheid met de wereld te delen. Dit opent jou voor de overvloed van het Universum en de grotere geschenken die je verkregen hebt doorheen de tijd, en de evolutie van je innerlijke groei ermee begint om een fysieke expressie te vinden. Je geloof in je zelf en je waarde en betekenis intensiveren als je verder uitlijnt met deze hogere innerlijke richting. Je beseft dat de enige beperkingen die je ervaart de beperkingen zijn die je op jezelf plaats en je streeft ernaar om deze gekristalliseerde vormen te breken zodat je verder uit kunt breiden in/naar gebieden die immer groter potentieel bloot leggen. Als de limieten van je bewuste geest verwijderd zijn, verhoog jij je energieniveau en je frequentie naar de volgende stap in je doorgaande evolutie van het bewustzijn.
Terwijl je een immer grotere focus geeft aan de spirituele waarden, opent je hart en wordt je meer bewust van de intensiteit van de spirit binnenin, welke immer streeft naar een grotere manifestatie in je werkelijkheid. Jullie gaan een nieuwe fase van innerlijke en uiterlijke ontwikkeling binnen. Deze ontwikkeling komt in ebben en vloeden, en soms moedigt de innerlijke begeleiding een terugtrekken uit de wereld om je heen aan, en deze innerlijke groei streeft dan naar manifestatie in de externe wereld. Het is belangrijk om jezelf te zijn, te weten wie je bent en geaard te blijven in dat weten. Er zijn nieuwe aanvangen die naar voren komen en voorheen verborgen facetten van je zelf komen in/naar de expressie. Deze nieuwe richting toestaan om vorm aan te nemen brengt nieuwe perspectieven, en een nieuw niveau van je innerlijke waarheid komt naar voren om erkend en volledig geïntegreerd te worden. Dit zal jou openen naar een immer groter begrip en uitbreiding van jezelf.
Sta dit nieuwe niveau van waarheid toe om alle aspecten van je leven aan te raken. Persoonlijke wijsheid wordt verkregen door ervaring en gidst en opent jou naar de grotere mysteries van het universum. Het verlicht je spirit en brengt je naar een groter besef dat je de vrijheid hebt om te zijn of te doen wat het ook maar is dat je wilt; alles dat je hebt te doen is het recht te claimen om dat aldus te doen. De keuzes die voor je liggen zijn grenzeloos en alles dat je hebt te doen is de benodigde actie te ondernemen om hen als van jou zijnde te claimen. Om overvloedig te zijn in jullie wereld is om de vreugde van creatie te ervaren. Wat je in beweging zet keert terug naar jou. Jij bent in controle van iedere situatie die je tegenkomt door wat je kiest te bekrachtigen. De Universele energie van creatie is altijd aanwezig en deze kosmische balans en perfectie wordt binnenin jou gereflecteerd, herken dit en kom in/naar het ritme van creatie.
Er moet een evenwicht zijn tussen het spirituele en het fysieke. Er is altijd een patroon, een order en een systeem dat in werking is voor iedere creatie die manifesteert. Er is een onophoudelijk stromen van energie, wat komt vanuit verschillende rijken, dat de zaden van wijsheid schenkt die vereist zijn voor jullie doorgaande evolutie en verlichting. Deze wijsheid plaats jullie in aanraking met het Licht dat jullie verbinding met de oneindigheid verlicht. Jullie persoonlijke ster wacht erop om in jullie leven te stralen.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com