Hilarion: Jullie Gaan door een Wedergeboorte Heen ………… / Juni 21-28, 2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Jullie Gaan door een Wedergeboorte Heen en Zijn in het Proces van Regeneratie en Transformatie
Juni 21-28, 2015
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Een ieder van jullie komt dichter bij een sterkere verbinding met jullie Goddelijke Essentie en dit zal jullie helpen je stabieler te voelen dan vanzelfsprekend geweest is in de afgelopen paar maanden. Dit proces opent nieuwe deuren van inzicht, hetgeen jullie zal helpen om weer voorwaarts te gaan. Daar is altijd de eb en vloed in de energetische golven die door jullie persoonlijke en planetaire cyclussen heen gaan. Terwijl jullie je van deze bewust worden en hoe zij jullie beïnvloeden, lijnen jullie je uit met hun beïnvloedingen en handelen dienovereenkomstig. Terwijl jullie dit doen, wordt het leven meer harmonieus en aangenaam. De mensen rondom jullie heen zijn meer toegankelijk voor jullie en laten jullie hun waardering en liefde zien. Wanneer je in harmonie bent met je persoonlijke energie cyclussen, wordt het leven een altijd uitbreidend avontuur van nieuwe ervaringen. Deze nieuwe staat van zijn vereist diens ontvanger om bereid te zijn om voorbij diens gevestigde comfort zones te gaan en de noodzakelijke stappen in/naar nieuwe richtingen te zetten.

Het neemt moed en dapperheid om voorbij je voormalige patronen van beperking te gaan en actie te beginnen te ondernemen om een nieuw pad te forceren als je alles dat je in je leven ervaren hebt achter je laat, om een start te maken in het nieuwe begin dat jou voorwaarts wenkt. Sta de zelftwijfel en besluiteloosheid toe uiteen te vliegen als tot het juiste pad dat je moet volgen; het zal zich in diens eigen goddelijke timing ontvouwen. Het is moeilijk, weten wij, om je op slechts één ding te focussen, aangezien je zintuigen overvallen worden met creatieve gedachten en ideeën. Breng tijd buitenshuis door, zit rustig en ervaar de uitzichten en geluiden die je zintuigen ontvangen. Dit helpt om je energieën te aarden en je uitgelijnd te houden met je Goddelijke Essentie. De volgende stap zal aan jou duidelijk gemaakt worden door deze activiteit van de dingen eenvoudig te houden. Weet dat er vele liefdevolle, ondersteunende en zorgzame energie wezens zijn die je onophoudelijk omringen. Alles is in het proces van het ontvouwende verhaal van jullie persoonlijke en collectieve levens.
Wij worden gewaar dat velen van jullie nu de terugkeer van het energetische stromen ervaren doorheen jullie menselijke opererende systeem. Voor velen van jullie, was dit een ontbrekend ingrediënt dat voelde zoals een ontkoppeling van de Bronenergie. Dit proces was noodzakelijk om jullie de benodigde tijd te geven om de nieuwe downloads van informatie en activeringen te absorberen, assimileren en integreren, die op golven van Liefde verzonden worden. Dit proces is doorgaand, soms komt het als een grote energiestroom en op andere keren, als een tijd van rust. Het leven is een onophoudelijke cyclus met pieken en dalen en er is altijd beweging, zelfs wanneer je het niet voelt. Volg de tekens die jullie fysieke lichaam jullie geeft, want deze zijn belangrijk om naar te luisteren voor jullie doorgaande gezondheid en welzijn op alle niveaus van wisselwerking.
Jullie gaan door een wedergeboorte heen en jullie lichaam, geest en spirit worden in uitlijning en verbinding gebracht zodat jullie een grotere werkelijkheid kunnen manifesteren dan jullie voorheen gekend hebben. Jullie zijn in het proces van regeneratie en transformatie, hetgeen jullie een kans aanbiedt om jullie zelf op nieuw manieren tot uitdrukking te brengen. Grijp deze momenten als zij in jullie levens manifesteren want zij brengen nieuw schatten vanuit jullie ziel naar de oppervlakte. Het is altijd aan jou om te kiezen hoe je groeit, voorwaarts gaat en in je bewuste besef en ontwikkeling uitbreidt; er is niemand anders die dit voor jou kan doen. Wanneer jij je verbindt aan het nemen van een nieuwe richting, wat je moet manifesteren zal naar je aangetrokken worden.
Ervaar de vreugde en de vervulling dat komt met de creatie en verwacht het onverwachte – want je leven kan miraculeus een nieuwe wending nemen. In je nieuwe aanvang, bereik je een nieuw niveau van begrip wat jou helpt om nieuwe dimensies binnenin te bereiken. Door je innerlijke wijsheid te volgen en te luisteren naar je innerlijke begeleiding, zal je succes bereiken betreffende al je inspanningen/pogingen. Alles dat er vereist is, is je actieve betrokkenheid en dat is de sleutel die jouw grote potentieel ontsluit.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com