Hilarion – juli 2019 / Marlene Swetlishoff.

Hilarion –
juli 2019 / Marlene Swetlishoff.
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! De weg voor je wordt steeds duidelijker en je zult merken dat je vooruitgaat met verbazingwekkende snelheid en focus. Dit is precies wat je nodig hebt om de projecten op te nemen die sluimerden terwijl je heel veel ontwakende en activerende energieën hebt geassimileerd en hebt leren omgaan met ongewone situaties die zich in je leven hebben voorgedaan. Deze [energieën] komen nog steeds door en zullen dit blijven doen, maar je zult doorheen de energieën laveren wanneer ze binnenkomen zonder het gevoel te hebben dat je twee stappen achteruit doet. Je transmuteert, transformeert en transcendeert alles dat nog steeds naar de oppervlakte komt voor je aandacht. Je hebt geleerd om wat zich aandient te identificeren met levenssituaties uit het verleden en dus noteer je dat en breng je je gedachten naar iets anders, iets aangenaams.
Dit is hoe je de situaties in je leven transcendeert naar een leven dat in zijn hoogste potentieel geleefd wordt. Je moet onthouden dat ieder van jullie een universum op zichzelf is; daarom kun jij als schepper ervan hogere gedachten oefenen en aangaan van dat wat je wenst te creëren – en dan observeren hoe deze gemanifesteerd worden in je realiteit. Dit vaardigheidsniveau is een geavanceerd vermogen van schepping en manifestatie voor diegenen die op weg zijn naar meesterschap over zichzelf en hun planetaire collectieve gedachtenveld. Degenen die in staat zijn om dit vermogen gemakkelijk uit te voeren, zijn goed op weg om hun gekozen zielenlessen te voltooien en de weg vóór hen nodigt uit naar nieuwe horizonten. Er zijn zoveel mogelijkheden ter overweging dat het behoorlijk overweldigend kan worden.

Wat te kiezen uit het menu voor je? Wil je nieuwe helende modaliteiten verkennen, wil je leren hoe je kunt tekenen, schilderen, muziek spelen, dansen, een tuin laten groeien zonder pesticiden te gebruiken, sculpturen creëren die je omgeving geweldig mooi maken, leren je nieuwe drum te bespelen, een drumcirkel creëren of eraan deelnemen, of die geweldige roman schrijven? De moeilijkheid is nu om een keuze te maken en uit te klaren wat het is dat jijwilt doen. Het is een strikt persoonlijke verkenning en er is geen verkeerde of juiste manier om dit te doen. Het is gewoon het wonderbaarlijke besef dat je al die tijd de schepper van je leven bent geweest, maar het was de programmering van de maatschappij die je aanmoedigde om de ‘veilige’ route te nemen en klein te blijven, in plaats van groot te leven. Nu doemt ‘groot’ leven voor je op!

Groot leven betekent dat je de keuze hebt hoe je deze nieuwe arena van verkenning wilt benaderen. Wat zal jouw focus zijn, wat zal jouw doel zijn, wat zal jouw eigen unieke manier zijn? Moet het in het begin timide en voorzichtig zijn en dan uit die beperking barsten om te slagen op manieren waar je vroeger alleen maar van kon dromen? Of moet je er gewoon vanaf het begin voor gaan en je kans wagen dat alles werkt zoals je je voorstelde? De wereld is echt je oester zoals ze zeggen, je kunt alles doen, en het is aan jou om de parel in elke situatie te vinden! Vertrouw op je eigen innerlijke leiding en je mooie hart; wanneer je dat doet, zul je altijd in goddelijke timing en plaatsing zijn op precies het juiste moment om de oogst binnen te halen van de zaden van liefde en licht die je hebt gezaaid en die tot vreugdevolle overvloed zijn gegroeid, overal waar je je wendt.
Ja – jij ook, de constante gever, bent nu klaar om het goede te plukken dat je door de jaren heen zo volhardend en genereus hebt gezaaid. Je hebt altijd gedaan wat er van je werd gevraagd in geloof en vertrouwen. Je hebt je juk van verantwoordelijkheid met vasthoudendheid, geloof en loyaliteit gehouden, zelfs in de moeilijkste tijden en omstandigheden. Deze hebben je niet gebroken, maar hebben je innerlijk sterker gemaakt, zodat je altijd opstaat als de feniks wanneer de vuren van inwijding je treffen. Het Universum glimlacht op je neer en wacht op je opdracht! Accepteer dat dit zo is en sta toe dat de stroom een woeste rivier wordt … je verdient dit zo! Weet dat je gezegend en geëerd bent in de hogere gebieden van bewustzijn.
Tot volgende maand …
Ik Ben Hilarion
© Marlene Swetlishoff.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website, geen andere is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video op de onderstaande link kan echter ook met anderen worden gedeeld:
Dit artikel is voor het leesplezier van degenen die regelmatig naar deze website komen: www.TheRainbowScribe.com
Vertaling: Agnes
http://wakkeremensen.blogspot.be