Hilarion – juli 2018 / 2 Juli 2018 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.

Hilarion – juli 2018
2 Juli 2018 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! De wereld waarop jullie leven, blijft gedenkwaardige tijden en gebeurtenissen beleven. Elke persoon en elk wezen op deze planeet ervaart dit op zijn eigen unieke manier. De manier waarop deze gebeurtenissen worden ervaren, is afhankelijk van het evolutionaire pad dat elke persoon heeft gekozen. Er is geen goede of verkeerde manier, er is alleen het volgen van de innerlijke leiding die tot iedereen komt. Voor diegenen van jullie die dit werk al decennia lang doen, opent de weg vóór je zich op de heerlijkste manieren – manieren die vervuld zijn van gratie, gemak en innerlijk weten. Sommigen van jullie gaan nog steeds door reiniging en afvoeren van oude energie van het oude paradigma en dit is natuurlijk noodzakelijk, want men kan niet naar een hoger dimensionaal niveau gaan vooraleer men volledig is gezuiverd en ontdaan van de oude paradigma-energieën.
Terwijl dit reinigen en afvoeren doorgaat, wankel niet in het behouden van je geloof in het Licht, in het weten dat je een wezen van het Licht bent en dat je de liefde van het Goddelijke in je hart draagt. Dit innerlijk weten reikt veel verder dan je je kunt voorstellen. De Goddelijke vonk in elk menselijk hart wordt nu aangestoken en het is een prachtig gezicht om te zien! Wij van de hogere rijken hebben onophoudelijk gewerkt om dit moment in de tijd te laten plaatsvinden. We kijken toe met grote dankbaarheid en vreugde terwijl dit gebeurt. Mensen laten hun innerlijke goedheid naar voren komen zodat het duidelijk zichtbaar is voor anderen om hen heen. Iedereen wil in vrede en harmonie met elkaar leven.

Naarmate meer mensen de oude energieën van het oude paradigma loslaten, vult steeds meer Licht hun gehele auraveld en deze activiteit sluit aan met anderen van dezelfde geest, gedachten, intenties en doeleinden en wordt steeds helderder en spreidt zich horizontaal en verticaal verder uit. Er zijn op dit moment vele facetten van het Goddelijk Plan aan het werk. De weg voor je is onbekend terrein en dus is er het gevoel dat je niet in iets tastbaars kunt gronden, in een realiteit die solide en echt aanvoelt en dit gevoel zal voorbij gaan naarmate de tijd vordert. Het belangrijkste dat elke Lichtwerker in gedachten moet houden, is het belang van het accepteren, belichamen en volledig integreren van iemands hogere aspecten, iemands hogere zelf en heilige Christuszelf.

Ieder van jullie is meer dan klaar om dit te laten gebeuren in je nieuwe aardse werkelijkheid. Het is hartverwarmend voor de Familie van Licht in de hogere rijken te zien dat meer mensen ontwaken en de grote omvang beginnen te begrijpen van wat er op dit moment in hun eigen wezen gebeurt. Het is gedenkwaardig! Het delen van de gevoelens van vreugde, geluk en vervoering/uitgelatenheid met anderen is de weg vooruit. Deze gevoelens stralen Licht uit en Licht vergroot Licht en dit beïnvloedt alles en iedereen op de planeet en resoneert in het universum; dus we zeggen je, laat je Licht schijnen, schijnen, schijnen! Degenen die dit Licht zien en onderscheiden, beginnen hun eigen innerlijke Licht te zien en te erkennen en op deze manier breidt de schittering van de planeet en de hele kosmos zich exponentieel uit!
Terwijl je mogelijkheden en potentiëlen inademt die nog niet zijn gerealiseerd, herinner je dan dat alles wat je wenst mogelijk is. Terwijl je doorgaat met het verlichten/verminderen van je last door alle energieën van het oude paradigma los te laten, zul je doorgaan met ascenderen naar de fijnere en fijnere energieën van de nieuwe Aarde-realiteit. Het is al binnen handbereik. Claim de voltooiing van de oude realiteit en vlieg hoger de hogere regionen in, verken deze plek voorbij tijd en zie je leven vanuit dit gunstige uitkijkpunt om de gaven te zien die jij als een Goddelijke deze steeds uitdijende nieuwe wereld brengt!
Tot volgende maand,
IK BEN Hilarion
© 2018 Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website – geen andere is toegestaan.  De live link naar dit artikel op de website van de scribe is echter wel toegestaan, evenals de door scribe geproduceerde video: https://youtu.be/thJ8FM5ZJao. Dit artikel is bedoeld als leesplezier voor de bezoekers van deze website : www.TheRainbowScribe.com
Vertaling: Agnes
http://wakkeremensen.blogspot.be