Hilarion Januari 25-Februari 1, 2015 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Er Is een Gevoel van Op Handen Zijnde Magie in de Lucht…
Januari 25-Februari 1, 2015 /
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Velen van jullie worden het gezegde, “Ken U Zelve” als een algemeen thema gewaar dat door iedereen in deze tijd in de één of andere vorm gedeeld wordt. De fijnafstemming en herijking is nog steeds aan het plaatsvinden en nu kijken jullie steeds nauwkeuriger binnenin jullie zelf om naar alle patronen te kijken die jullie uitgespeeld hebben door jullie levensspanne heen en zijn nu bereid Zelf in al diens vele facetten onder ogen te komen. Je bent bereid om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor alles dat er in je leven tevoorschijn gekomen is. Je weet dat jij degene bent die ten eerste de ervaring creëerde om dit patroon naar de oppervlakte te brengen als dat wat jou begrensd heeft bij je voorwaarts gaande beweging en welke getransmuteerd en losgelaten moet worden. Open jullie harten wijder voor deze ervaring en ben bereid om de schoonheid van het geschenk te zien dat het jullie gegeven heeft. Het heeft jullie vrijheid gebracht van zelfopgelegd lijden en heeft jullie geholpen om voorbij de voormalige beperkingen te gaan, soms op onverwachte en totaal verrassende manieren.
Je kijkt nu naar hoe je verder de ontvouwing mag toestaan van je grotere inzichten, je leven en de gebeurtenissen erin zien vanuit het perspectief van je Goddelijke Zelf. Je ziet de drama’s overal rondom jou heen uitgespeeld worden en liefdevol onthecht jij je van hen. Je beseft dat er altijd cyclussen zijn, ebben en vloeden in de patronen die aan het ontvouwen zijn. Je neemt je voor om in harmonie met deze energieën te werken in plaats van de geschenken van het besef dat zij brengen te weerstaan. Je wordt op het pad voortbewogen richting grootsheid en creativiteit van spirit dat altijd binnenin jou verbleef. Jouw nieuwe aanvangen wenken met oneindige mogelijkheden en er is een gevoel van op handen zijnde magie in de lucht, een gevoel van iets wonderbaarlijks dat weldra in het zicht komt. Terwijl je verhuist in de richting van de manifestatie van je dromen, straal je ook het Licht uit dat je bent als een baken van hoop voor anderen en verhef je de energieën voor het collectief.
Terwijl je een hogere positie vasthoudt die je als van jezelf opgeëist hebt, inspireer en verhef je de mensen in jouw gebied van beïnvloeding. Weet dat je waargenomen wordt vanuit een plaats van respect en bewondering nu. De stroom van de rivier van het leven is zoet en vreugdevol en je ervaart vele momenten meer van sublieme gelukzaligheid als je dagelijks naar binnen naar de kern van je Goddelijke Zelf gaat. Je kijkt naar het Licht om je gedachten te overwinnen en te transmuteren als zij in je spirituele uitoefeningen komen en aldus vele nieuwe inzichten en wijsheid vergaart door deze ervaring. Als jij je met de hogere versie van je zelf verbindt, streef je ernaar om het zelfs prachtiger en van belang te maken en door dat aldus te doen, ontsteek je het Licht in de harten van anderen.
Vertrouw altijd op je krachten van gewaarwording en intuïtie. Deze begeleiding opvolgend zal je in de richting sturen van je hoogste en grootste goed. Je zult in de stroom blijven van de barmhartige energieën van het Universum, welke jou onfeilbaar op het pad van goddelijke en juiste timing zal plaatsen, en alles in je leven zal goed uitwerken. Je dagelijks met je goddelijke zelf verbinden brengt diens kracht, schoonheid en majesteitelijkheid binnen. De puzzelstukjes van je leven naar het huidige nu komen samen in opwindende en magische manieren om de werkelijkheid te creëren die je nagestreefd hebt.
Het avontuur van vele levensspannen strekt zich nu voor je uit en je weet dat je de noodzakelijke gereedschappen hebt om het te laten tellen. Je hebt alles dat je nodig bent binnenin je en je verhuist naar de volgende stap van je spirituele reis met zelfvertrouwen, gratie en gemak. Door aanwezig te blijven in ieder moment, wordt je onfeilbaar geleid om je hoogste goed in de manifestatie van je meest oprechte wensen te bereiken. De weg naar het meesterschap van zelf wordt gemakkelijker vanwege je bereidheid om al je ervaringen als een integraal deel ervan te bezitten.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com