Hilarion – januari 2020 / Door Marlene Swetlishoff.

Hilarion – januari 2020
  Door Marlene Swetlishoff.
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! De huidige energieën die elk hoekje en gaatje van deze planeet overspoelen veroorzaken een liefdesrevolutie in de harten, geesten en zielen van al haar inwoners. Het gevoel van vrede en goede wil doordringt elke ontmoeting die plaatsvindt, tussen mensen en tussen mensen en dieren, tussen mensen en de natuur, tussen mensen en de elementalen … de scheidingslijnen tussen hen smelten weg en de volledige betekenis van “we zijn allemaal Eén”stijgt naar een hoger bewustzijn en neemt de Aarde en al haar bewoners mee. Degenen onder ons uit de hogere dimensies en degenen onder ons die een menselijk lichaam bewonen en bekend staan als de ‘grondbemanning’, zijn blij met deze gedenkwaardige gebeurtenis. Eindelijk vallen de stukken van het Goddelijke Plan die bedoeld zijn om beweging vooruit te brengen op hun plaats!
Ga door, Geliefden, om het Licht uit te stralen waar je ook gaat, waar je ook staat, want dit is jouw weg, dit is het pad van dienstbaarheid dat je hebt gekozen, om het Licht te ZIJN en zo hetzelfde Licht te ontsteken in harten, geesten en zielen op de planeet. Hoe weet je dat het gebeurt? – door het gevoel van luchthartigheid dat plaatsvindt in degenen die je tegenkomt, en de wederkerigheid van deze energie terug naar jou! Vreugdevol en luchtig zijn, vult de leegte die eerder gevoeld kon worden en mensen worden opgetild, geïnspireerd en gemachtigd om deze energie binnen hun eigen invloedssfeer te verspreiden. Dit is hoe revolutie en evolutie gebeurt! Je hoeft dit alleen maar te weten en wakker te houden en ermee in zee te gaan in deze veranderende tijden.

Het is belangrijk in deze huidige tijd om gecentreerd, kalm en gegrond te blijven, want de kosmische afstemmingen die plaatsvinden in de hemel brengen krachtige energieën van verandering en deze energie kan overweldigend zijn voor de meerderheid van de mensheid. Je vermogen om het Licht te ZIJN tijdens deze energetische downloads zal helpen om de stabiliteit op het oppervlak van de planeet te handhaven. Houd vast aan de visie van vrede, harmonie, overvloed, vreugde en liefde die de nieuwe realiteit van de Aarde aan de inwoners brengt. Begin elke ochtend in een staat van vreugde en hou dit hogere bewustzijn gedurende de dag. Ken jezelf en je diepste gedachten, omdat dit een belangrijk aspect van zelfbescherming kan zijn dat je kunt gebruiken om te herkennen wanneer gedachten, gevoelens of beelden in jouw slaap- en/of droomtoestand komen, waarvan je weet dat ze niet van jou zijn. In dit geval hoef je alleen maar tegen jezelf te zeggen: “Dat ben ik niet!” En deze vreemde pogingen om je te beïnvloeden zullen stoppen.

De invloed van de kosmische afstemmingen die plaatsvinden, zal niet onmiddellijk worden gevoeld, maar hun invloed zal in stappen worden gemaakt naarmate elke persoon deze op zijn eigen unieke manier opneemt en integreert. Er zal echter een uiteindelijke samenvloeiing van harmonieuze energie uit elk van deze zijn, die samenvloeit in één verenigd veld van bewustzijn. Wanneer dit gebeurt, zal dit veld de levende realiteit op de planeet worden en de deur openen naar hogere realiteiten van verlicht leven. Vele mogelijkheden zullen worden waargenomen die voorheen niet direct duidelijk waren en het leven op deze planeet zal groeien en bloeien zoals nooit eerder ervaren. Er zullen uitdagingen blijven om te overwinnen, maar de oplossingen daarvoor zullen gemakkelijker en moeiteloos komen en de mensheid als geheel zal bereid zijn samen te werken om grotere doelen te bereiken die rekening houden met het welzijn van de mensen en de planeet.
Deze nieuwe manieren van zijn en leven zullen de mensen van de Aarde in nieuwe gebieden van inspanning brengen, die de bevolking hun unieke gaven en vaardigheden zullen laten ontwikkelen en naar voren brengen om met anderen te delen. Elk individu zal worden geëerd en gerespecteerd als een belangrijk aspect van de Schepper Bron, die een levende uitbreiding is van de externalisering van de spirituele materiële substantie van het Goddelijke. Elke persoon zal zijn goddelijke oorsprong kennen en weten dat ze diep en eeuwig geliefd en ondersteund worden op alle manieren. Alles wat zorgelijk was in het oude paradigma dat nu bekend staat als de onderwereld wordt vergeten als de mensheid enthousiast haar vrijheid, eenheid en harmonie in de nieuwe aardse realiteit omarmt. Ze zetten de zeilen van hun eigen schip in de richting van steeds groeiend bewustzijn op hun ascensiepad van Licht.
Tot volgende maand …
IK BEN Hilarion.
© Marlene Swetlishoff.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Het kopiëren, delen en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan alleen op de website “Oracles and Healers” van Ron Head worden geplaatst, geen ander is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video via de onderstaande link kan echter ook worden gedeeld met anderen: