Hilarion – januari 2019 / 1 januari 2019 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.

Hilarion – januari 2019
1 januari 2019 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.

Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! Er is een nieuwe verheffende/opwekkende energie [uplifing energy: moreel of spiritueel verheffend naar geluk en hoop] die nu beschikbaar is voor de mensheid om aan te boren. Het wordt nu veel gemakkelijker om je positieve doelen te stellen en er gefocust en trouw aan te blijven. Er is een gevoel dat het leven opeens gemakkelijker werd om van te genieten en te ervaren en een gevoel dat alles mogelijk is! Dit schept meer vertrouwen in je intuïtieve begeleiding en de verbinding met je spirituele gidsen wordt weer sterk. Het gevoel van losgeraakt zijn dat je misschien hebt gevoeld is voorbij, het voelt helder en stimulerend/verkwikkend aan. De spinnenwebben zijn verdwenen en het is volle kracht vooruit!
Een oude naar binnen gerichte cyclus is geëindigd en de weg die voor je ligt is gevuld met wonderlijke mogelijkheden. Je voelt de verbinding met Moeder Aarde en bent volledig gegrond in het materiële rijk en dit vervult je met hoop en passie om de levenskracht in jezelf tot uitdrukking te brengen op een manier die alleen jij naar voren kunt brengen. Je weet dat je uniek bent en brengt een lied, een noot, die alleen jij kunt bijdragen. Het leven voelt opnieuw zo goed en geweldig! Deze waarheid trilt doorheen je fysieke lichaam en opent de deur naar een grotere expressie ervan in alle aspecten van je leven. Wanneer dit gebeurt, komt het lachen opborrelen en verlicht het de last die je al veel te lang hebt gedragen.

Het is tijd om deze energieën vrij te laten, tijd om ze te laten opstappen. Als een feniks sta je weer op, vernieuwd en uitgeklaard in de geest. Een nieuwe sjabloon en structuur krijgen vorm en integratie met deze nieuwe staat van zijn breidt zich uit naar meer groei en begrip. Verzorging van het zelf is van het grootste belang en deze nieuwe manier van zijn zet de toon in perfecte afstemming met een nieuw jaar dat nu begint. Een nieuw aspect van het zelf ontvouwt zich en een nieuw bewustzijn en begrip/bevattingsvermogen opent zich voor jou. De keuzes die voor je liggen, zijn onbegrensd in hun mogelijkheden. Innerlijke vrijheid die voortkomt uit innerlijke genezing, opent de weg voor je/jou.
De tijd van wonderen is nabij. Verwacht dat het onverwachte uit het niets opduikt en je leven verandert! Kijk uit naar, heb oog voor, de talloze wonderen die zich in je leven voordoen. Sta open voor iets nieuws, onverwachts en spannends dat je kan overkomen. Je hoeft alleen maar te grijpen naar de grenzeloze bron van energie die in je woont, want je bént de bron van verwondering en magie en het wonder van een goed geleefd leven. Deze innerlijke rijkdom wordt een uitdrukking van de ziel wanneer je innerlijke geloof een groot licht en grote kracht wordt die je innerlijke vastberadenheid en weten voedt. De waarheid is dat jij het wonder bent!
De innerlijke veranderingen brengen een nieuwe basis en richting voor jou. Je bent een hernieuwde verbintenis aangegaan voor de groei en expansie van de evolutie van het zelf. Een dieper begrip van tegenstellingen zal de deur openen naar opties die niet eerder werden herkend, en een grotere balans binnenin brengt het vermogen om van jezelf te houden, jezelf te koesteren en te begrijpen en om in gelijke mate open te staan voor ontvangen en geven. Dit zal de nieuwe basis en opstap verschaffen om meer potentieel te manifesteren. Alles is goed en alles is perfect!
Tot volgende maand …
Ik ben Hilarion
© Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en https://www.therainbowscribe.com/
Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website, geen andere is toegestaan. Het is echter wel toegestaan om de live link naar dit artikel op de hoger vermelde website te delen, evenals de door schrijver geproduceerde video op onderstaande link: https://www.youtube.com/watch?v=UytG_WPGsNk 
Dit artikel is bedoeld voor het leesplezier van degenen die regelmatig deze website bezoeken: https://www.therainbowscribe.com/
Vertaling: Agnes
http://wakkeremensen.blogspot.be