Hilarion “Het is Tijd voor Jullie om Vrij te Vliegen!” / 22 Mei 2016 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
“Het is Tijd voor Jullie om Vrij te Vliegen!”
22 Mei 2016 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Terwijl jullie de hongerige geesten binnenin jullie die begraven moeten worden in hun laatste rustplaats leggen, doordringt een grotere vrede jullie volledige wezen. De vele jaren van krachtig de polaire tegengestelden van de dualiteit in jullie Zonnevlechtchakra gevoeld te hebben verzwakken nu. Jullie ervaren vreugde en de wonderbaarlijke mogelijkheden die in/naar jullie gebied van gewaarwording komen. Jullie beginnen een vernieuwde passie te voelen om onafgemaakte projecten te voltooien terwijl jullie over nieuwe projecten nadenken en deze visualiseren. Jullie nieuwe aanvang is eindelijk gearriveerd! Grijp het moment!
Liefde in al diens facetten ontrolt diens vleugels en opent nieuwe deuren voor jullie. Vele puzzelstukjes komen nu samen en beginnen zin te maken. Als jullie deze nieuwe openbaringen verwerken, vindt er genezing binnenin plaats en wordt diepgaand verwelkomt en ervaren. Op jullie wenkbrauw, dragen jullie de markering van de Verlichte, niet gezien door menselijke ogen, gemakkelijk gezien door de wijsgeren die jullie pad en spirituele reis begeleid hebben. Zij vieren jullie overwinning en het is goed verdiend. Neem de tijd om van deze momenten te genieten als zij voor jullie verschijnen en drink diepgaand van de bron van overvloed, welke binnenin jullie ligt.

Het leven ontvouwt zich voor jullie in al diens glorie. Wat voor wonderen wachten er op jullie voorbij iedere hoek? Het volledige Universum staat te uwer beschikking – sta op en begroet jullie bestemming! De wereld wacht op de geschenken die jullie brengen om anderen en jullie geliefde planeet te zegenen en te genezen. Als jullie beseffen hoe diepgaand geliefd jullie zijn en altijd geweest zijn, een onbegrensde vreugde wordt gevoeld zoals een warme deken die je omringt en omwikkelt. Dit is het nieuwe begin dat jullie lang nagestreefd hebben en voorheen aldus ongrijpbaar was; het is een frisse start van vernieuwing en hoop en het wacht op jullie om het op te eisen.

Het is tijd voor jullie om vrij te vliegen! Het is tijd om jullie stralende Licht te schijnen, zodat anderen dat van zichzelf mogen onderscheiden! Straal in jullie luister en stap in/naar jullie eigen potentieel – het enige dat jullie belemmerd heeft zijn jullie eigen voormalige beperkte inzichten geweest. De poort is nu open om aan hen voorbij te gaan naar een nieuwe horizon. Volg je hart en de aansporingen van spirit, want deze leiden jou naar je hoogste goede en grootste vreugde. Maak van het voelen van vreugde jullie dagelijkse focus, doe wat het ook is dat het neemt om dat gevoel van binnenuit jullie te brengen, want vreugde is de regenboogbrug tussen Hemel en Aarde en jullie zijn de buis.
Gezegend zijn de liefhebbers van vrede, want zij zijn het die de Nieuwe Wereld die aangebroken is zullen erven. Ja, er is veel in jullie wereld dat nog steeds verbetering nodig heeft, doch hier zijn jullie, de veranderingen makend en het tot stand brengend. De veranderingen die gewrocht moeten worden vinden binnenin jullie plaats en verspreiden zich buitenwaarts. Dat wat jullie gedaan en bereikt hebben schijnt als een baken van hoop en mogelijkheid voor diegenen die na jullie komen. Jullie zijn geliefd voorbij iedere maatstaf door diegenen die de ogen hebben om te zien en de oren hebben om jullie boodschap te horen. Ben nu vrede op alle manieren.  
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com