Hilarion – februari 2021

Hilarion 

februari 2021 / Via Marlene Swetlishoff

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! Er wordt wereldwijd een enorme inspanning geleverd om de waarheden over de overname van de planeet te onderdrukken; overname, die nu openlijker wordt geprobeerd door negatieve wezens die de mensheid proberen te overtuigen dat wat er gebeurt niet echt gebeurt. Bijna alles wat nog steeds wordt getoond op sociale media en reguliere media is alleen datgene waarvan ze willen dat de mensheid het gelooft, zodat ze in angst en onwetendheid blijven en niet opstaan om in hun vrijheid en soevereiniteit te staan en hun door God gegeven autoriteit uit te oefenen om controle behouden over hun eigen wezen en hun eigen zelfvoorziening in het leven.

De dagen van vertrouwen in mensen in machtsposities zijn voorbij! Het wordt door hun acties duidelijk aangetoond dat dit vertrouwen totaal misplaatst is.

We raden de dappere mensen van het licht aan om je te focussen op wat je wilt manifesteren in je leven, individueel en collectief. Het maakt niet uit wat er wordt afgesloten en wanneer, jullie hebben allemaal spirituele hulpmiddelen tot je beschikking. Gebruik ze met discretie en wikkel je in de wapenrusting van God. Wees vastbesloten om overal de overwinning van het licht te zien en geef nooit op! Je hebt de Familie van Licht die met je samenwerkt en je staat nooit alleen. Dat is onze belofte vanuit de onzichtbare rijken aan jullie … het enige wat je hoeft te doen is je vertrouwde gidsen te aanroepen om zich bij jou aan te sluiten voordat je inspanning begint. Terwijl je energetische intenties de atmosfeer van de Aarde doordringen, creëren ze een sterke kracht om het goede te laten gebeuren.

Er vinden grote wonderen plaats in elke menselijke ziel terwijl ze gevuld worden met de kosmische liefde uit de hogere spirituele dimensies. De mensheid als geheel beseft de kracht voor positieve verandering die zij met zich meedraagt en doet er alles aan om de veranderingen te creëren die het hogere goed van allen ten goede komen, in plaats van slechts voor enkelen. Over de hele wereld komen degenen die onderdrukt zijn nu in opstand en vinden hun stem van door God bekrachtigde autoriteit en spreken onbevreesd hun waarheid. Omdat ze geloven in hun eigen vermogen om de veranderingen te creëren die ze in de wereld willen zien, zijn ze onwankelbaar in hun vredevolle bedoelingen. Ze behandelen andere mensen met de grootste vriendelijkheid en respect.

Het is een tijd om je wijsheid en ervaring te gebruiken om een verschil te maken in het leven en de uitdagingen van de mensen om je heen. Neem elke dag de tijd om stil te zijn, ga naar binnen en volg je innerlijke ingevingen; vertrouw erop dat in jou de grootste kennis en wijsheid schuilen, dat dit altijd al in de innerlijke diepten van je wezen verborgen heeft gelegen, precies voor deze [huidige] tijden. Laat je schitterende licht schijnen! Je vermogen om gefocust te blijven op wat er moet gebeuren, zal duidelijk verbeteren. Houd stand en blijf gecenterd in je eigen waarheid. Er zal de komende dagen nog veel gebeuren. Veel nieuwe manieren zullen ontstaan, die uiteindelijk zullen resulteren in een betere manier voor iedereen op de planeet.

Terwijl de veranderingen zich blijven voordoen, raden we ieder van jullie aan om je eigen unieke pad te volgen en te doen wat voor jou werkt op een manier die het beste bij jou past. Je bent voorbereid en het vereist alleen dat je doorgaat met alles wat voor jou het beste werkt. Volg je eigen begeleiding en ritme. Binnenin jou is datgene nog steeds aanwezig, waarnaar je hebt gewerkt bij het beheersen van je leven – de kern-essentie van je wezen is er altijd. Laat het gewoon toe om uit te breiden en te ontvouwen, want dat is het deel van jou dat niet verandert. En dit is het deel dat in het collectieve bewustzijn wordt opgenomen en helpt om de stabiliteit van de energieën van deze tijd te behouden. Dit is een tijd om helder, bewust en wakker te zijn op elk moment. Sta op, Dierbaren, en maak jullie bedoelingen voor een betere wereld bekend doorheen hele kosmos.

Tot volgende maand …

Ik Ben Hilarion.

© Marlene Swetlishoff.

Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Het kopiëren, vertalen en opnieuw plaatsen van dit artikel is niet toegestaan. Het maken van video’s in welke taal dan ook is niet toegestaan. Dit artikel is bedoeld voor het leesplezier van degenen die regelmatig naar deze privéwebsite komen en bevat codes van Licht om kracht en empowerment te geven aan degenen die het lezen.

https://youtu.be/8O-0n80J1lo

www.TheRainbowScribe.com

Vertaling: Agnes
https://www.wakkeremensen.org/