Hilarion – februari 2019 / 1 februari 2019 / Marlene Swetlishoff.

Hilarion – februari 2019
1 februari 2019 / Marlene Swetlishoff.
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! Er zijn recent veel kosmische afstemmingen geweest. Wanneer deze plaatsvinden in de hemelen, heeft dit de neiging in vele individuen openingen te brengen van gedachten en gevoelens waarvan ze nooit bewust wisten dat deze zich in zichzelf bevonden. Deze gedachten en gevoelens zijn van het zielenniveau.  Want iemands ziel is degene in elke aardse ervaring die we, als individuen, ooit zijn tegengekomen en daarom is het onze ziel die deze indrukken van leven tot leven meedraagt. Het is tijdens dergelijke kosmische afstemmingen dat er een mogelijkheid is voor het vrijgeven van onbewuste gedachten en gedragingen van vele levens die onze ziel met zich meedraagt, om er vrij van te zijn.
Naarmate deze onbewuste gedachten en gedragingen worden geactiveerd door de kosmische afstemmingen die hebben plaatsgevonden en ze naar de oppervlakte van ons bewustzijn komen, is het belangrijk en gepast om de moed, loyaliteit en vasthoudendheid van de ziel te erkennen door bereid te zijn het ontwaken te vergemakkelijken van de ervaringen van onderdrukte gedachten en gevoelens die van binnenuit tot uitdrukking komen, zodat het individu ze kan losmaken van zijn bewustzijn en zijn vrijheid kan claimen terwijl hij/zij vooruitgaat in zijn/haar voortdurende spirituele evolutie in deze tijd van spirituele hemelvaart van de planeet en haar bewoners.

Het is belangrijk, voor elk individu die deze reinigingen ervaart, om deze gedachten en gevoelens te claimen als een geldig onderdeel van hun eigen groei op hun spirituele reis. Als dit proces eenmaal is voltooid en de erkenning is gegeven, stel dan de intentie in dat alles dat zojuist is vrijgegeven van binnenuit wordt vervangen door het Heldere Licht van God, dat het meest verfijnde Licht van God is. Dit Licht is het hoogste Licht dat de mensheid in haar fysieke lichaam kan betreden/ingaan en [zodoende] helemaal van God worden.

Wanneer iemand de gewoonte heeft onderdrukte energieën en negatieve zelfvernietigende gedachten uit de cellen van het fysieke lichaam en het auraveld te vervangen door het Heldere Licht van God, draagt men bij tot het in stand houden van een gezond aura-energieveld dat het lichaam omgeeft en zich uitstrekt van 30 tot 90 cm (1 to 3 feet) in alle richtingen. Hierdoor voelen ze zich gezond, zelfverzekerd, kalm en geaard. Iemands proper/schoon en gezond auraveld dient als een positief beschermingsveld tussen hen en de energie van anderen en hun omgeving.
Een geaarde, gereinigde aura plaatst mensen en situaties op een gezonde afstand van het individu, waardoor deze minder macht hebben om het auraveld uit balans te brengen. Met een geaarde, gezonde aura, zal het individu zich veiliger en veiliger voelen en alle indringers in zijn/haar systeem zullen worden onderschept aan de buitenrand van hun auraveld en geaard worden buiten hun persoonlijk veld, in de Aarde, voor transmutatie. Met dagelijkse oefening en intentie wordt dit een automatisch proces dat plaatsvindt. Tijdens deze tijden van massale reinigingen en zuiveringen, wordt dit een belangrijke prioriteit voor elke Lichtwerker om zich bewust van te zijn, om hen stevig op hun spirituele pad van ascensie te houden.
Tot volgende maand …
Ik ben Hilarion
© Marlene Swetlishoff.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website, geen andere is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video op de onderstaande link kan echter ook met anderen worden gedeeld:
Dit artikel is voor het leesplezier van degenen die regelmatig deze website bezoeken:
bijlagen:
Voorbeeld van YouTube-video The HILARION CONNECTION UPDATE © UPDATE – FEBRUARI 2019 weergeven
Vertaling: Agnes
http://wakkeremensen.blogspot.be