Hilarion – december 2018 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.

Hilarion
– december 2018 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! Jullie gaan een nieuw octaaf binnen waar wereldzaken toenemen en alle aandacht trekken. Terwijl de huidige structuren van alles-wat-voorheen-was de noodzakelijke veranderingen ondergaan, zullen de mensen van deze wereld zoeken naar nieuwe wegen, alternatieve manieren om hun leven te leven in hun dagelijks bestaan. Een deel hiervan zal worden veroorzaakt door de economische veranderingen die de prioriteiten blijven stellen van degenen die aan de macht zijn geweest en die zich nu op niet-ondersteund gebied bevinden. De nieuwe energieën ondersteunen geen egoïstische/ikzuchtige/zelfverrijkende mentaliteit en daarom is dit een ruw wakker schudden voor hen en ook voor de mensen die binnen deze structuren werkten.
De gebeurtenissen die plaatsvinden op het wereldtoneel zullen de bewoners van de planeet ertoe bewegen om naar binnen te gaan, naar hun kern, hun goddelijke essentie, om zich te hergroeperen en te herdefiniëren wat hun ware motivatie was om te leven op deze planeet. Ze zullen zich aanpassen en reageren op een zelfbekrachtigende wijze, ze zullen hun zelf-soevereiniteit terugvorderen en deze door God gegeven autoriteit van het zelf rustig gebruiken om gunstige en positieve manieren te creëren die het goede van zichzelf en hun dierbaren dienen en door hun mededogen, anderen ook. Er is een weg vooruit en dat is de manier van de Schepper. Al het andere valt weg als de denkbeeldige realiteit die niet het grotere goed diende. Mensen zullen zich verenigen met anderen in hun gemeenschap om zich te concentreren op het herstellen van een manier van leven die zich richt op het voorzien in de basisbehoeften van iedereen.

Naarmate deze trend zich ontwikkelt en mensen blijven samenwerken om deze realiteit op hùn wereldvlak tot uiting te laten komen, zal er een moment komen waarop een groter collectief van gelijkgestemde individuen groepen begint te organiseren die zorgen voor de algehele behoeften van alle wereldburgers. Deze ontwikkeling zal niet onmiddellijk werkelijkheid worden, maar wanneer de mensen zien dat het werkelijk het algemeen welzijn van allen dient, zal de weg vooruit voor hen opengaan. Dat wat in het vorige millennium tientallen jaren nodig had om zich te manifesteren, zal zeer snel gebeuren en leiden tot steeds grotere veranderingen en ontwikkelingen. Dit wordt een spannende tijd voor de ontwikkeling van nieuwe technologie die gunstig is voor de planeet en haar bewoners.
Wanneer zij de ware betekenis van het leven op hun planeet opnieuw evalueren, zal elk individu geïnspireerd worden om steeds grootsere manieren naar voren te brengen om te verbeteren wat tot dat punt reeds is gebouwd en al het leven op hun wereld ondersteunt. De oude manier van dualiteit zal er niet meer zijn, want nu zullen de inwoners in eenheid werken voor het collectieve welzijn van allen die in hun wereld en werkelijkheid bestaan. Het leven op Aarde wordt vrediger en meer vanuit het hart. In hun handelen/omgaan met anderen zal de mensheid de heilige eigenschappen van het goddelijke betrekken en handelen met hogere intenties en integriteit in hun broederschap met degenen om hen heen. Liefdevolle daden van vriendelijkheid en vrijgevigheid zullen als normaal worden beschouwd en alleen het juiste doen bij elke ontmoeting.
Dit zal een tijd zijn van leven in nauwe afstemming met de Aarde, naarmate de mensen het biologische verbindende belang van de Aarde met hun menselijke vormen beginnen te begrijpen en het belang om te weten dat elk onderdeel met alle andere verbonden is. De Aarde is gemaakt om alle biologische levensvormen te verzorgen, te koesteren en te onderhouden en veel nieuwe manieren zullen zich ontwikkelen om in totaal respect en liefde verbinding te maken met dit wonderbaarlijke bewuste wezen. Dit zal vele magische praktijken creëren binnen de mensheid en andere koninkrijken van de Aarde die gebruik maken van de heilige energieën van het Goddelijke waarvan de Aarde in alles deel uitmaakt. Wonderen en magie zullen de orde van elke dag zijn, aangezien elk bewust wezen zijn innerlijke leiding volgt en vanuit zijn hart leeft.
Tot volgende maand …
Ik Ben Hilarion
© Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en https://www.therainbowscribe.com/
Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door haar goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website, geen andere is toegestaan. Het is echter wel toegestaan om de live link naar dit artikel op de hogervermelde website te delen, evenals de door Scribe geproduceerde video op onderstaande link: https://youtu.be/Z59pDdwhsQk
Vertaald door Agnes