Hilarion: / December 13-20, 2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion:
Wij Moedigen een Ieder van Jullie Aan om een Positieve en Vreugdevolle Houding te Ontwikkelen
December 13-20, 2015
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
De Geliefde Lichtwerkers over de gehele wereld heen hebben meer aandacht geschonken aan de behoeften van hun thuis, de Aarde, en wij willen verkondigen dat jullie inspanningen zeer gewaardeerd werden. De energieën die jullie aangestuurd hebben, hebben een grote hoeveelheid van de energieën van angst verspreid en opgelost die het menselijke bewustzijn beïnvloed hebben. De meeste individuen zijn nu in staat om duidelijker te onderscheiden wat wel en niet in hun leven en in hun gedachtepatronen werkt. Aanpassingen worden gemaakt en de dingen zien er beter uit. Wij bedanken jullie voor met ons op deze manier te werken en vragen aan jullie om door te gaan met het Licht en ook jullie dagelijkse focus met de Violette Lichtenergie in stand te houden.

De verheffende energieën die krachtiger stromen gedurende deze tijden aan het einde van jullie kalenderjaar, zal elk persoon helpen om zich vernieuwd en verjongd te voelen zodat het symbolische nieuwe begin van het Nieuwe Jaar jullie stevig op de doorgaande ontvouwing op jullie zielpad zet. Het reinigende en loslatende werk zal, natuurlijk, doorgaan en dit is zeer belangrijk voor een ieder van jullie om mee door te gaan voor zolang als nodig is. Neem iedere dag de tijd om te focussen op het doen van de dingen waar jullie van houden en voel de verhoogde energieën binnenin jullie hart, zodat het jullie geest en gedachten verheft. Ben vredig binnenin jullie zelf en jullie zullen dezelfde energieën naar jullie aantrekken.

Velen van jullie keren zich af van te luisteren naar de dagelijkse nieuws media aangezien zij zich onophoudelijk focussen op het creëren van scenario’s van drama en entertainment zodat jullie op hun stations “afgestemd blijven”. De meesten van jullie voelen deze energieën als iets dat ten koste van alles voor jullie eigen welzijn en gezonde verstand vermeden moet worden, en dit is goede en het juiste om te doen. Jullie hebben opgemerkt dat het meeste van de onderwerpmaterie eindeloos herhaald wordt terwijl “experts” binnengebracht worden om hun mening te geven. Dit alles is zeer vermoeiend en nogal vervelend om te verdragen en dus, hebben jullie hen uit gezet. De grote meerderheid van de mensheid, echter, wordt gevangen gehouden door het drama en de emotie van dit alles, en dat is waarom wij het reinigen en de transmuterende focus met het Violette Licht gehad hebben.  
Wij moedigen een ieder van jullie aan om een positieve en vreugdevolle houding te ontwikkelen richting de hoogste visie voor jullie zelf, jullie familie en gemeenschapsleden. Ondersteun elkaar en maak de fysieke verbindingen en contacten, want door dat aldus te doen, brengt jullie energie verheffing en bemoediging naar hen. Jullie kalme gedrag en positieve houding zal helpen om hetzelfde gedrag in diegenen om jullie heen aan te moedigen. Als bakens van Licht, maken jullie deze ervaring mogelijk binnenin diegenen die met jullie in contact komen. Dit is een deel van jullie reden om op de Aarde te zijn en specifiek de locatie waar jullie in deze tijd gestationeerd zijn.
Onze schrijfster werd woorden gegeven van haar Goddelijke Zelf om haar te helpen uitlijnen met de hoogste versie van haarzelf gedurende deze tijden en deelt hen hier met jullie: “Mijn Licht, help mij om duidelijk alles dat ik ben en kan zijn te zien. Help mij te weten dat ik bergen kan verplaatsen, om te nemen wat het beste is en de rest los te laten”. Deze woorden zullen velen van jullie helpen gedurende deze tijden en zullen jullie bekrachtigen en aanmoedigen om verbonden en uitgelijnd te blijven met jullie hoogste aspect en versie van jullie zelf
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com