Hilarion “De Volledige Wereld is in de Barensweeën van Grote Veranderingen” / 27 Maart 2016/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion

“De Volledige Wereld is in de Barensweeën van Grote Veranderingen”
27 Maart 2016/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
De wereld is bezig naar het proces van vernieuwing en regeneratie te verhuizen. Dit kan gewoonweg gezien worden in de wereldgebeurtenissen. Alle verouderde systemen die niet het hoogste goede van allen dienen, worden door de gebeurtenissen die plaatsvinden onderstreept. Het is moeilijk voor de mensheid om te begrijpen dat een hogere wet van kracht is, wanneer alles dat zij zien chaos en een wereld is die gek geworden is. Dit is de tijd waarvoor alle Lichtwerkers van de wereld incarneerden op deze planeet. Jullie Licht maakt welzeker een verschil! Raak niet ontmoedigd door wat jullie door de lens van de media zien, er is meer aan het werk in het hogere perspectief dan dat er aan jullie gepresenteerd wordt.
Binnenin jullie vindt veel herijking plaats. Of jullie het nu leuk vinden of niet, jullie fysieke voertuigen worden getransformeerd in/naar hogere versies van een minder dichte vorm. De meesten van jullie ervaren nu intiem warmte golven doorheen jullie wervelkolommen met regelmatige intervallen. Wanneer dit gebeurt, weet je dat je DNA strengen geactiveerd en geopend worden. Er zijn vele vreemde symptomen die door velen van jullie ervaren worden en dit zal doorgaan te gebeuren. Sommigen van  jullie ervaren verontrusting zonder de oorzaak te kennen. Dit is in relatie met het feit dat jullie in de richting gaan van onbekend territorium en dat jullie niet weten wat het voor jullie vasthoudt. Ben vredig en berijd deze golven zoals zij komen, jullie zullen zegevierend tevoorschijn komen!

Jullie zijn niet alleen in deze transformatie; de volledige wereld is in de barensweeën van grote veranderingen. Het begint in de minuscule cellen van ieder levend wezen op de planeet en het wordt inwendig gevoeld. Het is belangrijk, zoals wij vele keren eerder benadrukt hebben, om je dagelijks met de Aarde te verbinden. Sta op de grond met je blote voeten en neem een paar momenten om diepe ritmische ademhalingen te ademen en dank te geven aan de Aarde voor je te onderhouden en te beschermen. Dit is iets waar de mensheid als een geheel zich meer bewust van moet worden, want het is de Aarde, jullie planeet, die jullie thuis is. Er is slechts één Aarde en het heeft erkenning en Liefde van diens bewoners nodig.
Vraag iedere dag aan je Goddelijke Essentie om je bewustzijn te verschuiven, zodat je jouw individuele omstandigheden via het hogere perspectief ziet. Een hogere verbinding met de goddelijkheid binnenin jou kan je weg doorheen het leven meer vreedzaam en harmonieus maken. Dit ontwikkelt ook de kwaliteiten van vertrouwen en moed binnenin je. Vertrouw erop dat alles dat door jou en je geliefden ervaren wordt, gebeurt met een hogere reden en doel. Als wij één zeer belangrijk stukje van advies zouden mogen delen op dit moment in de tijd, zou het zijn dat je begint met de dagelijkse uitoefening van zegenen. Zegen iedere omstandigheid waar jij jezelf in gewaarwordt en kijk binnenin voor het geschenk dat het bevat. Zegen de geliefden met wie je uitdagingen ervaart, want zij zijn de dappere zielen die ermee instemden om deze rol te spelen, zodat jij je ziel lessen leert en aan hen voorbij groeit. Zij namen dit op zich vanwege hun Liefde voor jou.
Zegen iedere vogel, ieder dier, iedere boom, iedere plant en ieder levend wezen binnenin je onmiddellijke omgeving. Besef dat alles dat je ziet de Bron van Alles Dat Is is in de fysieke manifestatie. Dit is het uitoefenen van de hoogste vorm van Liefde in actie en het is wat nu nodig is. Sta afleidingen niet toe om jou van deze uitoefening weg te halen. Besef en wordt je bewust van de cyclussen die zich op het planetaire- en seizoensniveau voordoen en werk in eenheid met hen. Jij bent een integraal deel van dat alles en jouw Liefde helpt het te handhaven en te onderhouden. In alles dat er gebeurt, kies Liefde als je reactie.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com