Hilarion: De Renaissance van Liefde is Begonnen zich te Ontvouwen op Jullie Planeet! / 24 Januari 2016 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion:
De Renaissance van Liefde is Begonnen zich te Ontvouwen op Jullie Planeet!

24 Januari 2016 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Terwijl de energie instroom doorgaat, ontvangen jullie opererende systemen downloads van informatie die verwijzen naar jullie persoonlijk op jullie spirituele reis van het leven. Er is een rechtstreekse wisselwerking die begint plaats te vinden met jullie Goddelijke Essentie en het komt zachtjes op onverwachte tijden en plaatsen. Als jullie beginnen meer aandacht te schenken aan deze communicatie pogingen, zullen jullie een sterkere verbinding vestigen met dit hogere aspect van jullie zelf. Dit zal een beetje aan tijd nemen, dus oefen geduldig te zijn met dit proces. Wij maken dit bekend zodat jullie bewust en waarnemend kunnen zijn aangaande dit proces.
Er is veel werk aanstaande voor diegenen die zich voorbereid hebben en jullie zullen begeleid worden voor deze acties en activiteiten welke jullie deelname en hulp nodig zullen zijn in de dagen die er in het verschiet liggen. Dit werk zal het werken met de hogere rijken omvatten om bepaalde taken te voltooien om de planeet te helpen gestabiliseerd en in staat te blijven om de hogere kosmische energieën te ontvangen. Dit werk omvat het gebruik maken van jullie energie, want jullie verhuizen nu van de taak van het verhogen van jullie energie naar de volgende stap, wat het handhaven en gebruik maken is van jullie energie. Dit is prachtig om te zien vanuit ons perspectief en wij juichen elk en iedereen van jullie toe voor de vooruitgangen die gemaakt werden! Goed gedaan!

Voor het merendeel, omvat jullie reis het beseffen van jullie eigen hogere potentieel in jullie alledaagse levens, dus zullen er overvloedig veel kansen zijn om voorbij de status-quo en comfortzones te stappen, en deze zullen hun weg in/naar jullie besef maken. Uit jullie comfortzones vandaan stappen kan een ontmoedigende taak toeschijnen, maar het is noodzakelijk dat jullie dat aldus doen, want het universum reageert op diegenen die flink aanpakken en beginnen voorwaarts te gaan in de richting waar hun innerlijke begeleiding hen brengt. Wat voor doelstellingen en dromen dan ook die jullie gekoesterd/gevoed hebben binnenin jullie harten, eist van jullie om de voortvarende eerst stap te nemen naar het manifesteren van die uitkomst. Het kan niet gebeuren als je zit en wacht op iets om te gebeuren! Begin gewoon het te doen! Dit zet de kracht, goedgunstigheid en magie in beweging om het te laten gebeuren!
Velen van jullie onderscheiden nu de transformaties die aan het plaatsvinden zijn binnenin diegenen in jullie beïnvloedingsgebied en wij zeggen dat dit door zal gaan exponentieel te groeien terwijl het jaar zich ontvouwt. De meest stijfhoofdige zielen keren zich nu naar binnen en worden zich bewust van de noodzaak voor een andere levensstijl, met het oog op het feit dat zij hun levenslot verbeteren. Zij mogen eerst als kleine veranderingen komen, zoals het veranderen van hun eetgewoonten, maar zij zullen hen uiteindelijk leiden om immer grotere zuiverheid van hun lichaam, geest en spirit na te streven. De renaissance van Liefde is begonnen zich te ontvouwen op jullie planeet! Het stelt anderen in staat om hogere en meer vreedzame oplossingen en voornemens te zoeken voor alles dat zij in hun levens uitdagend vinden.
Hierin, zijn jullie een stralend voorbeeld van wat een volledig gebalanceerd en geïntegreerd persoon werkelijk is. Door jullie liefdevolle voorbeeld, onderscheiden zij dat er een betere manier is en worden zij zoekers van die manier en hoe zij dat ook mogen worden. Dit is een zeer positieve wending van de gebeurtenissen in de dagelijkse wisselwerkingen die plaatsvinden tussen mensen en zal, hopelijk, het bewustzijn van iedereen op jullie planeet uitbreiden. Als het bewustzijn van de mensheid verlicht is door te leven in overeenstemming met de hogere gedragsprincipes, zal grootser Licht op de Aarde houvast nemen.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com