Hilarion De Diepe Reiniging die Jullie Nu Ervaren heeft Vele Deuren Geopend… / Mei 31-Juni 6, 2015 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
De Diepe Reiniging die Jullie Nu Ervaren heeft Vele Deuren Geopend…
Mei 31-Juni 6, 2015 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Terwijl jullie in/naar een grote ontvouwing stappen in de versnelling van het wegpellen van de lagen van jullie menselijke gewaarwordingen/inzichten, openen jullie jezelf voor immer grotere energieën die binnenstromen om hun plaats in te nemen. Deze zullen beginnen jullie te openen voor de gaven die jullie binnenin jullie vasthouden welke nu naar de oppervlakte zullen komen op de meest verrukkelijke manieren. Jullie zullen de meest inspirerende en verheffende gedachten hebben, vreugdevolle gedachten die jullie zullen vullen met verwachting en enthousiasme voor nieuwe aanvangen. Laat Liefde een grotere deur voor de waarheid van jullie wezen en jullie leven openen. Hoe gezegend jullie in waarheid zijn, want jullie hebben conversatie met de engelen! Iedere dag laten zij jullie op vele verschillende manieren de werkelijkheid zien van hun aanwezigheid en brengen jullie betekenisvolle bevestigingen van het pad waar jullie op zijn. Er zijn ook vele menselijke engelen die jullie omringen, jullie ondersteunen en jullie laten weten dat zij er altijd voor jullie zijn.

De manifestatie van al jullie dromen doet zich voor op schijnbare miraculeuze en gratievolle manieren. Dit is omdat de energieën nu deze gebeurtenissen ondersteunen. De blokkades die jullie binnenin jullie vasthielden om voor het grotere goede te manifesteren dat jullie aldus in alle ernst wensten, lossen op alsof zij er nooit geweest zijn. De diepe reiniging die jullie nu ervaren heeft vele deuren geopend die voorheen gesloten waren. Dit oplossen van oude gedachtepatronen en gedrag laat jullie open achter om jullie grotere potentieel te verkennen. Als oude dromen voor jullie manifesteren, droom nieuwe, en stop nooit met leren en groeien, kennis en nieuwe vaardigheden vergaren om toe te voegen aan jullie gereedschapskist van bekwaamheden. Jullie zullen ondersteund zijn bij alles dat jullie omhelzen.
De reis door het leven gaat helemaal over ervaring en het deelnemen aan de kansen die in/naar jullie besef komen. Adem een diepe ademhaling en sta deze nieuwe ideeën toe om te ontkiemen en wortel te schieten. Terwijl jullie deze stap nemen, zullen grotere deuren opengaan en dit is hoe het leven van jullie dromen te creëren. Het vereist altijd jullie directe deelname en actie. Zonder dit, zal jullie leven gewoon in een wachtpatroon blijven en stagnatie brengen. Er is zoveel dat jullie kunnen zijn en doen, en iedere nieuwe ervaring voegt een verrijkende kwaliteit aan jullie leven toe, aan de volledigheid ervan. Ben bereid om iedere kans tegemoet te treden en te omhelzen, om nieuwe mensen te ontmoeten en met hen te spreken die nu in/naar jullie gebied van beïnvloeding zullen komen. Deze mensen zullen een nieuwe dimensie aan jullie iedere ervaring toevoegen.
Jullie dankbaarheid voor deze nieuwe ervaringen gaat niet onopgemerkt door het Universum, want het Universum geeft altijd meer waarvoor jullie dankbaar zijn en ook meer van waar jullie lang bij stil blijven staan. Dit is waarom het belangrijk is om te verzekeren dat jullie iedere gedachte een bekrachtigende en verbeterende gedachte is, want dit is wat jullie dan zullen ervaren. Als jullie vaardig worden met het bouwen en weven van het leven van jullie dromen, worden jullie ook een levend voorbeeld van wat mogelijk kan zijn voor anderen die op hun beurt geïnspireerd worden om het leven van hun eigen potentieel en mogelijkheden te creëren.
Alles is zich aan het ontvouwen in diens goddelijke timing en zal doorgaan om een betere wereld voor allen te creëren, één persoon per keer. Als ieder persoon diens potentieel omhelst, ervaren zij meer goede en positieve synchroniciteiten in hun eigen levens, en het pad naar vrijheid vanuit hun begrensde verleden verbreedt aanzienlijk. Aldus is het dat al het leven op jullie planeet aanzienlijk voordeel heeft van jullie levende en liefdevolle voorbeeld. Open jullie harten volledig voor deze ervaring en het zal goed zijn.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com