– Hilarion – augustus 2018 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.

– Hilarion –
 augustus 2018 / Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! Vanuit kosmische perspectief gebeuren veel afstemmingen (alignments) op dit ogenblik en dit zal op de een of andere manier gevolgen hebben voor alle bewoners op Aarde. Je reactie op deze gebeurtenissen zal variëren, afhankelijk van je niveau van bewustzijn in verband met wat er gebeurt en van je bereidheid om meer Licht te ontvangen en te integreren in je etherische veld, wat op zijn beurt weer doorfiltert naar je fysieke lichaam en werkelijkheid. Zoals je al weet, kan dit meer Licht meer zuivering en reiniging van diepe patronen in de cellen betekenen, patronen die moeten worden herkend, getransmuteerd en getranscendeerd.
De meesten van jullie die dit bericht lezen of er naar luisteren, zijn in principe op het goede spoor met je zielsplan en je hebt veel tools tot je beschikking om naar believen toe te passen als dat nodig is om op schema te blijven. Het temidden van de natuur zijn is een eenvoudige en effectieve methode die je tegelijkertijd geaard houdt. De grond met je blote voeten aanraken en de Aarde vragen om alles dat je niet langer dient, te transmuteren tot energie die je kan gebruiken op de manier die je het het meest nodig hebt, is een zeer effectieve manier om op te ruimen en toch nog ten dienste te zijn van de planeet en al haar bewoners.

Kijk naar de toekomst van je planeet met hoop en verwachting en voel dit in je hart en geest. Deze constante herbevestiging van een prachtige vreedzame planeet waar alles en iedereen bloeit en gedijt, helpt om dit te cementeren in het nieuwe sjabloon (template) van de nieuwe Aarde-realiteit. Werp alle tegenovergestelde energieën opzij die je tegenkomt in je dagelijkse wereldse bestaan, want deze proberen slechts de meerderheid van de mensen op de meest chaotische manieren af te leiden. Het staat echter vast dat alle pogingen als een boemerang zullen terugkeren naar de afzender van dergelijke slechte bedoelingen en deze mensen zullen dan moeten omgaan met hun eigen creaties.
Velen van jullie hebben ontdekt dat je nu in twee of meer dimensies woont en dit is een leercurve voor de meeste mensen. Het vereist het innerlijke geloof om te geloven dat wat je ervaart echt is, want het voelt vaak als een dagdroom. Observeer gewoon en pas je zoveel mogelijk aan aan dit nieuwe vermogen. Blijf gehydrateerd en reserveer elke dag minstens één  moment om jezelf te centreren en te aarden in de planeet die je thuis is. Geef waar mogelijk steun om te helpen bij gebeurtenissen die zich over de gehele lengte en breedte van de planeet in grotere mate voordoen. Hoe moeilijk het ook is, jullie zitten er allemaal samen in!
Stuur een glimlach en de roze straal van goddelijke liefde naar elke persoon die je tegenkomt. Je weet nooit hoe deze simpele handeling het leven van een ander ten goede kan beïnvloeden. Wees de liefde en het licht op elk moment, want je bent een afgezant van het goddelijke en je kan een groot verschil maken! Wankel niet in je Lichtwerk, het is van het allergrootste belang in deze chaotische tijden. Adem vrede in, adem de vrede uit en oefen dit zo vaak als je elke dag bewust kunt. Roep de Engelen en de Familie van Licht aan voor hulp, waar je ook merkt dat het nodig is. We zijn klaar en bereid!
Tot volgende maand,
IK BEN Hilarion
© 2018 Marlene Swetlishoff / Tsu’tama.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head’s “Oracles and Healers” website – geen andere is toegestaan. De live link naar dit artikel op de website van de scribe is echter wel toegestaan, evenals de door scribe geproduceerde video: https://www.youtube.com/watch?v=7IrwGwjI0mQ. Dit artikel is bedoeld als leesplezier voor de bezoekers van deze website: www.TheRainbowScribe.com
Vertaling: Agnes
http://wakkeremensen.blogspot.be